Sempre Inter קראת את הטבלה שהבאתי לך? יש לך משהו להגיד אחרי זה? אתה יכול לתרץ קנייה של חלוץ,רובי קין ב 19 מיליון פאונד ומכירה שלו לאחר חצי עונה??!!!
כל רכישה היא הימור, ובאבל (כמו גם קווארזמה) בזמנו היו הימורים חכמים. זה שהם נכשלו לא אומר שהמאמן טיפש כשהוא רכש אותם כי כל אחד עושה טעויות. בניטז, לא רק שההימורים החכמים שלו נכשלים יותר מאצל אחרים, גם רוכש רכישות שמועדות לכשלון. ברבטוב אגב לא דוגמא טובה, אנשים אמרו כבר לפני שהוא לא יתאים לסגנון של היונייטד (כמו גם זלטאן בבארסה).
במיוחד אחרי שזה בא אחרי סדרה של רכישות. פרגוסון גם אולי נכשל עם אנדרסון ונאני, אבל זה רק הזמן יגיד. בניטז שפך מיליונים שלמעט מסצ'רנו וטורס לא הניבו כלום.
גם מוריניו רכש את מנסיני, קוארסמה ומונטארי בעלות כוללת של 50 מיליון יורו, SO WHAT? רובי קין נחשב לסחורה חמה בשוק האנגלי, אתה לא יכול להגיד שההחלטה לרכוש אותו הייתה מגוחכת, כי היא לא. 19 מיליון או לא, כנראה שזה היה מחירו. מה קרה אח"כ, נו, מה שקרה עם ברבטוב, זלאטן, וכו'. בשום מקום לא קראתי שמישהו האשים את פפ גוארדיולה בקניית זלאטן. כל הכישלון על השבדי. אז למה במקרה של רובי קין בניטז ורק בניטז אשם? הלינק שהבאת נחמד, רק שטוטנהאם מקדימה את ליברפול ב-10 מיליון ליש"ט ורפא גם מכר המון שחקנים. אנשים טועים, אתה יודע. חלק מהביזנס. אני משוכנע שהוא ילמד מהטעויות שלו. שורה תחתונה אתה לא יכול להגיד שהוא לא בטופ 10 של המאמנים באירופה. אין הרבה אנשים עם הישגים כמו שלו. לא פחות חשוב זה שאיזה די קרלו או מיכאיילוביץ' כאלה לא הגיעו.
Sempre Inter למה אתה מתחמק? כתבת בתחילה:"כל התלונות על התנהלות הרכש של רפא מפגרות" בלי שידעת בכלל על ההתנהלות שלו באנפילד, זה לא היה חכם במיוחד,נכון? ביקשת הוכחה לכך וקיבלת,התנהלות לא מובנת של אין ספור שחקנים שבאו והלכו וכולה ב5 עונות, רכבת מגוכחת של שחקנים, ים כסף שנשפך על רכש שברובו כושל. את רובי קין להביא זה יופי,גם ב 19 מיליון,לשחרר אותו אחרי חצי עונה ובחצי מחיר זה זעקה לשמים על התנהלות פושעת של בניטז. ולמה בניטז אשם במקרה של רובי קין אתה שואל...כי הוא אחראי על הטימטום והכישלון הניהולי הזה. אז עכשיו אתה מחפש רכש לא מוצלח של אחרים כטיעון נגדי ועוד כאלה של מורניו ופרגוסון? הם לא הצליחו עם רכש ויכשלו עם רכש בעתיד,אז מה? הוא לא בטופ 10,הוא כן בטופ 10,מה זה גנון,בשביל זה היה הדיון? כל טוב
באותה מידה שהוא הביא זבל, הוא גם פגע בול בשחקני רכש, שהיום הם הכי טובים בתפקידם בעולם. הגנון הוא להידבק לו בווריד בגלל כמה שחקני רכש לא מוצלחים ברמה של פנאנט, וורנוק וכאלה.. התלונות עדיין מפגרות, כי כל מאמן אחר בעולם טעה כמוהו, אבל נתפסים בו ספציפית כי זה נוח להשמיץ אותו. לא הביא אליפות אנגליה, הביא ליגת האלופות, מה שלא ונגר ולא מוריניו עשו עם האנגליות. הטבלה שהבאת לא מוכיחה שום דבר. היא לא שינתה את דעתי על בניטז בכלל. רוב שחקני הרכש שהביא היו במקום. זה שהם נכשלו - נדמה לי שהסברתי מספיק מדוע. כל טוב גם לך.
Sempre Inter המליצו לי אתמול לא להתייחס אליך ועכשיו אני מבין למה. משום מה יש לי הרגשה שאם בניטז היה מגיע למילאן למשל אז התקופה שלו בליברפול היתה נחשבת ככישלון בעינייך, ככה זה עם ילדים קטנים או לפחות כאלה שהכתיבה שלהם מעידה על חוסר בגרות ובטח על חוסר הבנה. אתה אוהב להכנס עם הראש בקיר ולחשוב שזה הנכון לעשות,תבלה. בניטז פגע בול בשחקני הרכש בליברפול והיום הם הכי טובים בעולם בתפקידם....וואלה,אני בטוח שלוקאס למשל,שחקן הרכב בכיר אצל בניטז בליברפול,לו היה קורא את הדברים הללו,הוא היה צובט את עצמו כלא מאמין. אגב,ציינת שוורנוק הוא דוגמא לרכש לא מוצלח של בניטז...וורנק גדל באקדמיה של ליברפול, אבל ככה זה כשלא יודעים,כותבים שמות ושטויות באוויר. כנראה וכמו בניטז בתקופה שלו באנפילד,גם העין שלך לא בדיוק בפוקוס כשמדובר בכדורגל. כל טוב ובהצלחה.
כשאייג'נט בתפקיד הממליץ, זה לא מזיז לי שערה. אתה לא חייב להתייחס, לא הכרחתי אותך, אתה זה שהתחיל את הדיון. למאן האמת, אני מעדיף חוסר יחס ולא בורות. מישהו פה כתב שוורנוק הגיע בתור שחקן רכש, הלכתי עם הזרם, בהנחה שזה נכון. במחיר שלוקאס הובא, בטוח שהוא רכש לא כזה נורא. זה מה שהתקציב איפשר לבניטז להביא. הודתי שרפא עשה טעויות, אני לא עיוור, אבל הוא לא שונה מאף אחד אחר בעולם. ליברפול מועדון גדול ומן הסתם מועדונים גדולים זורקים הרבה כספים על רכש. עם בניטז או בלעדיו, ליברפול הייתה מגיעה לסכום הרכישות הנ"ל, או אפילו עוברת אותו. לא ציינת גם שליברפול גם בטופ המכירות באותה תקופה. הוא לא עשה שום דבר שמאמנים גדולים אחרים לא עשו. אתה סתם נתפס אליו. משום מה. רד מזה.
Sempre Inter למה אתה מתעקש לעשות מעצמך צחוק? בעונה שבניטז הביא את לוקאס ב 6 מיליון פאונד!!! הוא הביא גם את ג'רמיין פנאנט ב 6.7 מיליון פאונד!!! את גבריאל פאלטה ב 2 מיליון פאונד!!! כשעונה קודם לכן הוא הוציא 35 מליון פאונד על רכש ועונה לפני זה הוציא 39 מיליון פאונד על רכש בסך הכללי בכל העונות שלו באנפילד הוא הוציא 249 מיליון פאונד!!!!!!! על שחקני רכש, שוב,249 מיליון פאונד על שחקני רכש!!! זה סכום מטורף בכל קנה מידה ולכל מועדון בעולם! ואחרי 6 העונות שלו באנפילד הוא משאיר שם סגל בינוני ומטה,עם 2 כוכבי על בסך הכל וכשאחד מהם היה שם כשהוא הגיע(גרארד תוצרת בית)לאחר כמה עונות ברציפות ללא תואר. בלי אליפות שזו היתה המטרה הגדולה שבגללה הביאו אותו וכשהוא עוזב את ליברפול כשהיא מחוץ לליגת האלופות כשסיימה מחוץ לטופ 4 באנגליה. כשהכדורגל שליברפול הציגה ברוב השנים תחתיו היה דלוח,במיוחד בעונה האחרונה...זו הקבוצה שהוא בנה,זה הסגל הסופי שהעמיד, זו הקבוצה שהוא משאיר מאחוריו ואלה הסכומים שהוא בזבז בכדי להגיע למצב הזה! אתה מכיר עוד מועדון כדורגל שזרק סכומים שכאלה וזה סגל השחקנים שהוא מעמיד לאחר 6 עונות? אתה מכיר עוד מועדון כדורגל שזרק סכומים כאלה ולא הביא תואר אליפות לאחר 6 עונות? אתה מכיר עוד מנג'רים שעברו להם כאלה סכומים בין הידיים במשך 6 שנים וזו היתה התוצאה הסופית שלהם? אני לא סתם "מחפש" את בניטז, אני מציג עובדות ברורות שחור על גבי לבן שמספרות את התמונה בבירור ואתה ממשיך ולנסות לעוות את המציאות בתירוצים ילדותיים,מתעקש להתעלם ממה שמשום מה לא נוח לך כי זה המנג'ר שהגיע לאינטר.
בניטז עשה רכש מחפיר בליברפול, וכולי תקווה שבראנקה לא יאפשר לו לעשות זאת באינטר. שיהיה כמו עם מוריניו, שלאחר הקיץ הראשון בו התעקש על מנסיני, מונטארי וקווארסמה שהיו פלופים עצומים, אינטר החליטה לעבור לשיטה בה המאמן אומר באיזה עמדה הוא צריך את השחקן, ובראנקה מאתר את השחקן המתאים. מוריניו אמר שהוא צריך בלם שדוחף קדימה והציג מס' אפשרויות, בראנקה הביא לו את לוסיו. מוריניו אמר שהוא צריך קשר התקפי והציג מס' אפשרויות, בראנקה הביא לו את סניידר. מוריניו אמר שהוא צריך קשר מרכז שדה וחלוץ, בראנקה הביא לו את טיאגו מוטה ודייגו מיליטו בעסקת חבילה, ומוריניו הודה שהוא לא התמקד במיליטו לפני כן ולא ידע "שהוא חלוץ כזה איכותי". אם זה היה תלוי במוריניו נטו, במקום לוסיו וסניידר אינטר הייתה מחתימה את קרבאליו ודקו מצ'לסי, שני שחקנים פחות טובים ממה שבראנקה הביא. בתקופת קופר, אינטר הביאה שחקני רכש בסדר גודל של אלה שבניטז הביא לליברפול - בינוניים. אני משתדל להאמין שבראנקה ומוראטי לא יאפשרו לבניטז להביא שחקנים כושלים בסדר גודל של סקרטל, דגן, אינסואה, לוקאס(!), קירגיאקוס, קראוץ', קין, ריירה, חוסמי, אנ'גוג ועוד רבים ולא טובים. היחידים שבניטז הביא ובאמת עמדו בציפיות הם אגר(עד שבניטז החליט לספסל אותו, גם בגלל פציעות), ריינה, צ'אבי אלונסו, מסצ'ראנו, טורס ואפשר להוסיף גם את בניון וקוייט שסיפקו את הסחורה למרות שלא מדובר בשחקנים מהטובים בעולם אלא יותר כמשלימים.
אי אפשר לקרוא לשחקנים כמו סקרטל, אינסואה, קירגיאקוס קראוץ' ואפילו אנגוג רכשים גרועים. סקרטל כשהגיע היה מצוין ומאז עבר המון פציעות קשות שהשביתו אותו להרבה זמן. אינסואה הגיע בסכום זעום למועדון בגיל 17, הראה יכולת מצוינת ב09\08 ובעונה שעברה קרס תחת העומס הפיזי כשהוא היה המגן השמאלי היחידי בסגל חצי מהעונה (דוסנה נמכר בינואר אבל לפני כן בניטז לא סמך עליו בעמדת המגן גם במשחקים הכי זניחים, אורליו כמעט כל העונה היה פצוע), אבל בסה"כ הוא עדיין צעיר ויש לו פוטנציאל. קירגיאקוס הגיע בסכום קטן יחסית ועשה עבודה מצוינת כמעט כל פעם ששיחק. קראוץ' גם הוא לא בדיוק היה פלופ, ואנגוג עדיין צעיר ופשוט סבל מזה שטורס נפצע יותר ממה שציפו ובניטז החליט כל פעם להשתמש בו במקום בקאוט בעמדה הזאת.
קיים סיכוי שישללו מאינטר את הזכייה בליגת האלופות ויעבירו אותה לבאיירן עקב אי כשירות בחוזיהם של שני שחקנים, ביניהם מיליטו: http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...dpost&p=1334934