אינטר 2009/10:: אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏1/7/09.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא לא נגזים.
    סטנקוביץ' לא אשם בזה שהוא משחק בתפקיד שהוא לא התפקיד שלו, השחקן הזה נועד אך ורק לשחק בשלישיית הקישור האחורי ולא כקשר התקפי או אגפים, לכן אי אפשר לבוא אליו בטענות בזה שהוא בינוני. ואין לי ספק שהוא הרבה יותר עדיף למשל ממונטארי, ואם לא ממוטה.

לגבי סניידר, אין לי ספק שהוא שחקן מצויין, ואני אשמח מאוד אם אראה אותו במדים של אינטר, אבל אם אני לא טועה, ריאל קנתה אותו ב25 מליון יורו, לכן אחרי התקופה "הלא מוצלחת" שלו במדריד, המחיר שלו אמור לרדת, ולא להישאר כפי שהוא.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מצטרף למוחמד, רכישת פליימייקר או שחקן תואם לתפקיד הזה יכולה לאפשר לסטנקוביץ' לשחק יותר מאחור לצד קאמביאסו בעמדה שתפורה עליו יותר, אני מאמין ששם הוא יבוא לידי ביטוי יותר טוב ויתרום יותר לקבוצה.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מוראטי מאשר את הצורך בפליימייקר אבל נוקב בשמו של ואן דר וארט. לא מתלהב כל כך מרגלי הזכוכית של ההולנדי, לא ששל שניידר יותר טובות אבל האחרון יותר מוכשר ומתאים לאינטר מאשר ואן דר וארט.

4. Sergio Ramos Member

אני לא חושב ש25 מיליון יורו עבור סניידר הוא סכום עד-כדי-כך זעום, אבל אני משוכנע שתהיה פשרה בקשר למחיר שלו. הערך בעקבות הפציעות מהעונה אשתקד בהחלט ירד. מדובר בקראק ברמה עולמית שבכושרו האופטימלי לדעתי יכול לסחוב קבוצה שלמה ולשנות את פניה, אבל כמו רובן וואן דר וארט, סניידר ממזמן כבר לא מניה בטוחה במובן הזה וזו סיבה מספיק טוב שאינטר תרצה לרדת במחיר. לא נראה לי שבפחות ב18-20 מיליון נסכים לשחררו. מה גם שבניגוד ל-VDV, סניידר עדיין נמצא בתמונת הסגל של פלגריני והביע רצון להישאר, אך לא בטוח שזה מה שיכריע בסופו של דבר.

השאלה מה אינטר מחפשת - אני חושב ש-VDV שחקן מאוד מוכשר שסבל בעיקר מחוסר מזל ואמון בעונה שעברה מחואנדה ראמוס. התדמית שהוא קיבל לעיני רבים די מוטעית, אני מאמין שאם קצת יותר מזל, פחות פציעות(אם כי בתקופתו אצלינו זה לא קרה בתדירות גבוהה כמו בעבר, אבל הוא הולנדי בכל זאת ואין לדעת...) והביקוש עבורו היה מוכפל והתאם לזאת גם השווי שלו. אם אינטר לא מתכוונת לשלם את הסכום הנתון על סניידר, אני מעריך ש8-10 מיליון יורו יספיקו על מנת לשחרר את רפי אליכם; אם הכיוון הוא פליימייקר פרופר, אני חושב שרפי הוא התשובה לכך.
    בינתיים, השמועות לגביו מלמדות יותר על חזרה לגרמניה(המבורג), אבל הוא עצמו אמר שיישקול הצעות כאלה ואחרות במידה ויגיעו.

5. REAL MADRID Member

25 מיליון יורו עבור ווסלי סניידר הינם מחיר לגיטימי, השחקן נרכש ב-27 מיליון יורו ועונתו הראשונה + היורו היו מרשימים מאוד, תג המחיר שלו עלה באותה תקופה גבוה יותר וריאל מדריד יכלה להגיד בלב שלם שנראה כי ההשקעה השתלמה. הפציעה מול ארסנל והעונה החולפת היו מאכזבות ותג המחיר של השחקן יורו אך עושה זאת אל סביבות 25 מיליון יורו.

לבי ואן דר וארט, ריאל מדריד רכשה אותו ב-13 מיליון יורו ואין לי ספק שהיא מעוניינת להחזיר את ההשקעה. המחיר שלו נע לטעמי בין 15 ל-20 מיליון יורו למרות עונה בינונית.

6. FelaKaT Member

אתה באמת מאמין שאינטר (מוריניו) תשלם על שחקן כמו שניידר 25 מיליון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    בלי להתווכח אם המחיר מוגזם או לא (גם שלו וגם של VDV מוגזמים), מוריניו לא אוהב שחקנים מהסוג שלו. סניידר צנום מדי.

בכל מקרה, אם מוריניו יפתיע וילך על אחד מהשניים, תהיה בטוח שזה יהיה במחיר נמוך מזה שנקבת (אולי אפילו השאלה עם אופציה לרכישה), בסופו של דבר מדובר בריאל....

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן דר ואארט לדעתי יותר מתאים מווסלי סניידר לאינטר, אבל להגיד תודה לך סטאנקוביץ' לך לדרכך? אתה פשוט שכחת מה השחקן הזה עשה למועדון שלך ב-4 השנים האחרונות כנראה...יש לו מקום בהרכב בטח שלפני טיאגו מוטה.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

0 תארים, 0 תארים מוריניו :aaa021: .

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/09
  9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מזל יש לאוהד הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בכל מקרה יניב, אנחנו עוד לפני תחילת הדרך אפילו, זה לא הזמן לחגוג.

10. 亚历山大帕托 Member

איזה מטומטם...

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ח'בייר זאנטי, הקפטן האגדי של הנראזורי חוגג היום יום הולדת 36, המון מזל טוב!

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לפי הדיווחים האחרונים, השם החדש שעולה במסע החיפשוים של אינטר אחרי קשר התקפי, הוא יוהאן גורקוף שחקנה של מילאן לשעבר שנקנה לפני כמה חודשים ע"י בורדו.

חלום!

13. 亚历山大帕托 Member

אני לא יודע בדיוק מה נאמר בחוזה, אבל או שאסור לבורדו בכלל למכור אותו הקיץ, או שהיא תצטרך לשלם סכום מסוים למילאן בנוסף ל-15 מ'.

אם יקרה, רק יוכיח עד כמה לא היינו צריכים את הצרפתון הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/09
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל המקומות שקראתי בהם לגבי הידיעה הזאתי לא ראיתי שהוזכר איזשהו סעיף מסוים.
    בכל מקרה, מבחינתי שאם מוראטי יצטרך להוציא מהכיס 25 מליון יורו, אז שיוציא את זה על גורקוף ולא על סניידר או שחקן אחר בשוק. גורקוף לטעמי הרבה יותר מוכשר.

15. !Sempre Inter Member

בורדו קבעה את מחירו של גורקוף - 20 מיליון יורו, 5 יותר ממה שרכשה אותו. http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...-yoann-gourcuff

האמת? דבילים. שחקן כזה לא מוכרים, ויהי מה. בורדו לא מבורכת בשחקנים מהסוג והרמה שלו, עזיבה אפשרית שלו תחרבן את כל הקבוצה. הוא המוציא לפועל, המנהיג, השחקן המוביל - הוא בורדו.

אבל מה איכפת לי, שחקן כזה הוא שידרוג בלתי נתפס לקבוצה שלנו. מתחת למיליטו ואטו - wow. הוא משנה את אינטר ב-180 מעלות, הוא השחקן עם היכולות העלאיות שכל כך נחוצות במיאצה. אני מקווה שאת השמרנות, פרזידנטה מוראטי ישים בצד. חלאס, תן למוריניו מה שהוא רוצה.