הייתה לו רק הצעה רשמית אחת, מהטורקים. הצעה שנתנה לו שתי אפשרויות : להסכים להצעה\אולטימטום העלוב של אינטר או לעזוב לקבוצה הכי טובה שתרצה בו. סניידר לא יכל להרשות לעצמו לפספס עונה שלמה ולכן בחר לעזוב תוך כדי מאמץ רב למרוח את הטורקים כמה שרק אפשר בתקווה לקבל הצעה ממועדון גדול יותר. לצערו זה לא קרה אבל הוא עדיין עשה את הדבר הנכון מבחינתו.
היה עניין די רציני של ליברפול בסניידר, אמנם לא הוגשה לאינטר הצעה רשמית אבל די ברור שהייתה אלטרנטיבה לגלאטאסריי, כזו שאמנם מוכנה לשלם פחות אבל עדיפה כמעט בכל קריטריון (עם כל הכבוד לצ'מפיונס ליג). ההחלטה הייתה של סניידר ושל הסוכן שלו, והם החליטו לא לקצץ עוד כדי להגיע לאנגליה. בכל מקרה, הליברפול אקו (מקור מאוד אמין) מדווח שקוטיניו בדרך לעבור לשם. ההצעה הראשונית (6 מ' יורו) נדחתה אבל ככל הנראה תגיע הצעה גבוהה יותר. מישהו מאוהדי אינטר ו/או אוהדי הליגה האיטלקית יכול לספר קצת מעבר למספרים היבשים ולהתרשמות השטחית שלי ממנו (יצא לי לראות אותו די מעט)?
"עניין" או רכילות בתקשורת לא יוצרות אלטרנטיבה. הצעות רשמיות כן. לא רואה טעם להתעסק בשמועות על רצונות של מועדונים מאנגליה כשיש עובדות די פשוטות שמראות שלא היה לו ביקוש ממשי בשלב הזה של השנה.
יש רכילות ו"תשקורת", ויש עיתונאים אמינים וציטוטים של אנשים במועדון שכן מעידים אחרת. אני מאמין שכל אחד שעוקב אחרי הקבוצה שלו זמן מה כבר למד לסנן ולברור בין המצאות של עיתונאים בשקל לבין עניין רציני, שעליו מדווחים אנשים אמינים מסביב. זה די מוסכם בקרב אותם אנשים שהסיפור של סניידר וליברפול היה מהסוג השני, אבל כמובן שזו לא עובדה שאפשר להוכיח. זה גם לא כ"כ משנה, בסופו של דבר.
זה לא משנה כי בכל מקרה סניידר לא היה גומר בליברפול. אם הוא היה מוכן לקצץ במשכורת שלו אינטר מלכתחילה לא הייתה מקפיאה אותו וסביר להניח שהוא לא היה עוזב בכלל.
אני לא טוען שהידיעות על ליברפול זה זבל עיתונאי. יכול להיות שזה חומר מצוין לדיונים של אוהדים על השחקן מאחר ויש בו עניין קונקרטי, אבל אי אפשר לבוא עם החומר הזה לדיון שעוסק בעובדות בלבד, כמו החלטה של השחקן בין מספר אופציות והסקת מסקנה שהבחירה שלו אינה נכונה, כשבפועל לא הייתה לו אחת כזו.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx נהנתי לקרוא, לא רוצה להקפיץ את הנושא ההוא אבל שאפו לאור על הסיקור.
דיווחים - הנשיא של מונפלייה: "קיבלתי הצעה של 14 מיליון יורו מאינטר על יונס בלהאנדה, והסכמתי". אם זה נכון, שאפו לאינטר על השקט בכל מה שקשור לזה, עד לפני יומיים הוא לא היה אופציה בכלל. פחות שאפו בקשר למחיר כי למרות שהוא שחקן מוכשר בצורה רצינית והיה בין הטובים בצרפת בעונה שעברה, הוא בנסיגה רצינית ויכולנו להביא אותו ביותר זול. עדיין, יהיה רכישה טובה אם יגיע.
בראנקה מנגד מכחיש כל קשר לעסקה, אולי כדי להפחית ממחירו של השחקן. התעניינותה של ליברפול בקוטיניו גוברת, ונציגים מטעמיה צפויים להגיע לאיטליה כדי לדון בנוגע לשחקן.
או שהנשיא של מונפלייה, שידוע שהוא לא בסדר בראש, רק ניסה להלחיץ את הטורקים על חשבון אינטר ונתן לנו כמה דקות של תקווה לעסקה באמת איכותית מצד הנראזורי. הלוואי שאני טועה. אם אינטר תמכור את קוטיניו, לדעתי זה יפגע בתדמית ההנהלה בצורה בלתי הפיכה. אין שום סיבה הגיונית בעולם למכור אותו. בכל מקרה, סקי והגזאטה מדווחים שניקולה בלומו קרוב מאוד לאינטר. רומא גם בעניין, אבל הוא רוצה רק לאינטר.