סניידר התראיין הערב והצהיר שלא ידוע לו דבר על סיכום בין ריאל לאינטר ושאינו מעוניין בלהצטרף לנראדזורי.
זלאטן התנהג בדיוק כמו באלוטלי כאשר היה בגילו, אבל הוכיח שהוא יכול להתבגר. אז לבאלוטלי יש אופי שלא הכי נוח לקבוצות היריבות להסתדר איתו, אז מה, מטראצי למד לעשות מזה אומנות וקבוצה צריכה שחקנים ששמים ז*ן על כל יריב שעומד מולם, ולא משנה אם הם מרקו קאסטי או כריסטיאנו רונאלדו. בכל אופן, בניגוד לאדריאנו, באלוטלי לא משתולל במסיבות עד הבוקר ושומר על אורח חיים של ספורטאי ומקצוען למופת. האופי במגרש זו בעיה אחרת שכבר בשלבי פיתרון מהעונה שעברה. אני מוכן לשים כסף שאם באלוטלי יקבל הרכב קבוע העונה, הוא יפרח ויקבל שם ברמה עולמית. ד"א, מאיפה הבאתם את זה שהדריבל שלו לוקה בחסר? באלוטלי הוא דריבליסט מוכשר מאוד.
החלטה מטופשת של שחקן שמעדיף את הכסף על פני ההרכב. לדעתי אינטר די מתאימה לו ומבחינתו מדובר בפיספוס, בטח ובטח כאשר מדובר בשנת מונדיאל.
"אני אלחם ע"מ לשחק בהרכב הראשון, ואין לי שום רצון לעזוב את המועדון. זאת המחשבה שלי כרגע, ואין ספק שזה לא ישתנה גם בעוד שבועיים". סניידר סוגר את הדלת בפניה של אינטר.
אינטר מציעה 25 מיליון יורו עבור גורקוף. הסופר קאפ הבליט שתי נקודות.את החשיבות של השינויים בסגל,כמו שמוריניו אמר.לוסיו שולט במשחק הגובה,מהיר וטכני ולכן מאפשר לשחק בקו הגנה גבוה בכ-20 מטר,דבר מאוד מאוד קריטי בכדורגל המודרני,שהיווה את הבעיה העיקרית של אינטר באירופה,ואטו ומיליטו מוסיפים מהירות ומשחק קרקע רב גוני שהיה חסר בתקופת איברה. הנקודה השנייה היא עדיין חוסר היצרתיות שחלק הקדמי ומיעוט השחקנים שמצטרפים להתקפה. בשורה התחתונה,אני יכול להגיד אחרי כמה שנים טובות שבאמת התרשמתי מאינטר.היא נראית חזקה מאוד.הוספה של מספר 10 יצירתי תוסיף המון המון ותהפוך את אינטר לאחת מ-4 המועמדות הרציניות לזכייה בליגת האלופות(לראשונה,כי בשנים קודמות היא הייתה מדורגת מבחינתי בערך במקום ה-15). בגלל העוצמה בשאר העמדות(וגם בספסל,שמאפשר גיוון בשיטת המשחק),כל קשר יצרתי ברמה גבוהה יהיה מספיק.ואן דר וארט,גורקוף איימאר סניידר,כולם ישנו המון ולאו דווקא בגלל שהם שחקנים כל כך גדולים,אלא שהכל מסביב מוכן. הכי טוב היה לצרף עוד שחקן יצרתי לשלישית מרכז השדה לצד קמביאסו ומוטה.ואן דר וארט שיחק גם בעמדות האלו בעבר וגם סניידר שעדיף עליו אבל לא יעזוב את ריאל. הדבר הבולט שאינטר כן הפסידה בקיץ הזה הוא העוצמה האווירית בהתקפה.איברה,קרוז ואדריאנו הוחלפו באטו מיליטו וסואזו ככה שכמות של שערים בנגיחות לא נראה וזה חבל,כי זה אלמנט מאוד חשוב במשחק ההתקפה בכלל,ובליגה האיטלקית בפרט. סך הכל,במידה ואכן יגיע מספר 10 איכותי אינטר סוף סוף תתמודד באירופה ועדיין תהיה חזקה מיובנטוס שעם כל ההחתמות החיסרון האדיר במהירות ברוב העמדות צועק לשמיים שם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx הסוכן של סניידר אומר: "אינטר צריכה לעשות יותר כדי לזכות בסניידר, היו דיבורים אבל שום דבר מעשי בעצם לא קורה. ווסלי בהחלט ישמח לעבור לקבוצה שתעניק לו את האפשרות לשחק בצורה קבועה ויציבה, אבל הסיכוי שיישאר בריאל עדיין גבוה. לפני כמה ימים שמעתי מישהו מאינטר, אבל המחיר (25 מיליון יורו) הוא בעיה עבורם". נראה לי שמוריניו בעצמו לא סגור במאה אחוז שסניידר הוא האיש הנכון עבורו, אחרת מה ההתעכבות הדבילית הזו? יש מחיר על השולחן, או שקבלו אותו או שלא. למרוח זמן ככה לא עושה לנו טוב, צריך לסגור את הסגל ולעשות התאמות, לחבר את השחקן שיגיע יחד עם שאר השחקנים. זה לא נראה טוב בינתיים, אפשר וצריך להיות מודאגים. ההרכב הנוכחי שלנו לא מספיק טוב לאירופה, חסרה חתיכה בפאזל שמי יודע מתי תגיע...
חוצפן טיפה הסוכן של סניידר, עם כל הכבוד השחקן שיחק אולי 7 משחקים בריאל מדריד בלחץ, ועשה אולי בישול וגול...שיגיד תודה אם יהיה רשום בכלל בטופס המשחק בבלאנקוס השנה, באינטר יש לו הזדמנות להיות ב-11.
אתה שוכח שעונה לפני כן הוא היה הקשר הכי יעיל בליגה הספרדית. קורה שנפצעים, זה לא הפריע לאינטר להביא את אטו.
המחיר הוא הגיוני, בטח במצב השוק היום. נראה לי שמוראטי קופא על השמרים יותר מדי השנה, אחרי נפילה כואבת עם מנסיני וקוארסמה (כמעט 60 מיליון יורו על שניהם אשתקד)..
אני לא עוקב אחרי אינטר, אך הקישור של האחורי של אינטר צריך להיות מאוד חזק וישנו צורך לוותר על משחק האגפים מצד אחד לפחות על מנת ששיתוף פעולה בין סניידר לואן דר וארט יתאפשר על המגרש. ואן דר וארט אמנם משחק בעמדה טיפה יותר התקפית מסניידר אך אינטר חייבת לרווח את המשחק על מנת שהשניים אינם יידרכו אחד על השני. אין דבר כזה שהם מגיעים לקבוצה על מנת לשבת את הספסל, את זה הם יכולים לעשות גם במדריד - ויש לך ספקות לגבי איזה קבוצה מהנה יותר לראות מהספסל?. כסף? סניידר אינו אחד מהמשתכרים הגבוהים בריאל מדריד ואיני חושב שהשיקולים שלו לפני מעבר לאינטר עם כלכליים. אני בדעה שהשחקן אינו עיוור, רואה את מאורעות הקיץ האחרון בשוק ההעברות ואינו רואה באינטר כיעד אטרקטיבי מספיק כרגע. אך אין שום ספק מבחיתני שההחלטה שלו מטופשת, הוא אינו הולך להיות שחקן הרכב בריאל מדריד וגם מהספסל יהיה לו קשה מאוד. אני נוטה להאמין בכך שכמו שאנחנו (אוהדי ריאל) כ"כ אוהבים את השחקן הזה - זה פשוט הדדי. עומר, קראתי את ההודעה הזו שלך והסתכלתי לראות מי האדיוט שכתב את הבולשיט הזה. באמת היה מפתיע לך את השם שלך. ווסלי סניידר היה מבחינתי השחקן המצטיין בעונת האליפות האחרונה, עונה נהדרת עבורו שהתמשכה גם אל תוך היורו בה היה השחקן הטוב ביותר במדי נבחרת הולנד שלזהכירך - הייתה המועמדת הבכירה לזכייה בתום שלב הבתים. הוא נפצע בקיץ שעבר ושיחק הרבה פחות בעונה שעברה אך ממתי לאינטר מפריע לרכוש שחקן עם היסטוריה בפציעות - הרי אטו הוא כזה. 25 מיליון יורו זה מחיר הגיוני, אל תשלה את עצמך.
מוראטי : "אנחנו לוקחים בחשבון את המשכורת של השחקן בעת רכישתו, אבל לא נקנה שחקן בינוני רק בגלל שהמשכורת שלו לא גבוהה, המחשבה שלנו היא בכלל לא ככה. כי אם כן אז עדיף לנו להמר על אחד משחקני הפרימברה". מוראטי מתייחס לסוגיית הקשר ההתקפי.
לפי ההתפתחויות, נראה שהם כן יסתפקו בשחקן בינוני שלא מרוויח הרבה. סניידר עולה הרבה, את גורקוף להוציא מבורדו (גם אחרי שהפגיז במחזור הפתיחה בצרפת) במחיר שאינטר תסכים לשלם... הזוי עד מגוחך לחשוב שכן, ואן דר וארט לא שחקן שאנחנו צריכים (הוא לא קשר יצירתי, אלא אחורי יותר), ומי נשאר? איימאר, שאישית הערכתי בעבר, אבל לך תדע באיזה כושר הוא היום, ודקו. אז כן, נדמה שמוראטי יסתפק בזול ובבינוני אחרי הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
ההצעה של אינטר לבורדו עומדת על סך 25 מליון יורו, ולפי הפרסומים אביו של גורקוף הודיע למועדון על זה והביע את תקוותו שהמועדון יענה בחיוב להצעה. אני מעדיף לחכות לעוד התפתחויות במקום להסיק מסקנות מעכשיו.