אינטר 2012/13 :: בפתחו של עידן מצארי

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by EO11, Jul 7, 2012.

1. 亚历山大帕托 Member

מי פה ריג'קט? נגזים ונגיד שקאמפניארו הוא שחקן ממוצע, אבל הוא בעל ניסיון ומהווה חיזוק טוב להגנה שבה אי אפשר להגיד שיש הרבה טובים ממנו. כל השאר כשרונות צעירים.

Last edited: Apr 25, 2013
  2. golding מנהלים

דיברתי על קמפניארו ואנדראולי, שאת שניהם יצא לי לראות לא מעט ואני חושב שקבוצה בסדר גודל של אינטר צריכה לשאוף לקצת תר. יכול להיות שהאחרון עשה קפיצת מדרגה השנה - לצערי אני לא בבית ואין לי את הסקיי איטליה שלי לצפות במשחקים מהסרייה א - אבל ממעט המשחקים שראיתי של קייבו לא התרשמתי יותר מדי. על איקרדי שמעתי רבות וזו יכולה להיות אחלה החתמה, כנ?ל לקסאלט אבל שוב - הרכש נראה מפוזר מדי ואין קניות קונקרטיות לתפקידים שזקוקים לחיזוק בצורה מידית.

יכול להיות שאני טועה, כמובן.

3. Muurad Member

15 מיליון על איקארדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לקסאלט לא לרמה לדעתי ובוטה הימור סטייל ריקי אלבארס (פחות יקר לא?) עם קצת יותר ניסיון ו"קבלות" אך גם יותר שכונה ולא פחות סימני שאלה.

איקארדי עדיין לא משכנע אותי, אבל זה שחקן שהם מכירים מצוין אחרי שנה בליגה הבכירה וכנראה שמאמינים בו. 15 מיליון אירו אמרתם?

5. 亚历山大帕托 Member

קאמפניארו ואנדראולי שחקנים סבירים לרוטציה, במיוחד כשהשני הוא שחקן בית.

אילו שמות אתה מצפה לראות באינטר? אתה כנראה חושב שזה מועדון טופ ששחקנים בכירים רוצים להגיע אליו.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מאמין שלאקסלט יושאל או שישתמשו בו באיזו עסקה, הבחור עדיין צעיר וממש לא בשל מהמעט שראיתי אפילו ביוטיוב. בוטה מגיע בחינם, ולכן לאינטר אין מה להפסיד בעסקה הזאת.

איקארדי יגיע תמורת 15 מיליון יורו אבל לדעתי רק 9-10 מיליון יהיו במזומן ואת השאר ישלימו כל מיני חצאי כרטיסים וכדומה. ד"א, מרקו פאסונה, אחד הבכירים בהנהלת אינטר שסופג הרבה ביקורת לאחרונה, כנראה בטעות פלט שאיקארדי שחקן אינטר לכל דבר. הגזאטה פירסמו זאת על עמוד השער.

7. Muurad Member

היחיד בסאמפ לדעתי שאולי שווה סכום כזה הוא אוביאנג. הייתי הרבה יותר שמח אם היינו הולכים עליו במקום.

פשוט לא מבין את העניין של איקארדי בסכומים המשוגעים האלה ביחס למה שהוא הראה - וזה רק מתעצם במצב הכלכלי העגום שלנו.

מקווה שיסתום לי את הפה אם יגיע, אבל אני הייתי משלם עליו 6-7 מיליון גג. עם כל הכבוד לזה שהוא צעיר, 2 משחקים טובים פה ושם אבל סה"כ יכולת מאוד בינונית ואפילו חלשה לאורך כל העונה כשהוא על תקן נעלם במגרש לרוב כשהוא לא מבקיע, לא עושים אותך שחקן של 15 מיליון יורו פתאום, בטח לא קבוצה שמקיאה דם על כל יורו שהיא מבזבזת וצריכה להתנהל יותר חכם.
    אבל ההתנהלות שלנו עם כספים ובמשא ומתן בקנטים לא מהיום, נופלים מהר בהייפ אם הוא שלילי או חיובי - קונים בפרימיום ומוכרים בהנחה(וזה במצב הטוב כשאנחנו לא משלמים בעצמנו לשחקנים שיעזבו בגלל שריסקנו להם את ערך השוק)
    סימנים של אנשים שאין להם יותר מידי מושג מה הם באמת רוצים לעשות רוב הזמן, THROW SHIT ON THE WALL AND SEE WHAT STICKS, זה המוטו של ההנהלה פחות או יותר.

Last edited: Apr 26, 2013
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי זו נקודת הפתיחה הטובה ביותר שראיתי במרקאטוים האחרונים.

קאמפניארו הוא המניה הבטוחה ביותר שקבוצה בסריה א' יכולה לצרף להגנה. בלם מצויין ומוכח שהייתי לוקח בשמחה לרומא. אנדראולי גם הוא בלם איכותי מאוד שעבר עונה טובה וביחד עם ג'יסוס, ראנוקיה, סמאול וקאמפניארו, ישלים קאדר בלמים אולי המרשים ביותר באיטליה.

את בוטה אני לא מכיר אבל הימור חינמי על כישרון צעיר בשום מקרה לא יכול להיות שלילי. לקסאלט נתן כמה הצגות בקופה U19 ויכול להתפתח לשחקן מעניין מאוד.

איקארדי בצדק מוערך ב15 מיליון יורו. פחות מזה וסאמפ היו יוצאים מפגרים. חלוצים צעירים בעלי פוטנציאל גבוה שפרצו בסריה א', עולים עד פי 2 מאלה שמשתתפים במשחק הכיסאות הקבוע ולא מהווים שום קפיצת מדרגה.

4 רכישות חינמיות כולל חיזוק להגנה שיצור גיבוי\תחרות לג'יסוס\ראנוקיה\סמואל (ובכלל, חכם מאוד לסגור את הקו האחורי לפני תחילת האימונים), חלוץ צעיר במחיר ריאלי (שגם אותו אינטר תוריד בחציי בעלות) וכל זה לפני תחילת חלון העברות? מפתיע מאוד לטובה.

Last edited: Apr 27, 2013
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

במדיה-סט מדווחים שלאונרדו יחזור לאינטר בקיץ הקרוב לתפקיד המנכ"ל.

הקוריירה דלו ספורט מדווח שאינטר השיגה הסכם עם קטאניה על אלחנדרו גומז תמורת 10 מיליון יורו, וככל הנראה תעשה טרייד כשביראגי הבלם הצעיר יעבור לסיצילאנים.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט הגיע הזמן של פאפו לעבור למועדון גדול יותר. השאלה היא כיצד הוא ישתלב במערך של אינטר, שלפי ידעתי לא משחקת ב 4-3-3. אם אינטר תדע כיצד לשלב אותו במערך שלה, אני בטוח שהיא תהנה מהזריזות שלו, מהדרבילבים הנהדרים וכמובן מהיותו שחקן מאוד קבוצתי שמסוגל לשפר את שחקני ההתקפה סביבו.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר משחקת עם מי שעדיין נושם. האידיאל לעונה זו היה השלישיה פלאסיו,מיליטו והדפקט. יהיה די מרשים אם יפתחו את העונה הבאה עם פלאסיו-מיליטו\איקארדי-גומז וגיבוי טוב מהספסל.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

השלישייה שהייתה העונה הייתה מצוינת כשהיה לה גם גיבוי טוב כמו קוטיניו וסניידר כשהיה כשיר. קסאנו, עם כמה שהוא מעצבן בגישה שלו, הוא שחקן עם יכולת אדירה ברגליים וסידר כמה בישולים מדהימים העונה בנוסף לשערים שכבש, פלאסיו תיפקד על תקן החלוץ השני בצורה מצוינת ומיליטו כמובן, עד שנפצע, עשה את העבודה בחוד. ההתקפה של אינטר בחצי העונה הראשון של העונה הזאת הייתה הכי טובה באיטליה לטעמי ביחד עם זו של רומא. השיחרור של קוטיניו והפציעות פשוט חירבו את הכל.

גומז אנדרייטד ורכישה שלו ב-10 מיליון יורו תהיה טובה מאוד לאינטר. שחקן לא מבוגר, מהיר, משקיע והעונה גם הסטטיסטיקות שלו לא נמוכות ביחס לעבר, עם 7 שערים ו-8 בישולים בליגה. עם השדרוג שהוא יכול לעשות אצלנו(ובאותה מידה הדרדרות אבל מעדיף לא לחשוב על הכיוון הזה), אינטר יכולה לקבל שחקן נהדר.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

על אף היריבות והשנאה בין מילאן לאינטר והשמחה לאיד בהפסדים שלכם, אני חייב לומר שלראות את זאנטי נאנק מכאבים לא עשה לי טוב על הלב. לקרוע את גיד האכילס זהו דבר מאוד חמור עבור כדורגלן ואני מקווה לראות את הקפטן הנראצורי שב כמה שיותר מהר למגרשים. הסריה אה, ואינטר בפרט, לא יהיו אותו דבר בלעדיו.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיים לא ראיתי דבר כזה- רשימת הפצועים של אינטר:
    דייגו מיליטו
    רודריגו פלאסיו
    אנטוניו קסאנו
    אסטבאן קמביאסו
    יוטו נגאטומו
    דיאן סטאנקוביץ'
    וולטר גרגאנו
    פרדי גוארין
    וולטר סמואל
    גאבי מודינגאי
    ג'ואל אובי
    איברהימה אמבאיי
    לוקה קסטלאצי
    חאבייר זאנטי

15. Muurad Member

תרשום תרשום, מתיאס סילבסטרה נפצע במשחק מול פאלרמו וסיים את העונה.

מעל 50 פציעות בעונה אחת. אין דברים כאלה. אנחנו נופלים כמו זבובים.

Last edited: Apr 29, 2013