מה זה שייך לתאריך בדיוק? אז נכון יש עוד חודשיים לתחילת הליגה בערך, אבל עדיין שחקן לא מביאים שבוע לפני פתיחת הליגה גדול ככל שיהיה, מילאן מנסה להתחמש בדזקו מוולפסבורג, יובה מנסה להתחמש ברוסי וכבר צירפה לשירותיה את דייגו ממש עם סיום העונה הקודמת, באינטר פרט להחתמה של דייגו מיליטו, אני לא רואה בדיוק איזושהי החתמה שאני יכול להגיד עליה הברקה מצוינת של מוריניו (וגם עליה אני לא יודע אם יהיה אפשר להגיד את זה, זה שהיתה לו עונה מצוינת בגנואה לא אומר שתהיה לו עונה אדירה באינטר, בעבר הלא רחוק היו לא מעט חלוצים שהגיעו לאינטר ונראו כמו קווארסמה באינטר), נכון קראבליו יוסיף (אלא אם הוא ימשיך את הנאחס ההגנתי) יציבות להגנה אם ישחק, אני מאמין שכן, ביחד עם קיבו. אבל מה שוב אינטר תצטרך להסתדר עם הפח הזה שנקרא קווארסמה? עם מאנסיני שבקושי מקבל גם ככה הזדמנות ממוריניו? דז'אן הבלתי נגמר בסופו של דבר יגמר מתישהו גם : ) אני מרגיש משום מה שמוריניו נח על זרי הדפנה, או שהוא שאנן במיוחד לגבי הסרייה אה שזה הדבר החשוב ביותר ואסור שתהיה לאחת היריבות שלנו אפילו פירצה בשביל לבוא ולקחת את התואר, ומצד שאני, אינטר בסגל שלה, אני לא רואה אותה עוברת את שלב רבע הגמר מקסימום, פשוט לא רואה איזשהו עומק יצירתי שיכול להכניע קבוצות אנגליות או ספרדיות שבנויות גם על פיזיות וגם על יצירתיות הרבה יותר מאינטר. אני לא רואה את אינטר בדיוק מגששת סביב איזה שחקן שאני יכול להגיד עליו וואו מצוין שמביאים אותו, רק יחזק את השליטה שלנו באיטליה.
מילאן מנסה להתחמש, יובה מנסה להתחמש ואינטר הביאו חלוץ שכבש 24 שערים בעונה שעברה וקשר שללא ספק אחד ממצטיני העונה. בנתיים אף שחקן עוד לא נמכר, ושני שחקנים נהדרים הגיעו. איזה דרמה קווין, אתה לובש שמלה כרגע או מה. 10 סנטימטר בנגיחה של זלאטאן ואינטר לפחות בגמר ליגת האלופות השנה. אל תסחף.
קרבאליו בלם פנטסטי, אבל קיבו טוב ממנו וסמואל לא נופל ממנו. קרבאליו טכני, אבל קיבו הוא הבלם הטכני ביותר בעולם. בלם עם יכולות של קשר 50-50. אם קיבו וסמואל לא היו נפצעים בתדירות גבוהה יחסית, אני לא מאמין שמוריניו היה מחפש בלם. אז קרבאליו לא יגיע על תקן שחקן רוטציה, אבל אם יווצר מצב שהפורטוגלי יהיה זה שישב בחוץ בגלל פציעה בעוד קיבו וסמואל ישמרו על כשירותם ויציגו את היכולת הרגילה שלהם במרכז ההגנה, קרבאליו בהחלט עשוי למצוא את עצמו נלחם על מקום בהרכב. אני גם לא בעד שאינטר תסיים את מסע הרכש שלה עם דקו וקרבאליו. יש חלק ניכר מהסגל שצריך להימכר וכמעט בטוח שיעזוב - מנסיני, ריבאס, חימנז, בורדיסו, ויירה, אובינה וגם סואזו שחוזר מבנפיקה. אינטר תצטרך להביא לפחות עוד חלוץ אחד(קסאנו או היגוואין) ואם זלאטן יעזוב אז שניים. דקו מצויין כאקסטרה לקישור אבל הייתי מביא קשר התקפי צעיר יותר כמו סניידר או VDV הלא רצויים בריאל. בקיצור - קסאנו/היגוואין וסניידר/VDV במקביל להשארת זלאטן ומכירת המיותרים, ואפשר לסגור את הבסטה לקיץ הזה.
אם היית מחכה כמה שניות לעריכה, היית רואה שתיקנתי מייד וציינתי את עניין הקשר ההתקפי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בולזוני בוודאות יושאל, כנראה לג'נואה.
אמן ויגיע ואן דר וארט זה יהיה סגירת מעגל לעונות שתמיד הבאתי אותו לאינטר (היה אדיר עם קאקא בצוותא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) גם קשר יצירתי מצוין שיש לו בעיטות חופשיות אדירות, בדיוק מה שאנחנו צריכים. אני לא רואה סיכוי שהיגוואין יגיעו וזלאטן ישאר למרות שהלוואי, קאסאנו יהיה תוספת מצוינת. קלעת בול בשמות שנתת.
לא מאמין שמוריניו יקבל שחקן לא מקצוען כמו קסאנו. אני חושב שארנאוטוביץ' יוכל להשלים את הפאזל בהתקפה, במיוחד אם מוריניו ישחק עם שני חלוצים. Zlatan, אתה לא חושב שלאובינה יש מקום בסגל של אינטר? לדעתי הוא יכול להיות גיבוי לא רע בכלל. אני חייב להתייחס גם למנסיני, רק אני חושב שהסוכן שלו שיכנע אותו לחגוג את האליפות בטירוף כדי שאנשים יחשבו שהיה לו חלק בה? כנראה שזה לא עזר והשחקן מקושר ל...ווסטהאם.
לפי מה שקראתי היום, אינטר עשויה להשאיל את מאנסיני וח'ימנז לווסטהאם שתהיה לה אופציה לרכוש את שניהם ב-25 מליון יורו בעונה הבאה.
את האמת שמעתי עליו הרבה דברים טובים שהוא עושה בפרמברה, אבל במעט הדקות שיצא לו לשחק בבוגרת הוא לא הצליח להרשים במיוחד, וחוץ מזה הוא בכלל לא שחקן פיזי, מה שלא מתאים לתפקיד שלו, לכן אין לי כל בעיה שהוא ימכר. רק שבסוף לא נצא פראיירים ויתברר שאיבדנו יהלום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
שיתנו 15-18 עכשיו ויקחו אותם לצמיתות. נמאס לי שאינטר יוצאת פראיירית עם ההשאלות האלה כמו במקרי סואזו, דאקור וקווארסמה - נתקעת איתם בסגל שהם חוזרים מהשאלה, ולא מקבלת אגורה על אף אחד מהם עד שהוא הופך להיות חופשי. לאובינה אין מקום בסגל של אינטר. כמו שחזיתי בקיץ הקודם, הוא העתק של מארטינס, אצן חסר ראיית משחק וטכניקה בסיסית, שבכל פעם שהוא שיחק העונה הוא התעקש בכל מחיר להראות שהוא שולט ברגל שמאל שלו כמו בימין הטבעית. מה יצא מזה? אינספור החטאות כולל מול שער ריק, הרמות עלובות מהאגף השמאלי, למרות שער אחד אדיר מול רומא באולימפיקו, אבל לאף אחד באינטר אין סבלנות לחכות לפוקסים האלה ממנו פעם בשנה. אברטון רצתה אותו בתחילת העונה(בהשאלה, כמה מפתיע), שיקחו אותו תמורת סכום סמלי של 4-5 מיליון ליש"ט בקיץ הזה וכל הצדדים יהיו מרוצים. קובי, אני לא יודע מה יהיה בסוף עם ארנאוטוביץ', אבל אני חושב שכל עוד זלאטן באינטר עדיף למוראטי ומוריניו לרכוש אותו ולהשאיל אותו להתחשל עוד עונה בליגה ההולנדית או אפילו באיטליה. אבל גם אם השבדי יעזוב, בכל מקרה אינטר תצטרך חלוץ ברמה הכי גבוהה והאוסטרי הצעיר הוא לא התשובה כרגע. כמו דקו, הוא יכול להיות מצויין, אבל רק כתוספת ולא כשחקן מפתח.
בריאיון לרדיו של המארקה לואיס פיגו חושב שזלאטן יישאר באינטר: "בשלב הזה אני רואה את איברה בחולצה של אינטר. "עם זאת, אנחנו לא יכולים לדעת מה יהיה, בגלל שהשחקן קובע מה הוא רוצה וקבוצה לא יכולה להשאיר שחקן לא שמח בסגל שלה."
אתה יודע מה החלום שלי בתקופה הזאתי? מבחינתי שזלאטן יעזוב, יחד איתו גם מייקון, נדאג שיהיו מחליפים. אבל מה שבאמת אני חולם עליו, זה לראות את פירלו שוב בכחול-שחור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
אם תשחק במנג'ר תוכל להגזים את הפנטזיה הזו לא מעבר. החלום שלי הוא לראות אינטר דורסת כל קבוצה בליגה בתצוגות כדורגל מבריקות, בשביל זה צריך לפחות 3-4 שחקנים.