אינטר 2009/10:: אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏1/7/09.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אז יכול להיות שמצאנו את המשיח? והוא בכלל פורטוגזי? אני לא אוהב מתנשאים ומוריניו לא מפסיק בשנה האחרונה להתנשא מעל כל היתר, הוא לא העלה את הפופולריות של הסריה A. אולי רק את כמות הטוקבקים ואינטר לא תרמה כלום למוניטין של איטליה כי אז מה היא עשתה בעצם שהודחה בצורה עצובה מול ליברפול ומנצ'סטר יונייטד?

כמובן שיש גם צד ספורטיבי וזה לגמרי לגיטימי לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/10
  2. Sempre Inter Member

אינטר נתנה פייט יפה ליונייטד בעידן מוריניו, והוא נכשל פעם אחת בסך הכל בשנה הראשונה שלו!
    זה ברור שהתקשורת באיטליה מחפשת אותו, אם היית מעודכן יותר היית גם מודע לזה. מכל נוד שהוא מוציא היא עושה מטעמים.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

במה זה מתבטא? בהתעניינות של התקשורת הישראלית?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/5/10
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך בעייה רצינית בלנפח את כל הקשור למוריניו ולאינטר, ומנגד לגמד את כל הקשור לאיטליה ולקבוצות האחרות בליגה.
    הליגה לא מתה בכלל, הליגה הייתה פופולארית בעבר והיא עדיין ככה, גם אם פחות מבעבר. מוריניו אולי הוסיף צבע לליגה, אבל כולם התעניינו בליגה בזכותו? אולי בישראל, או אולי רק אתה. אם בישראל רואים רק את ברסה, ריאל, היונייטד וצ'לסי, אז צר להגיד לך שהאנשים בעולם מכירים עוד קבוצות חוץ מה-4 שהזכרתי.
    השם והמוניטין של הליגה האיטלקית היה למעלה מאז ומתמיד, זה קצת ירד בשנים האחרונות, אבל להציג את אינטר כאילו היא הקבוצה ששמרה על המוניטין הזה? זה לדעתי עיוות לאמת. אינטר כן תרמה לשם של הליגה השנה, אבל לפני זה היא הייתה אחת הסיבות לכך שהמוניטין של הליגה ירד. אני מציע לך לרדת מהעץ ולא להתנשא יותר מדי, יש לנו קבוצה נהדרת, מאמן נהדר ועונה חלומית, תהנה מזה כמה שאתה יכול, אך בבקשה אל תתנשא על האחרים, כי רק לפני כמה שנים היינו מסתכלים בקנאה עליהם, בכל סוף שנה כשהם היו חוגגים.

5. Number 8 Member

6. Sempre Inter Member

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכיף?!
    מאור בוזגלו? זה השחקן שאתה רוצה לראות באינטר?

8. איגור .פ. Member

אני חושב שזה המצאה לא מאמין לשום אתר שדיווח על הנושא הזה ,מה לאינטר ולמאור בוזגלו הוא לא מתקרב לרמה של השחקנים שם ,אין לו מקום שם.

9. Sempre Inter Member

כמובן שהייתי ציני, למי שלא הבין...... אבל בוזגלו לסגל הרחב, ישראלי משלנו - למה לא?

נראה לי כמו חרטא, הידיעה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/10
  10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אשמח לראות שחקן ישראלי בסגל הרחב של אינטר. אך את בוזגלו אני מכיר טוב, אם הוא יממש את כל הפוטנציאל שלו הוא מקסימום יהיה בסגל של קבוצת אמצע טבלה באיטליה.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר הייתה הסיבה שהמוניטין של הליגה ירד? מתי בדיוק?
    בשנים האחרונות אינטר הייתה האיטלקית היחידה שהתנהגה באמת כמו קבוצה גדולה.
    בשאיפות, בבניית הסגל, בבחירת המאמן, בהצבת מטרות, לכל מי שראה את אינטר בשנים האחרונות היה ברור שזה רק שאלה של זמן עד שתגיע לגמר ליגת האלופות ואולי תזכה בו.
    בזמן שיובנטוס ומילאן עד היום לא מצליחות להתגבר על פרשת מכירת המשחקים, אינטר שמרה על רמה גבוהה ואם האליפויות הראשונות שקיבלה היו "במתנה" את האחרונות אינטר לקחה כי הייתה אלופה ראויה.

דעתי היא בדיוק הפוכה משלך. אם יובנטוס ומילאן היו מתנהלות יותר כמו אינטר אז אולי הליגה האיטלקית הייתה מחזירה לעצמה את היוקרה שהייתה לה בעבר.

לא חושב שמוריניו החזיר לאיטליה את היוקרה בביטוים שלו בתקשורת, כן חושב שמאז שהוא מגיע הליגה האיטלקית מקבלת עוד תשומת לב עולמית בגלל הביטוים שלו.
    אני גם חושב שהתרומה המקצועית שלו לאינטר ואולי הזכייה בליגת האלופות דווקא כן תהיה תרומה להחזרת היקורה האיטלקית שכן קבוצה מאיטליה תהיה אלפות איטליה עם טראבל נפלא.

ועכשיו 2 שאלות לאוהדי אינטר:
    1. מאיך שאתם מרגישים את השטח, האם מוריניו באמת יעזוב? האם זה קשור לליגת האלופות? האם העובדה שאם הוא יזכה בליגת האלופות הוא יזכה למעשה בכל התארים האפשרים עם אינטר תגרום לו לעזוב או שהעזיבה תתרחש גם במקרה של הפסד בגלל צורך לעזוב לריאל?
    איך האוהדים מקבלים את העזיבה האפשרית של מוריניו ובכלל מה הדעה הרווחת עליו?
    2. לאורך התקופה האחרונה אני שומע הרבה על באיירן ההתקפית מול אינטר הטקטית. בבדיקה שערכתי דווקא אינטר כבשה השנה יותר שערים בליגה (למרות שבאיירן שיחקה פחות משחקים חייב לציין) איך אתם מגיבים לקביעה הזאת?
    האם סך השערים שבאיירן הבקיעה השנה בכל המסגרות גדול יותר מזה שאינטר הבקיעה בכל המסגרות? ומה אתם חושבים על הנושא?

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אינטר מתחרה בליגה ההגנתית ביותר בעולם, ובגלל זה אני לא חושב שאפשר להגיד שאינטר משחקת הגנתי, אני בטוח שריאל מדריד למשל שכבשה 102 גולים לא הייתה כובשת כמות קרובה לזו בליגה האיטלקית.
    עובדה גם שאינטר היחידה שהבקיעה השנה 3 גולים נגד ברצלונה והייתה יכולה גם להבקיע את הרביעי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/10
  13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזה אוחיון,
    אין לי ספק שאינטר הוא המועדון היחיד באיטליה שיכול להתחרות בקבוצות הגדולות בספרד ובאנגליה, ואין ספק שמוראטי הוא הבעלים היחידי באיטליה ששאף שקבוצתו תהיה ברמה הכי גבוהה שיש, בגלל זה הוא נדיב יותר מדי במשכורות, העיקר שהשחקנים והמאמן יעשו את שלהם.
    אבל, להוציא את העונה הנוכחית, אינטר שלושה פעמים לא עברה את השמינית גמר מול קבוצות נחותות ממנה (למעט היונייטד), ולפני זה הודחה ברבע גמר ע"י לא יותר מאשר ויאריאל הצנועה. באינטר כן רצו להגיע רחוק בצ'מפיונס גם בעבר, אבל היכולת של הקבוצה וההדחות בשלבים המוקדמים, יצרה רושם אצל האנשים שאפילו האלופה באיטליה אינה מסוגלת לעבור את השמינית גמר, בניגוד לקבוצות הבכירות בספרד ובאנגליה שתמיד היו בשלבים האחרונים, וזה כן הוריד מהמוניטין של איטליה. למילאן ויובה יש חלק גדול בזה, משום ששתיהן לא שואפות בכלל להתחזק כמו צריך ע"מ לקרוא תיגר על האנגליות והספרדיות. אבל לפחות מילאן, בניגוד לאינטר, זכתה בליגת האלופות גם אחרי הפרשה.
    השם והמוניטין של איטליה זקוקים לניצחון של אינטר מחר, ואני מקווה שהנראצורי לא יפשלו. פורצה אינטר!

קודם כל, מוריניו הובא לאינטר כדי להגשים מטרה אחת ויחידה, תואר אלופת אירופה, שמוראטי רוצה להחזיר מהימים של אבא שלו. האם מוריניו יעזוב או לא? את האמת אני לא יודע, מצד אחד, את שלו הוא עשה באינטר, לקח שתי אליפויות, סופר קופה, גביע אחד והגיע לגמר הצ'מפיונס עם אינטר בפעם הראשונה מאז 72. בסוף העונה הוא יכול לעזוב, כאשר מבחינתו הוא הוכיח את עצמו ועשה את שלו, ולכן עדיף לו לחפש אתגר נוסף במדריד. וללא שום קשר לתוצאה של מחר, אם הוא יעזוב, אוהדי אינטר לא יכעסו עליו, האוהדים אוהבים אותו מאוד, מכיוון שעשה התקדמות מדהימה עם הקבוצה בליגת האלופות, ובנוסף לזה אינטר המשיכה לשלוט באיטליה גם תחתיו. אבל, למרות כל דיווחים על כך שהוא סגור בריאל, עדיין יש לי הרגשה שהוא יצר את כל זה, במטרה למשוך את התקשורת אליו ולהרחיקה מהשחקנים כדי שיהיו מפוקסים כמו שצריך נגד באיירן.
    אני מקווה שהוא ישאר, אך אם יחליט לעזוב, זו זכותו המלאה ואני מכבד אותה.

אני לא יודע כמה באיירן הבקיעה השנה, אך אין לאף אחד ספק שההגנות באיטליה הרבה יותר חזקות מההגנות בגרמניה, לכן גם אם באיירן כבשה יותר זה לא ממש המדד. ללא שום קשר למה שאתה שומע, אינטר כן קבוצה טקטית, אך לא הייתי מגדיר את המשחק כמשחק בין קבוצה התקפית לקבוצה טקטית. לאינטר יש חלק התקפי חזק ביותר, אפילו יותר מזה של באיירן. עם כל הכבוד לרובן, לאינטר יש את מיליטו, אטו, סניידר, פאנדב ובאלוטלי.
    אין לי ספק שאנשים מדברים על אינטר "טקטית", אך ורק בגלל הבונקר נגד ברסה. בנוסף למשחק ההגנה האדיר שיש לאינטר, הקבוצה יודעת גם לתקוף ולעקוץ, ולמי שיש ספק לגבי זה, הוא מוזמן לראות המשחק הראשון נגד ברסה בסאן סירו.

14. 亚历山大帕托 Member

נשארו עוד 20 דקות פחות או יותר, אבל זה לא משנה. אני רוצה להיות הראשון שיברך אתכם על הזכייה, ובין חברי הפורום במיוחד את מוחמד, מיכאל וזלאטן (לא זוכר את השם). עשיתם דרך ארוכה והפכתם לקבוצה הטובה באירופה. הורדתי את הכובע אחרי חצי הגמר מול ברצלונה, היום אני מוריד גם את תחתוני הבוקסר. התקווה היחידה שלי היא שמוריניו יעזוב הקיץ, כי הוא בנה קבוצה לתפארת שאי אפשר להכניע ברגעי אמת.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx תיהנו מהרגע!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/5/10
  15. ValenciaCF Member

אינטר שיחקו אותה! כל הכבוד, טריפל ענק לא פחות גדול ממה שברצלונה עשתה, קבוצה נהדרת.