צועני? אני מכיר כמה שחקנים צוענים איטלקים כמו ריקי ואילאטי של טורינו ואנדראה פירלו הגדול. אבל באינטר...אין איטלקים...בטח שלא ממוצא צועני... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
זאנטי באינטר עד 2011 http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00294/Javier_Zanetti__Int_294068b.Xxx חאבייר זאנטי, הקפטן הארגנטינאי של אינטר, שיחגוג ביום ראשון הבא את יום הולדתו ה-34, האריך את חוזהו באינטר עד ל-2011. בתום החוזה הוא צפוי לתלות את הנעליים ולהשתלב בצוות המקצועי של המועדון. המגן שפותח את העונה ה-14 שלו במועדון היה מאוד מאושר מחתימת החוזה החדש ואמר:"אינטר היא כמו משפחה בשבילי. אני לא יכול לתאר את העתיד שלי במקום אחר. עכשיו אני רגוע כאשר אני יודע שאני ממשיך לשחק במועדון האהוב עליי ולהתחרות על כל התארים. אני מודה למוראטי שהוא אדם גדול וגם למוריניו שמאמין ביכולות שלי". זאנטי ערך את ההופעה ה-500 שלו במדי אינטר במשחק ליגת האלופות נגד באיירן מינכן לפני שנתיים, ב-26.9.2006. הוא שיאן ההופעות של נבחרת ארגנטינה עם 117 משחקים בינלאומיים. ------------------------------------------ מהלך מצויין של ההנהלה. יש לי הרושם שהגיל לא משפיע על זאנטי. הוא ללא ספק עדיין אחד מהמגנים הטובים בעולם. היכולת שלו בצד ההתקפי זהה לזו של קשר וגם בהגנה הוא פנטסטי - בלתי עביר. זאנטי השחקן שהכי מזוהה עם אינטר בעשור האחרון ואני מקווה שהוא ייזכה לזכות בתואר אירופאי רציני עם אינטר - ליגת האלופות, במידה וריאל מדריד לא תיהיה זו שתקטוף את התואר. ובנושא אחר: ראיתי את הקבוצה משחקת בגביע TIM ויש למוריניו עוד הרבה עבודה בחלק הקדמי, המשחק של הקבוצה לא מספיק מדוייק. הסתכלתי בעיקר על פיגו שנראה מאוד לא חד, איטי ומסורבל. אני מצפה ממנו לעונת פרישה יפה בשנה הנוכחית. לא אהבתי גם את הפנדל שהוא בעט, לא מתאים לו להחמיץ. עוד שחקן שהתעכבתי עליו הוא אדריאנו, שלא שיחק הרבה אבל רואים שהוא שמנמן - צריך להוריד כמה גרמים.
מה לעשות שאינטר מועדון הרבה יותר גדול מרומא? רומא מייצרת כוכבים ואינטר קונה אותם בכסף שלה. מה יש חדש בזה? מועדון גדול קונה את השחקנים שמייצר מועדון הרבה פחות גדול. poul shark, כלכך מפריע לך שבאינטר אין איטלקים? לי זה לא כלכך מפריע, כי לא חסר שחקני נשמה באינטר, שיכולים לחפות על חסרונם של האיטלקים "האמינים" בקבוצה. חוץ מזה, אני בטוח שהיית בועט באנצ'לוטי ובאמא שלו על מנת להביא את מוריניו למילאן. בעניין אחר: את זאנטי הייתי מחתים גם ל2013, הוא אחד השחקנים הבודדים שהגיל לא ממש הפריע להם, וכיום בגיל 35 הוא מסוגל לרוץ כמו שחקן בן20. הוא הסמל הגדול מכולם באינטר, ואני מקווה שישחק כמה שיותר באינטר. פורצה זאנטי!
כלכך מפריע לך שבאינטר אין איטלקים? לי זה לא כלכך מפריע, כי לא חסר שחקני נשמה באינטר, שיכולים לחפות על חסרונם של האיטלקים "האמינים" בקבוצה. חוץ מזה, אני בטוח שהיית בועט באנצ'לוטי ובאמא שלו על מנת להביא את מוריניו למילאן. כן אז תראה לי עוד שחקן נשמה באינטר חוץ מחבייר זנאטי. שהוא באמת זן נדיר שהיה מוכן להמשיך במועדון המסריח הזה כל כך הרבה זמן. אוליי תגיד לי עכשיו קרספו זלאטן הבבון הקולמביאני או אוליי פיגו או ווירה שהם מבחנתי מסמלים הכי הרבה את אינטר. היית מת שבקבוצה הרקובה הזאת היו לכם סמלים כמו מלדיני גאטוסו אמברוסיני או פירלו או סמלי עבר כמו דונאדוני בארזי וקוסטקורטה. שאיתם אני כאוהד מילאן שגדלתי עליהם מזדהה יותר מכל תואר שלקחנו. מי הסמלי עבר שאתה כאוהד אינטר מזדהה???ג'ורקף רובי בג'יו או אוליי רונאלדו שבעט בכם כדאי לברוח למדריד אחרי שתיפלתם בו שנפצע. אתם מועדון רקוב בידיוק כמו צלסי וריאל שמבוססות רק על המיליארדים של מוראטי אין לכם שום נשמה או רוח ובגלל זה לא הגעתם לכלום. בקשר למוריניו ואנצלוטי אז אני יגיד לך משהו כזה "לא הייתי מחליף את אנצלוטי באף מאמן אחר ביקום אלה רק עם אריגו סאקי היה חוזר לאמן" והבלוף הזה שאתם קוראים לו מוריניו היתפוצץ לכם בפרצוף בסוף העונה. בידיוק כמו שקרה עם קופר נ.ב אם לא מפריע לך שאין אף איטלקי באינטר אז אולי תחשוב על לשנות את חתימה שלך לסמל של נבחרת ארגנטינה
תגובה של אוהד מילאן מלא שנאה ותסכול. טולדו, קורדובה, מטראצי, קמביאסו - עונים על ההגדרה של שחקני נשמה לכל דבר ועניין. אין לאינטר סמלי עבר? למה אתה בכוח מנסה להוציא את עצמך ליצן? מיאצה, בניטו לורנצי ז"ל, פאקטי ז"ל, מאצולה, בורגניץ', פרי, מאריני, בונינסנה, בורדון, גווארנרי, פיצ'י, אוריאלי, ביני, ברטי, ברטיני, קורסו, זנגה, ג'יוזפה בארזי, ברגומי, ועוד. אל תצפה להתייחסות רצינית אם אתה מציג בורות כזאת בהיסטוריה של הכדורגל האיטלקי. ולגבי מוריניו, אתה רוצה לנסות את מזלך בתור נביא? בבקשה, רק תכין לך בצד כובע בטעם האהוב עליך, לכל מקרה.
טולדו קורדובה מאטרצי וקמביאסו-הם שחקניי נשמה על אותו משקל כמו סימיץ קלאץ דידה וברוקי במילאן. סמלי עבר מיאצה, בניטו לורנצי ז"ל, פאקטי ז"ל, מאצולה, בורגניץ', פרי, מאריני, בונינסנה, בורדון, גווארנרי, פיצ'י,???????? אז אתה צריך להיות מינימום בן 60 כדאי להספיק לראות אץ כל אלה משחקים באינטר. אהה סבאל'ה?? זה יפה לחפש בויקיפדיה שחקנים בני 200 היום ששיחקו באינטר בעבר אבל אני מוכן לחתום שאוליי חוץ מבארזי וברגומי זכית לראות את אחד השחקנים האלה אפילו במשחק הכי זניח. אז איך אתה באמת מזדהה איתם אני לא יודע??? מרשימים והוגנים ברצף כמו שלך. ובמקום זה כבר 5 שנים הבאנו כולה 2 גביעים זניחים של ליגת האלופות מול קבוצות סוג ז. שהקבוצה שלך נותנת להם לנצח אותה בכוונה מחוסר עיניין שם מה לעשות הקנאה אוכלת
אתה עושה צחוק מעצמך, אני לא מתכוון אפילו להגיב על זה. איפה אלה של אינטר מבחינת המשמעות לקבוצה ואיפה הליצנים הרוסונרים שכתבת כאן. איפה אמרתי שראיתי אותם משחקים? (חוץ מברגומי), אני לא צריך להזדהות איתם בשביל שהם יהיו סמלים ואגדות של אינטר והכדורגל האיטלקי, יש לי באינטר את זאנטי יחד עם השאר שכתבתי פה שמזוהים עם המועדון והאוהדים, ללא קשר ללאום שלהם. אתה אמרת "היית מת שיהיו לכם סמלי עבר כמו דונאדוני ובארזי", אז הראתי לך שיש לאינטר לא פחות "סמלים" ממילאן אם לא יותר. ויקיפדיה? חלש בנאדם... כאוהד אינטר למדתי את כל ההיסטוריה של המועדון מהאתר הרשמי של אינטר ולא מאיזה ויקיפדיה. אני שמח בשבילך שאתה מספיק מבוגר עד כדי כך שזכית לראות את פרנקו בארזי עולה מהנוער, אני סה"כ בן 16 וחצי וטוב לי עם הקבוצה הנוכחית אם זה מה שאתה מחפש לדעת. אתה תזדהה לך עם קלאדזה וכו', אני אסתפק בזלאטן. אני אפסיק לצפות בכדורגל לפני שאקנא במילאן.
קאלאדזה עלק...הצועני שלכם עוד איזה שנתיים-שלוש יעזוב לאיזה ריאל מדריד... יואב, מתנגש באינטריסטים מרוב שעמום.
מצטער שאני לא מבין מספיק בבדיחות האלה, שאתה אומר צועני אתה מתכוון לזלאטן? כי אם כן, לא נראה לי שהוא יעבור לריאל מדריד בגיל 30-31... מה שלא נאמר עליו, הוא לא אחד שמחליף קבוצות כמו זבל, הוא לא עזב את אייאקס עד שהוא לא הרגיש בשל(בגיל 22 וחצי), הוא אמר שהוא רוצה להישאר ביובה כל עוד הם רוצים אותו, אבל זו יובה שרצתה למכור אותו בגלל הכושר הגרוע שהוא היה בחצי העונה האחרונה שלו שם, ולא הייתה לו כוונה לעזוב אם הקבוצה לא הייתה יורדת. כל עוד אינטר מעמידה קבוצה תחרותית, הוא יכול להישאר עד תום החוזה שלו ב2013, עד שכבר יהיה אפשר להגיד עליו "מעבר לשיא". אולי עד אז הוא כבר יהפוך באינטר למשהו שיגרום לו לסיים את הקריירה בקבוצה, מי יודע...
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29623&L=en ראיון של מאסימו מוראטי, בו (לשמחתי) הוא אומר שהוא לא מאמין שקווארסמה יגיע בגלל מספר שחקני ההתקפה בקבוצה, ובניגוד לדבריו של ארנסטו פאולילו, שאמר שלמרות שמונטארי הגיע, אינטר עדיין מנסה להביא את למפארד, מוראטי אומר (שוב לשמחתי) שמונטארי בא במקום האנגלי ושלא יגיע עוד קשר מרכז שדה.
מונטארי במקום למפארד. מנסיני במקום קווארסמה. זה לא רק לשימחתך, לשמחת כולנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ד.א מה אינטר מתכוונת לעשות עם שישיית החלוצים שלה?