אינטר 2009/10:: אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏1/7/09.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא הייתי כל כך מזלזל באטו,בכל זאת הוא סקורר בחסד שבכיף הייתי נותן לו היום להיות מחליף של מיליטו.
    השנה באינטר הוא היה חלש בגלל שהוא לא רגיל לעשות הרבה הגנה ועבודה שחורה ובגלל זה הוא לא הציג את אותה יכולת מבארסה,אבל אם יתנו לו לשחק בעמדה הרגילה שלו הוא יתן את מה שמצפים ממנו ואני בטוח בזה.

לעומת זאת,אני לא חושב שקולארוב או מגן אחר בעולם למעט אלבס יכול לתת את אותה תוספת התקפית שמייקון מביא באינטר,ובגלל זה לא משנה מה אינטר תעשה העמדה הזו תהיה חלשה יותר.

כל מה שכתבתי פה יהיה נכון אם מייקון ומיליטו יעזבו,אבל בינתיים הם של אינטר ואני מקווה שלא נצטרך לדבר על זה יותר.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מזלזל באטו, אני דווקא די מעריך אותו על התרומה שלו בתפקיד החדש שנתן לו מוריניו.
    אבל, בימי ברסה אטו היה מגיע להרבה מצבים, ולכן אפילו כשהיה מבקיע הוא גם היה מחמיץ שני מצבים או שלושה, באינטר, אין את הכלים ההתקפיים של ברסה, לכן גם אם ישחק כחלוץ מטרה, הוא לא יגיע ליותר מדי מצבים, ואם שמת לב, העונה גם כשהיה ברחבה והגיע למצבים נוחים לכיבוש הוא החמיץ יותר מדי, בנוסף לזה, אין לו בכלל את היכולת ליצור משהו מהכדור כשהוא לבד או רחוק מהרחבה (ובזה מיליטו מצטיין), בגלל כל מה שהזכרתי, אני לא חושב שהוא יכול להחליף את הארגנטינאי.
    לגבי מייקון, אמרתי שגם אם קולארוב יגיע ומייקון יעזוב, הכוח ההתקפי של אינטר ייחלש ובזה אין שום ספק. אבל מייקון איננו סמל באינטר, ואם לא השנה, אז בעוד שנתיים הוא יעזוב, ולכן עדיף לאינטר להתחיל להשקיע ביהלום שיש לה בידיים (סאנטון), ובנוסף להביא מגן שמאלי מצוין שיפתור את הבעיה של הצד השמאלי האפור שיש לנו.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אבל אינטר לא תשחק יותר כנראה בשיטה של מוריניו עם המתפרצות,אם זה יהיה קאפלו או הידינק,אטו יהיה מושלם כחלוץ רחבה שרק מחכה לקבל כדור ולהכניס אותו לרשת.

האמת שאני לא לוקח את העונה הזו כמדד ליכולת הכיבוש של אטו כי לא היו הרבה משחקים שבהם הוא שיחק כחלוץ מרכזי והוא שיחק רוב העונה באגף.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/10
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי, זו השיטה הכי טובה העולם, בעיקר לקבוצות שאין להן כלכך הרבה כלים התקפיים בקישור. קאפלו יכול ליישם את השיטה הזו, אך אולי במקום שלושה חלוצים הוא ישחק עם שניים.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בקשר לכלים ההתקפיים,אני בטוח שבקיץ אינטר תביא שחקנים התקפיים וביניהם שם גדול אחד לפחות(אגוארו?),מוראטי יודע ששנה הבאה תהיה השנה הקשה ביותר של אינטר בשנים האחרונות והוא ירצה לעשות הכל כדיי להשאיר לפחות את הסקודטו אצלו.

וגם קאפלו,אם יבוא,ידרוש שחקנים מסויימים כדיי שיוכל ליישם את השיטה שלו.

6. aloneli Member

לאוהדי אינטר שלום!!

כעת שאנו לאחר הגמר ולמרות שאני בן-אדם מאוד ספורטיבי ותמיד מפרגן אני בוחר שלא לפרגן לכם.
    אז נכון שעשיתם עונה מדהימה וזכיתם בטרבל ולא נשכח שהדחתם את אלופת אנגליה אלופת ספרד ואלופת גרמניה.

בשנה שעברה שהושפלנו ע"י בארסה(כן אני אוהד באיירן מי שלא הבחין) אני ישר באתי ופירגנתי לכל החברים שלי שאוהדי בארסה ובכלל אני חושב שזה המשחק הטוב ביותר של קבוצה בליגת אלופות שיצא לי לראות למרות שזה היה מול הרכב חסר שלנו(לא שבהרכב מלא היינו מנצחים).

השנה אני באמת מנסה אבל אני פשוט לא יכול ואני שמח בשבילכם שמוריניו עוזה אתכם כי יש לכם הרבה שחקנים שאני מאוד אוהב והרבה כלים התקפיים שלפי דעתי לא פחות טובים מהכלים ההתקפיים של באיירן.

אם אתם חושבים שזה נשכח ומה שחשוב זה מי שזוכה בסוף אתם טועים כי אני אזכור את זה ואגרום לאחרים לזכור את זה בדומה למה שאני עושה נגד נבחרת יוון עד עכשיו.

גם לי זכור תרופות שבאיירן שיחקה כדורגל מגעיל וניצחה בכל זאת ופשוט כאב לי לראות את באיירן שלי ככה למרות שזכינו באותה עונה באליפות.

אז תקראו לי בכיין או לא ספורטיבי או סתם אחד שמדבר מתוך כעס יכול להיות שזה נכון ואל תקבלו את זה בצורה רעה כי זה לא אישי או משהו אבל אתם בעצמכם יודעים שמשהו חסר לכם וזה הכדרוגל שכולנו אוהבים כי תארים זה חשוב וזאת המטרה אבל אוהדים אמייתים רוצים לראות את הקבוצה שלהם ולהנות ולמרות שקשה לי לראות את הגמר אני כנראה אצפה בשידורים החוזרים שיהיו וזה בגלל שאני נהנה לראות את באיירן שלי משחקת ולא משנה מה התוצאה....

בכל זאת שיהיה לכם שבוע טוב!!

7. 亚历山大帕托 Member

אני אזכור ואספר לכל העולם מה קרה כאן.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

aloneli,
    אני מכבד את הדיעה שלך, זכותך המלאה לבחור איזה כדורגל לראות ולהעדיף, אך אתה צריך לדעת שתמיד יש צד שני. אני בניגוד אליך, כן נהנה מסגנון המשחק של אינטר, זה לא סתם להתבנקר בהגנה ולזרוק את הכדור לחלוץ בתקווה שיבקיע, זה משחק הגנה מסודר ביותר שלא נותן חופש לשחקני היריבה, ובנוסף לדעת מתי לעקוץ בהתקפה דרך מתפרצות מתוכננות היטב.
    אתה יכול לשנוא את סגנון המשחק הזה, אבל הסגנון הזה יצר את מה שנקרא הגראנדה אינטר, בזכות הסגנון הזה איטליה לקחה את גביע העולם ובזכות הסגנון הזה אינטר לקחה את שלושת התארים העונה.
    אני, בניגוד אליך, אין לי בעיה שהקבוצה תשחק בסגנון המתאים לה, כל עוד היא מנצחת באמצעים כשרים. בגלל זה, אני כלכך מעריך את יוון על הזכייה ביורו 2004, בגלל שהם ידעו להוציא את המקסימום מהנבחרת, וידעו לשחק בצורה שהכי מתאימה לחומר השחקנים שיש להם.

9. uri מנהלים

http://3pillarsofwits.files.wordpress.com/2008/10/dr-evil.Xxx

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

:aaarofl:

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מייקון אמר אתמול שהוא ישאר באינטר בעונה הבאה באחד מכליי התקשורת האיטלקיים.

12. uri מנהלים

ממש לא מדוייק. הוא אמר "כרגע אני נשאר כיוון שיש לי חוזה באינטר. מצד שני, אם מוריניו רוצה אותי איתו בריאל, נצטרך לראות אם הנשיא יהיה מוכן לשחרר אותי."

13. Raulito Madridista

זכותך לאהוב כדורגל התקפי, אבל הגישה שלך מוגזמת, הלכתה רחוק מידי. מזל שלא הצעתה לשנות את חוקי המשחק למשהו בסגנון טורניר אמסטרדם - כל גול יהיה שווה נקודה ואז לקבוצות ההגנתיות לא יהיה קיום במשחק הזה. לפי הגישה שלך ארסנל הייתה מוסיפה לארון התארים שלה את כל האליפיות בשנים האחרונות כי בכל עונה היא משחקת את הכדורגל הכי יפה. אבל לשחק כדורגל יפה זה לא מספיק, צריך לדעת גם לנצח. כל קבוצה מנסה לנצח באמצעות היתרונות שלה, ומה שאינטר מעולה בו זה משחק ההגנה שלה. בגמר ליגת האלופות היא שיחקה בסדר. היו דקות שהיא הייתה במגננה, אבל זה רחוק שנות אור מהבונקר שהיא הציגה נגד ברצלונה. אתה אומר שאתה אוהד באיירן מינכן, אז תן לי לשאול אותך שאלה - העדפתה את הקבוצה הנאיבית של קלינסמן(08\2008) שתקפה עם שמונה שחקנים וכמובן לא זכתה בדבר, מאשר האימפריה שבנה היצפלד בקבוצה בסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000? באיירן של היצפלד הייתה קבוצה מאוד הגנתית ששיחקה עם חמישה שחקני הגנה. אבל היא יצאה למתפרצות קטלניות והיא זכתה בתארים רבים.

יש דבר אחד שאני לא מבין באינטר וזו הצבתו של פאנדב בכנף. הוא לא הועיל לה מספיק ואולי עדיף קשר התקפי שיוכל לעשות צרות מאשר את פאנדב שצריך להישאר בקבוצה כשחקן מחליף. לטעמי עמדת הקיצוני זו נקודת התרופה של אינטר ועדיף שהמערך יהיה 4-5-1(נניח אטו ישחק בצד אחד כי הוא סקורר גדול בכל-זאת והוא יידע לנצל מצבים, אולם לאינטר כדאי לאייש בצד השני שחקן כנף איכותי).

סמואל אטו יוכל לתת תפוקה נאה הרבה יותר במידה וישחק כחלוץ שפיץ, אין לי ספק בכלל. כמוכן, אני חושב שהיכולת שלו בעונה הבאה תשתפר בלי קשר, שכן היה מדובר בעונת השתלבות ואתם מכירים את הקלישאות. אטו של היום זה לא אותו שחקן מדהים של ברצלונה כי בגלל שתי פציעות קשות שהוא 'חווה' שם הוא איבד מעט ממהירותו, אבל הוא עדיין חלוץ מסוכן מאוד שכן יכול לעבור בלם על סף הרחבה ולהבקיע. אני זוכר את ההטעייה הנהדרת שלו לוידיץ בגמר ליגת האלופות וגם בספרד הוא זרק מספר בלמים עם הטעיית גוף.

מה שלא מובן לי זה מדוע דייגו מיליטו זורק רמזים לאוויר על עזיבה. בניגוד למוריניו - הוא לא מיצה את עצמו באינטר. קשה לי להסביר למה, אבל זה המצב. מיליטו צריך להמשיך באינטר חד-משמעית.

בנוגע למאייקון - מדובר במגן הימני הטוב בעולם וזה לא חדש. אני בטוח שאינטר תערים קשיים מפה ועד להודעה חדשה(וזה ברור למה, היא רוצה לשמור על הנכס הזה אצלה) ואני משער שבסופו של דבר היא תשמור אותו אצלה. מוראטי נתן למוריניו ללכת(כנראה), אבל הוא לא ייתן למוריניו להביא איתו שחקנים.

14. 亚历山大帕托 Member

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיאמו נוי סיאמו נוי איל קאפיונה דל'אירופה סיאמו נוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

איזה חוויה, מדהים, איזה כיף : )

חזרתי הרגע הביתה, ואני חייב להגיד אין דברים כאלה.

רעדתי כמו ילד קטן, חזרתי צרוד מכל השירה עם האוהדים

300 יורו לכרטיס במקום הכי טוב במגרש (עם אוהדי אינטר כמובן אבל לאורך המגרש) הודות לאיש יקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

דיון מיוחד עם כל התמונות והסרטים וסיכום מורחב יעלה בקרוב בעוד כמה ימים כשאני אתאושש שחזרתי לארץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx