אינטר 2012/13 :: בפתחו של עידן מצארי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏7/7/12.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כה אינטר דחתה את כל ההצעות תמורת פיליפה קוטיניו, אך כעת מתחילים להתברר המניעים למכירתו של הקשר היצירתי. הנראצורי חושקים כבר תקופה ארוכה בפאוליניו, קשרה המרכזי בן ה 24 של קורינתצי'אנס, שעשוי להגיע רק תמורת 20 מיליון יורו. אינטר מנסה לממן את הגעתו בעזרת מכירה של קוטיניו, עליו היא דורשת 15 מיליון.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/13
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר היום צפוי קוטיניו לעבור את הבדיקות הרפואיות בליברפול. אינטר אמורה לקבל 12 מיליון יורו תמורת הקשר הברזילאי.

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל שהפסקתי להיות חמום מוח, אחרת הייתי שולח מעטפת עם קליע לתיבת הדואר של מוראטי ובראנקה. לא חוויתי אף פעם מרקאטו כל כך עלוב ומעצבן, ולא משנה איזה שחקן יחתימו עד יום חמישי (אם בכלל), המרקאטו הזה היה זוועה. מכרנו את סניידר (אני יכול להבין למה) וקוטיניו (למה? למה?), ואת מי צירפנו? רוקי!
    מנגד, גם לירבתינו אין הרבה כסף, ואת מי הם צירפו? את פאקינג מריו באלוטלי!

אני האחרון שיתלונן על "עונת מעבר" (אין בעיה עם שתי עונות אפילו), אבל, אנחנו לא נראים כמו קבוצה שנמצאת בעונת מעבר לצורך עליה, את השחקנים הצעירים אנחנו זורקים, ובמקומם אנחנו מצרפים כל מיני זקנים, כמו רוקי ומודינגאי. אני לא יודע מי אשם בזה, מוראטי שמתקמצן יתר על המידה? בראנקה שלא יודע לסגור עסקות? או שמא סטרמה שאין לו עמוד שדרה?
    שתיגמר כבר העונה האיומה הזו!

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/13
  4. סדרו קייטע Member

לגבי ההשוואה למילאן: למען ההגינות צריך לזכור שברלוסקוני, גם אחרי הקנס וירידה מסוימת בשווי נכסיו, הוא איש הרבה, הרבה יותר עשיר ממוראטי.

מבדיקה מהירה, ברלוסקוני מוערך בכמעט שישה מיליארד יורו לעמת 800 מיליון של מוראטי. במילים אחרות, מצב הצבירה החסכוני של מילאן נובע לא מעט ממצב הרוח של ברלוסקוני בעוד זה של אינטר ממצב אובייקטיבי. וזה עוד לפני שמזכירים שלמילאן בכל זאת יש את הכסף של ליגת האלופות, מה שמייצר גם פער בכנסות של הקבוצות עצמן.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/13
  5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי שאני יודע את כל זה. ולמרות זאת, מוראטי הרגיל אותנו להוצאות שברלסקוני לא היה מרשה לעצמו. אין לי בעיה עם חיסכון, יש לי בעיה כשמוראטי סוגר את הברז עד הסוף.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כנראה שהחתמתם את זוודרקו קוזמנוביץ? שחקנה של שטוטגארט ולשעבר פיורנטינה. החוזה שלו גם ככה נגמר בתום העונה ככה שדמי ההעברה נמוכים. שחקן עם הרבה כישרון שכמעט ואף פעם לא מימש אותו.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוזמנוביץ' של ימי פיורנטינה, זה שחקן צעיר וכשרוני שרציתי לראות באינטר. תוכל להגיד לנו איך הוא היה בקבוצה שלך? יש למה לצפות?

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל מי שראה אותו בפיורה כותב עליו חוות דעת טובות, ומדווחים שהוא יעלה רק מיליון יורו. עסקה טובה של אינטר, אין הרבה מה להפסיד.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל הוא יעלה 2 מיליון יורו לפי מקורות רצינים בגרמניה.
    אני לא הייתי כ"כ שמח אם הייתי אוהד של אינטר.
    אני לא יודע אם הוא אמור להיכנס לנעליים של קוטיניו או של סניידר, לכאן או לכאן להרכב קשה לי להאמין.
    מה אני יגיד על קוזמנוביץ'. ראיתי יותר משחקים רעים מאשר טובים שלו, הוא לעולם לא הצדיק את הסכום ששילמו עליו ולאחרונה איבד את מקומו בהרכב הפותח. השנה אפשר להגיד שהוא שחקן ספסל לכל דבר בשטוטגארט. עם דגש על שטוטגארט.
    מעבר אולי לאספקט של מעבר לליגה אחרת שאולי שם הוא ינפק יותר מעצמו אני לא מבין את הצעד הזה של אינטר.
    כשחקן רוטציה אולי אפשר לקבל את זה, אבל אני לא חושב שהוא יביא לכם את הישועה. ואם מסתכלים על המשכורת שהוא קיבל בשטוטגארט ולבטח עוד יקבל באינטר, הרי שמדובר פה בעיסקה שאני לא בטוח ששווה לכם.
    לכאן או לכאן ברוך שפטרנו מהבלוף הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דיווחים באיטליה: אינטר סגרה את העברתו של מתאו קובאצ'יץ', שחקנה בן ה-18 של דינמו זאגרב, תמורת 11 מיליון יורו+בונוסים שיגיעו ל-15 מיליון יורו.

וואו, מהלך ענק של מוראטי.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

15 מיליון לשחקן בן 18? אפשר קצת מידע עליו?

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט כל הקבוצות הגדולות של היבשת עקבו אחריו בשנה האחרונה. בקרואטיה הוא נחשב לכישרון הגדול ביותר מזה שנים ותויג כ"מסי" שלהם.
    גם לאמלה עלה 15. בכלכלה הנוכחית, מהלכים מסוג זה הם הדבר הכי קרוב לבניית קבוצה של אלופים (גם אם לא יהנו מהם בטווח הקצר) ותוספת מבורכת של אחד הכישרונות הגדולים בגילו לסריה א'. אינטר מפתיעה לטובה.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

הוא נחשב היום לאחד הכשרונות הגדולים באירופה וביחד עם לזאר מרקוביץ' הוא הכישרון הכי גדול שלא משחק בקבוצה גדולה והוא גם נולד בעיר של היטלר.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלן חלילוביץ'...?

הוא נחשב אבל כישרון עצום, כל אירופה רדפה אחריו. אני לא מאמין שאינטר עשתה את זה, כל כך לא מתאים לנו.