"שיקום" ו-"בנייה מחדש", בינתיים לא יותר מהצהרות חסרות כל ערך, במציאות, המהלכים של ראשי מילאן ויובה מובילים את שתי הקבוצות לאחורה ומגדילים את הפער שנוצר בינן לבין אינטר.
אז מהן הסטיגמות שבדבריי? אז אפשר להגיד שאינטר היתה בטופ גם לפני הקלצ'ופולי. היא בזבזה הכי הרבה כסף, היתה פופולרית, התגנבה מדי כמה שנים למקומות שניים בליגה וחצאי גמר באירופה. עד כמה היתה חזקה בטופ? אחת החלשות, הלוזריות והכושלות. זה כדי להדגיש את הסיבה הלא טבעית לעלייתה הפתאומית לצמרת הכדורגל האיטלקי. היא לא השתוותה בכוחותיה לגדולות, היא פשוט ניצלה את היחלשותן, ואפשר היה לראות את זה באירופה, שם לא היה לה את היתרון הזה. רק אחרי 4 שנים של הרבה מאוד בזבוזים היא הצליחה לבנות קבוצה שמגיעה לחצי גמר והשאלה היא האם זה השיא ומכאן תהיה ירידה, או שהיא תמשיך להתברג ברמות האלה.
זה כבר תלוי במי יאמן בעונה הבאה, האם ימשיכו לשפוך כסף על שחקנים שמתאימים במקום הפחים שמשחקים היום, אני מאמין שבגלל שלמוריניו יש חוזה לעוד עונה, הוא ימשיך באינטר גם בעונה הבאה, כי הוא איש של מילה, וחוץ מזה גם אם לא טוב לו באיטליה ולא אוהבים אותו, תזכור שבאינטר כן אוהבים אותו והוא מסתדר מצוין עם כולם שם, אוהדים ושחקנים (חוץ מבאלוטלי), כך שזה עדיין לא סיבה לעזוב ארץ שאתה מצליח בה ומקבל בה 11 מיליון יורו בטח ובטח כשהאלטרנטיבה זה אולי המועדון הגדול בעולם אבל לבטח הכושל מביניהם ב-8 השנים האחרונות בכל הקשור לאירופה מאז הזכיה ב-2002, כשהם ביזבזו הרבה יותר כסף מאינטר, והם משחקים גם בליגה הרבה יותר קלה מהאיטלקית כי יש להם יריבה אמיתית קשה, בארסה, בעוד באיטליה לאורך שנים היה את מילאן, יובה, לאציו, רומא, פארמה, פיורנטינה ואינטר שכל אחת מהן היתה חזקה ודומיננטית, אז בטח שלאינטר יהיה יותר קשה לעומת ריאל לצורך העניין, בסופו של דבר העלייה של אינטר אם בעונה הראשונה היה את התירוץ של יובה לא בליגה ומילאן עם מינוס אז בשנה שעברה ובשנה הנוכחית אין תירוצים אינטר מספיק חזקה ולא כי יובה ומילאן נחלשו כי הן התחילו שווה בשווה עם אינטר וזו הבעיה שלהם שהם לא נראים טוב בדיוק כמו שזו היתה בעיה של אינטר לאורך 20 השנים האחרונות בערך. בשנתיים האחרונות אי אפשר להגיד שאינטר טובה כי יובה ומילאן חלשות, אינטר טובה ולמעלה כי היא הכי טובה, לא כי מילאן ויובה חלשות, היו לאינטר הרבה מאוד שנים שהם בקושי גירדו מקומות 4-5, כיום המצב הפוך, וגם אם מוריניו יילך, על פי מה שאני רואה במילאן ויובה, אינטר תמשיך להיות חזקה ואני בטוח שהיא תעשה הכל כדי להיות קבוצה יותר חזקה, וגם אם רפא יאמן את יובה, זה לא מה שיציל אותה, להיפך זה יהיה נהדר לאינטר לדעתי, כי הוא יהרוס אותם בסופו של דבר כמו שהוא הרס את ליברפול עם הרוטציות המטומטמות שלו והסגנון משחק המגעיל.
בוא נגיד שאם תגיד "טופ" עוד פעם אחת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx למי אכפת מכל שיטת המעמדות הזאת שאתה בונה פה? מה אנחנו קבוצה בפייסבוק? כל עוד הקבוצה פופולרית, הן מבחינת אוהדים והן מבחינת שחקנים מהרמה הכי גבוהה שיש, מה אכפת לי אם אינטר השלישית בטופ החמישית בטופ או לא בטופ. לקבוצה יש שתי מטרות - כסף ותארים. איפה מדרגים אותה בזמן שהיא מביאה את שני אלה לא מעניין אף אחד.
http://www.goal.com/en/news/1716/champions...-for-barcelona- בלי סטנקו, בלי סניידר - אוי ואבוי. אמנם אינטר צפויה בעיקר להתגונן, אבל גם למתפרצות אין הרבה שחקנים בעולם שיודעים לשים חלוצים בכדורי עומק במצב טוב מול השער, כמוהו. וגם כדי להחזיק כדור, זה חשוב. מקווה שבכל זאת הוא ישחק. לפחות מאייקון כן ישחק.... השישייה, או השביעייה (יחד עם הקישור) האחורית יהיו חייבים לתת משחק שיא, מבחינת לחימה והשקעה. אני בטוח שכל השחקנים מודעים לחשיבות המשחק, למעמד היוקרתי, לאפשרות שהם יהיו בגמר ליגת האלופות בפעם הראשונה בחיים שלהם. חוץ מאטו ולוסיו, איזה עוד שחקן באינטר חווה את המעמד? זו תהיה פסגת הקריירה שלהם. משוכנע שאף אחד מהם לא רוצה לפספס את החלום. סכיזופרניהההההה! לא יכול לחכות כבר. אואה אואה אואההההה אינטר אינטר!
חדשות טובות לאוהדי אינטר:ווסלי סניידר נכלל בסגל הקבוצה לקראת הגומלין מחר בברצלונה, כמו כן הוא חזר היום להתאמן יחד עם שאר הקבוצה וכשיר לחלוטין לקראת המפגש נגד ברצלונה. גם באלוטלי נכלל.
לא היה לי ספק שזה מה שיקרה, ולדעתי הוא גם יפתח, גם עם מתיחה וגם אם ישחק דקה, אף שחקן אלא אם זה בגלל שבר ברגל, לא יפסיד את המשחק הזה... באלוטלי? שיכניס אותו רק אם נוביל את סיכום שני המשחקים בדקה 94. הוא יעשה בכוונה הבן זונה.
סניידר חייב לפתוח (בשבילכם) גם בגלל היכולות שלו להכריע את המשחק, אך גם בגלל ובעיקר שאין מחליף ראוי שימלא את מקומו, סטנקוביץ' מורחק כך שהמחליף שנשאר הוא... קווארזמה.
נכון, אם אתה זוכר מסירה אחת שלו בדקה 80 גמרה את צ'לסי, הוא שחקן ענק, אבל זה הבעיה שאין לאינטר עומק בקישור ההתקפי ולזה יצטרכו למצוא פיתרון בשנה הבאה.
האם יש איזה שהם שחקנים מורחקים מוצהבים שלא ישחקו בגמר נגד באיירן? אגב ברכות על רגל העלייה לגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בהתחשב בעובדה שסטאנקוביץ' יחליף אותו אני יכול להיות רגוע. אם קווארסמה היה משחק היום ום באלוטלי בשלב מסוים אז המשחק היה 15 נגד 6 חחחח
ראיתם את באלוטלי חוגג את העלייה אתמול עם שחקני אינטר? היום הוא שוב יצא אל ליבם של האוהדים וביקש לסלוח לו, הסביר שהתנהגותו התפרשה בצורה לא נכונה, ואמר שהוא איתם. זה אוהד הצלחות יותר גרוע מעומר!