כמה עדכונים מההתפתחויות בימים האחרונים: :aa1: על סעיף השחרור של מוריניו, בראנקה אומר: "סעיף השחרור הוא 16 מליון יורו, ולא יהיו שום הנחות. ריאל תציג את מוריניו כמאמנה? אנו לא מופתעים כי אנחנו לא ממהרים. אבל היום לא תיפתר הסוגיה" . :aa1: מוראטי רוצה מאוד למנות את קאפלו כיורשו של מוריניו, הוא עשוי להציע לו חוזה של 3 שנים שבכל שנה ישתכר דון פאביו לא פחות מ-10 מליון יורו. בנוסף לאיטלקי, גם גוס הידינק נמצא בתמונה. :aa1: מאייקון על העתיד שלו: "אחרי גביע העולם". בנוסף לריאל, גם היונייטד נכנסה לעניינים. ולפי הדיווחים המחיר שלו יהיה בסביבות ה-40 מליון יורו. במידה והוא יעזוב, אינטר תציע לארסנל 15 מליון תמורת בקארי סאנייה. :aa1: סוכנו של מאריו באלוטלי, ראיולה: "הנשיא של אינטר הוציא את השחקן מרשימת ההעברות, והעתיד של השחקן יהיה במועדון. אך יהיה זמן לדיבורים".
דייגו מיליטו:" יש לי שלוש שנים בחוזה, ואני מחויב לאינטר. כרגע אני מתרכז רק בגביע העולם". בדומה לסניידר, גם הוא דוחה את הפרסומים בתקשורת שדיברו על עזיבה שלו לריאל.
התקשורת בספרד בטוחה (וזה נכתב ביותר מכמה מקורות), כי "עסקת מוריניו" נסגרה על סכום פיצויים של 8 מיליון. פלורנטינו פרז, נשיא ריאל מדריד, היה אחר הצהריים בפגישה עם מוראטי ושניהם סגרו ביניהם את הדברים. סך הכל, נראה כעסקה הנכונה לכולם. עם כל השרירים שעשו אנשי אינטר היה ברור כי זה לא יגמר ב-16 מיליון כמו שהם רצו, מצד שני לא היה סיכוי שמוריניו ישוחרר בחינם כמו שריאל דרשה. יש דיווחים דומים גם באיטליה?
כן, 8 מ' זה הסכום. צריך לזכור שהעסקה התחילה מ-13 מ' מאחר שאינטר היתה חייבת 3 מ' בגלל הזכייה באלופות, כפי שהוסכם בחוזה רכישת סניידר, כך שזה לא בדיוק חצי סכום.
אינטר ומוריניו נכנסים ראש בראש במרקאטו: ז'וזה מוריניו, מאמנה של אינטר לשעבר, כבר התחיל לבנות את רשימת החשקנים שהוא רוצה לראות בריאל שלו בעונה הבאה. חלק מהשחקנים שהוא רוצה נמצאים גם על הכוונת של מוראטי ואינטר. נתחיל בקולארוב: כשהיה מאמנה של אינטר, מוריניו הביע את התרשמותו מהשחקן, וניסה יחד עם מוראטי להביא אותו למילאנו, ניסיון זה לא צלח והשחקן נשאר בבירה במדי לאציו. מוראטי מצידו, מודע לזה שאינטר זקוקה למגן שמאלי שיכול לתרום גם מבחינה התקפית (מה שלא היה העונה), ולכן הוא רוצה לנסות שנית להביא את השחקן לאינטר. מנגד, מוריניו שהיום הוצג רשמית כמאמנה של ריאל, מעוניין גם הוא לחזק את עמדת המגן השמאלי בריאל, והשחקן שהוא רוצה שיאייש את העמדה הזו, הוא לא פחות מאשר קולארוב. השחקן עצמו הביע את רצונו לשחק באינטר, אך גם הזכיר שהוא ישמח לשחק תחת ז'וזה מוריניו. בימים האחרונים נשמעו הרבה קולות על עזיבה אפשרית של קפטן ליברפול, סטיבן ג'רארד. כפי שנראה, אם השחקן יעזוב את האנפילד, הכיוון שלו יהיה מחוץ לאנגליה, כאשר אינטר וריאל של מוריניו מעוניינות בשירות של השחקן. לפי הגאזטה, אינטר עשויה להשתמש בריקארדו קווארסמה כקלף בעסקה שתנחית האנגלי באינטר. פלורנטינו פרז אמר שהוא ינסה להביא כל שחקן שמוריניו יחפץ בו. אחד השחקנים שמוריניו מעוניין להביא איתו מאינטר, זה המגן הברזילאי מייקון. אינטר מצידה לא רוצה לשחררו, אך השחקן עצמו השאיר את הדלתות פתוחות ואמר שהכל יתברר אחרי המונדיאל. במידה והשחקן ירצה לחבור למאמנו הפורטגזי, אינטר עשויה לדרוש כ-40 מליון יורו תמורתו.
:aa1: פאביו קאפלו האריך את חוזהו בהתאחדות האנגלית ויוביל את שלושת האריות גם ליורו 2012. בחוזה החדש גם הוסר סעיף השחרור, מה שאומר חד משמעית שמוראטי יצטרך לוותר על הרעיון.
מאז ההצהרה שלו סוכנו, אין משהו חדש. הוא כנראה יחתום באינטר, לפי מה שקראתי ריאל ומוריניו כלכך נחושים להביא את מייקון, ומוראטי כנראה ימכור אותו ב-35 מליון יורו. לכן הבאתו של אגירגאראי נשמעת לי הגיונית ביותר.
זה מה שכתבתי למוחמד לפני יום יומיים יש לו את כל הנתונים להצליח, אבל ממה שהבנתי הוא לא יציב במיוחד (אני לא ראיתי אותו ברצף בשביל לקבוע).