אינטר 2009/10:: אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏1/7/09.

1. uri מנהלים

:aa1: ויקטור אובינה הושאל למאלאגה הספרדית לעונה אחת.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, סניידר הודיע באתר שלו שהוא על המטוס למילאנו.

3. !Sempre Inter Member

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזמן שויירה ומונטארי היו בג'וזפה מיאצה במשחק הדרבי, בתיהם של השניים נפרצו ע"י שודדים.

למונטארי זה מקרה הגניבה השלישי שלו מאז שהצטרף לאינטר.

5. Chievo Member

רק דון ברלוסקוני עומד מאחורי מעשים אלה, רק מראה עד כמה שהוא מבואס.

6. Raulito Madridista

סניידר כבש ונפצע אחר-כך במשחק נבחרת הולנד

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/09/05/futbol/futbol_internacional/1252163121_0.Xxx

ווסלי סניידר כבש שער נהדר בדקה ה-72 במהלך משחק הידידות בין הולנד ליפן, שהסתיים בניצחון קליל של נבחרת האורנג'. אלא שהוא לא היה יכול להינות מהשער יותר מידי זמן. שש דקות אחר-כך הוא נפצע בקרסול וירד מהדשא על אלנוקה כשהוא ממרר בבכי. סניידר פונה מייד לבית החולים הקרוב. מבדיקות ראשונות עולה שיש להולנדי שבר בקרסול ותקופת ההיעדרות עשויה לא להיות קצרה. "בהתחלה חשבתי שסניידר שבר את הרגל, שמעתי רישרוש וזה לא נראה טוב. גם סניידר עצמו אמר שהוא הביט ברגל, וראה והבין שמשהו שבור. אני מאוד מודאג", הסביר מאמן הנבחרת, ואן מארוויק. כרגע עדיין הרופאים בודקים את מצבו בבית החולים. מחר יבצע ההולנדי בדיקת MRI, ואחריה ניהיה יותר חכמים.

-----------------------------------

אני מאוד מקווה שההערכות הראשונות שגויות, ממש לא מגיע לו עוד פציעה מתסכלת, בטח לא אחרי הופעת הבכורה הפנטסטית שלו במדי קבוצתו החדשה. מה שכן, סניידר הוא כמו שאר ההולנדים כמובן - פצוע כרוני(גם בעונה הראשונה במדי ריאל הוא נפצע לחודשיים), כך שיש סיבה לדאגה.

7. 亚历山大帕托 Member

למה הדרבי היה חייב להגיע במחזור השני? למה?! עכשיו יש להם איזה עשרה מחזורים שהם לא פוגשים קבוצת טופ והם יכולים להסתדר בלעדיו, אמנם אם זה יהיה כמו נגד בארי, זה יהיה להסתדר בקושי במקרה הטוב.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

דור, אתה אוהד ריאל מדריד?

9. Mr.Eko Member

הוא סתם אוהד סניידר(יחד עם רבים אחרים בהם כלול אני... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx )

10. REAL MADRID Member

אוהדי אינטר צריכים להתרגל לכך, כל פגרת נבחרות ששחקן הולנדי חוזר ממנה בריא היא נס משמיים. במיוחד כאשר מדובר בווסלי סניידר. הסיבה היחידה (והבאמת יחידה) שיש לי הקלה עם עזיבתו של סניידר (ורובן) היא שיותר אין לחץ בכל פעם שהולנד עולה לשחק.

11. omer80 Member

בעיית פציעות יש לסניידר נכון...אבל זה לא מצדיק בשום אופן את שחרורו מריאל...

12. !Sempre Inter Member

הגיע הזמן שמוריניו יתחיל להריץ את ארנאוטוביץ' מול פארמה. הוא יכול לשחק לצד שני החלוצים. אין סיבה שבמיאצה מול פארמה לא נעלה במערך התקפי. חוץ מניצחון, גם דרך תתקבל בברכה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/09
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולמה דווקא ארנה ולא באלוטלי, קווארסמה או מאנסיני? נשמע לי יותר כמו רצון אישי שלך לראות סוף סוף את השחקן במשחק רשמי מאשר תקווה מקצועית מבוססת.

14. !Sempre Inter Member

באלוטלי והאחרים אנחנו מכירים, נדמה לי שהרבה אוהדי אינטר מצפים כבר לראות את האוסטרי בפעולה אחרי כל השבחים שקיבל. מסקרן לראות איזה מן שחקן הוא והאם הוא אכן ראוי להיות נראזורי עכשיו ובטח בעתיד.

15. Jose Mourinho Member

ברור שבאלוטלי צריך לבוא לפני ארנאוטוביץ', אבל קווארסמה ומנסיני? קווארסמה עוד איכשהו עשה כמה דברים נחמדים במשחק האימון מול לוגאנו, את מנסיני צריך להשאיר עמוק עמוק בספסל ואני עד עכשיו לא מבין למה מוריניו התעקש למנוע את המעבר שלו לג'נואה ב31.8 אחרי שהברזילאי כבר סיכם את תנאיו שם.