הוא תקוע עם הראש בקיר ואומר שלאינטר יש חלוצים יותר טובים ממי שעד לפני שנה היה השחקן הכי דומיננטי בקבוצה הזאת וכל המשחק שלה נפל עליו.
זלאטן אפילו לא שחקן הרכב היום בברצלונה, ואתם עוד מזכירים אותו? השבדי של אינטר לא מזכיר בכלל את זה של היום...... בכוונה אפילו לא הזכרתי אותו.. פדרו כבר יותר בולט ממנו העונה.
אני לא מאמין שבחצי שנה הוא שכח לשחק כדורגל. הוא עדיין חלוץ מדהים שבגלל חוסר ריכוז מול השער לא מעמיד מאזן של משהו כמו 30 שערים ומעלה. נגד ארסנל בחוץ מי נתן שני שערים מדהימים? פדרו? והסיבה שבגללה לא פתח בהרכב היא פציעה. ועוד להשוות את פדרו... תעשה טובה.
זלטאן שחקן הרכב בברצלונה. אלא אם אתה מצפה ממנו לפתוח בהרכב גם כשהוא פצוע. יש לו כבר 20 שערים העונה, לא יודע כמה בדיוק יש למיליטו, אטו, באלוטלי ופאנדב אבל אני בטוח שאף אחד מהם לא עובר אותו בהרבה (אם בכלל). פדרו הפך לסקורר מסוכן, אפילו שהוא שחקן יחסית מוגבל טכנית הוא יודע לעשות תנועה (ולא חסרים לבארסה מוסרים) ולסיים מעולה. תוסיף אליהם את מסי וקיבלת את השלישיה ההתקפית הכי טובה בעולם.
לא ראיתי הרבה משחקים של אינטר אבל ממה שראיתי, אטו - אני לא אגזים ואגיד חושך , אבל הוא ממש לא אותו אחד כמו של בארסה בדיוק כמו שזה לא אותו זלטאן של אינטר. (למרות שהדיון הזה מיותר , הם בכלל לא אותו סוג של חלוץ,התרומה של זלטאן היא הרבה מעבר לשערים). בכל מקרה לא הייתי ממהר לקבוע שלאינטר יש חלוצים טובים יותר אבל אין ספק , שלדעתי לפחות , מיליטו נהיה אחד החלוצים הכי קטלניים באירופה וזה האיש שבארסה צריכה להשמר מפניו, יותר מכל חלוץ אחר באינטר. באלוטלי כרגע זה שחקן צעיר,מוכשר בטירוף , חסר ניסיון שנשלט על ידי מצבי רוח. בכל מקרה , מה שלדעתי יכריע את המשחק , זה איך אינטר תצליח להקשות על הקישור המבריק של בארסה, לא סתם אפילו ארסנל החזיקה רק 30 אחוז בכדור מולה.
אבל אתם לא ברצלונה. ברצלונה זאת הקבוצה הכי טובה בעולם. אחוזי ההחזקה בכדור הממוצעים שלה הם 70 בערך. אינטר, שגם ככה היא לא קבוצה התקפית אדירה שיודעת 'לשבת' על השער של היריבה ולתקוף כל הזמן מול קבוצות מהסרייה א' בוודאי לא תוכל לעשות זאת מול בארסה. תראה מה בארסה עשתה לארסנל ולריאל. אינטר לא יכולה פתאום לשנות את צורת המשחק שלה. היא צריכה לשחק חזק ואגרסיבי עם הרבה רצון ורוח. כמו שצ'לסי שיחקה מול בארסה בשנה שעברה. לא סתם בווינר אפשר להמר אם אחוזי החזקת הכדור של בארסה היום יהיו מעל או מתחת ל-61. עם כל הכבוד לאינטר, אני לא רואה אותה עוברת את בארסה. בארסה פשוט הרבה יותר טובה ממנה.
לא הייתי מחליף את אטו בעד אף חלוץ אחר בעולם. האהבה שלך לאינטר ולשחקניה בפרט היא דבר שצריך לחקור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אז תתחיל לחקור. אבל אני, בניגוד אליך, האחרון שיאהב שכיר חרב שנמצא בקבוצתו, גם אם זה רונאלדו. לכן אני לא סובל את: באלוטלי, מוריניו ואטו. אה עוד משהו (שבניגוד אליך), אני גם יודע להעריך את השחקנים שאני לא אוהב כשמפגינים יכולת גבוהה, לכן אני מעריך את אטו על המשחק שלו הלילה, ואת מוריניו על ההכנה שלו למשחק.
מה שהשאיר לאינטר סיכוי לגומלין זה העובדה שפחי הזהב, מונטארי את קווארסמה לא שיחקו, גם אם הם היו עולים דקה 93 מתוך 94 של משחק, הייתי חושש.
עם ההשעייה של סטנקוביץ' מהגומילין, יש לי חשש שאיזה שטן ילחש בראש של מוריניו כדי שישתף את מונטארי. אז נקבל 3 שערים, ואותו שטן ילחש שוב פעם למוריניו, כדי שיכניס את קווארסמה שיציל לנו את המשחק.