אינטר 2009/10:: אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏1/7/09.

1. Roma מנהלים

יכול להיות שסניידר כרגע טוב יותר אבל המאשיק שחקן מצוין שישתפר ואפילו אולי יהיה טוב יותר. אני מסכים עם Zlatan Ibrahimovic קישור של שני השחקנים האלו יכול להיות מפלצתי ובין הטובים בעולם.

2. !Sempre Inter Member

אתה זה שחושב בצורה מקובעת. הוא קשר התקפי נטו, בטח שחקן כזה יעשה לך הגנה ליד זנטי וקמביאסו.. תקשיב לעצמך.

חוץ מזה שלרמה של ליגת האלופות הוא לא מתאים. שחקן פרווה כזה.... עדיף להשקיע את הכסף בכוכב גדול בקיץ. אינטר מספיק אוספת שחקנים בינוניים.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם חושב שהאמסיק יכול להיות חיזוק נהדר לקישור, כחלק "מהשלישייה" ולא במקום סניידר. מוסיף עוד אופציות יצירתיות בקישור שחסר את הברק, אני רואה אותו משתלב מצויין במקום מונטארי, על כל ההבדלים שבינהם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/2/10
  4. !Sempre Inter Member

אבל מוריניו לא ישחק איתו ועם סניידר ב-11. זה לא יקרה. למוריניו יש קיבעון בראש והוא לא יזוז ממנו. גם אם תביא לו את אינייסטה, הוא ימצא לו מקום ליד החלוצים, אבל בשום פנים לא במערך הקישור הרגיל שלו - 3 קשרים אחוריים ויהלום מקדימה, שהוא שמור לסניידר.

ואם כבר דבר כזה יקרה, עדיף באלוטלי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/10
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמסיק?! אתה רציני?

האמסיק יכול לשחק בכל התפקידים במרכז הקישור. הוא התחיל בנאפולי בתור קשר אחורי. יש לו תיקול טוב, הוא יעיל מאוד במשחק לחץ ויכולת המסירה הגבוהה שלו הופכת אותו לשחקן שיודע מה לעשות עם כדורים שהוא חוטף. הוא רחוק מאוד מלהיות קשר התקפי נטו.

6. Jose Mourinho Member

החזרת לי.. מרוצה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

גם אם נניח שהאמסיק קשר התקפי נטו(והוא לא), הרי סניידר גם ככה לא משחק באינטר בתפקיד הטבעי שלו, ונעזוב לרגע את זה שהוא מצטיין בתפקיד הזה. סניידר בעיקרון אמור לשחק כהתקפי יותר מבין שלישיית קישור(כמו שסיידורף שיחק אצל אנצ'לוטי במילאן), אז סניידר יהיה זה שיעשה הגנה לצד זאנטי וקמביאסו.

הרי לא בכדי מוריניו רצה להביא את בפטיסטה בינואר, על מנת שהברזילאי יהיה מתחת לחלוצים וסניידר יזוז טיפה אחורה מבלי לגרוע בתרומה ההתקפית שלו, אלא להיעזר יותר ביכולת ההגנתית המצויינת שלו. אז אם אפשר להביא את האמסיק במקום באפטיסטה, מי אנחנו שנתלונן?
    מוריניו לא רוצה לשחק עם 3 קשרים אחוריים אלא עם 3 קשרים שעושים הגנה ואם הם גם תורמים התקפית, מה טוב. גם מהקשר שמשחק מאחורי החלוצים, סניידר לצורך העניין, הוא מצפה להשתתף בעבודה השחורה. וגם מהחלוצים.
    בקיצור, כל עוד אינטר לא תביא איזה ג'רארד או פברגאס בקיץ, האמסיק יהיה תוספת מבורכת לקישור.

sixtobastia, גם שרן ייני ישתלב מצויין במקום מונטארי. הגנאי הוא פשוט אנטי כדורגל העונה.

7. Ohad_Glr Member

סניידר נוסה בריאל כקשר 50-50, והיה מעולה בתפקידים הגנתיים (וגם בהתקפה כמובן).
    הוא רץ המון, לוחץ, סוגר שטחים וסוגר קווי מסירה, חוץ מזה יש לו גם חוכמת משחק וכל זה ביחד מספיק בשביל לעשות הגנה ברמה הרצויה (הרי אתם לא דורשים ממנו להיות הקשר האחורי).
    במקרה שאינטר תשיג לעצמה שחקן אחר לעמדת הפנטזיסט ההתקפי סניידר יכול לעשות בהצלחה את העבודה של מונטארי למשל.

אני לא מכיר את האמסיק מספיק טוב כדי להגיד לכם אם הוא יכול לעשות את העבודה ההגנתית, אבל אני כן מכיר את סניידר מספיק טוב כדי להגיד שהוא יכול.

איזה כיף לכם שהוא אצלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. דנידין Member

פיספתי את השורה הזאת:

ניסיון לרמוז שאינטר פתאום הפכו להיות מועדון או משהו? רק שיהיה להם מספר גביעי אירופה כמו של באיירן או ברצלונה או סך הכל גביעי אירופה בדומה להן, או לחלופין מספר אליפויות כמו שלהן בליגה ואז נדבר. עד אז אתם לא יותר מאשר פורטו (והמועדון שלי לא יותר מאשר קייבו, אבל אני לא רומז לדברים הזויים כמו שנרמזו כאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ).

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא התכוון לליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/10
  10. Jose Mourinho Member

הכוונה שלי הייתה בעיקר למי המאמן שלו עכשיו באינטר מבלי לגרוע מבאיירן מינכן כמועדון. בבאיירן הוא עשה בית-ספר למגאת' וקלינסמן ועשה מה שבא לו על המגרש עם ביטחון מוחלט שלא יקרה לו כלום כתוצאה מכך, אבל באינטר הוא לא יוציא ציוץ לעבר מוריניו כי הוא יודע שברגע שהוא יעשה שטות הוא יורד לספסל כמו טיל.
    ושוב, כמו שכבר כתבתי לגבי מילאן, מה שהיה בעבר לא קשור בכלל וזה לא מעניין בכמה גביעי אירופה באיירן זכתה בתקופה שזאנטי היה תינוק כי מבחינתי זה בדיוק כמו העובדה שאינטר זכתה בשני גביעים רצופים בשנות ה60, אז אתה מוזמן להתייחס במשוואה גם לנוטינגהאם פורסט אם בא לך.
    אני התייחסתי למה שיש בהווה ובהווה אני רואה שבאיירן הגיעה לגמר ב2001 בפעם האחרונה ובעונות האחרונות לא השתתפה/הודחה בשלב מוקדם(גם אינטר, אבל אינטר לקחה 3 אליפויות במקביל בליגה יותר חזקה מהגרמנית והודחה בשמינית גמר ליגת האלופות מול יריבות יותר רציניות מספורטינג ליסבון). רוצה להשוות את אינטר לפורטו? עצוב בשבילך והאמת גם לא ראוי להתייחסות נוספת. חבל שאתה נעלב במקום לשמור על היגיון צלול.

11. !Sempre Inter Member

גם אם לא תיקח אלופות לעולם, אינטר הוא שם גדול באירופה היום, יותר ממילאן ויותר מבאיירן, בגלל ההצלחה בליגה. איך אתה מעז לשים אותנו באותו משפט עם פורטו? פתאטי והזוי גם יחד.

12. uri מנהלים

אני לא חושב שמדובר במוריניו, גם בעונה האחרונה שלו בבאיירן מינכן וגם בנבחרת בשנתיים האחרונות לוסיו מראה המון אחריות. נראה לי זה יותר הגיל, מאשר מוריניו.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה עושה בושות לאוהדי אינטר.
    למה אינטר יותר גדולה ממילאן?
    למילאן יש 17 אליפויות, 5 גביעים, 7 צ'מפיונס.
    לאינטר יש 16 אליפויות, 5 גביעים, 2 צ'מפיונס.

אגב, גם באיירן יותר גדולה מאינטר, אותו דבר גם לגבי ריאל, יובה, מנצ'סטר, ליברפול, וברסה.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה לא אוהד לאציו בכלל?

15. Jose Mourinho Member

אם אתה סופר לפי כמות גביעי אירופה אז גם נוטינגהאם פורסט מועדון בסדר הגודל של אינטר, לא? זה לא הולך ככה וכל המועדונים שכתבת הם באותו סדר גודל.

ד"א, ספירת האליפויות היא יחסית מכיוון שמילאן זכתה ב3 אליפויות עוד לפני שאינטר נוסדה בכלל.