עיתוני ה"בית" הספרדים של ריאל מדריד ממשיכים להתעקש על כך שמוריניו רוצה להגיע למדריד ואפילו מצטטים אותו, הם גם טוענים שהאוהדים של אינטר לא יתנגדו וכי יש כבר סקרים על מחליפים פוטנציאלים כדוגמאת זנגה או האקס מנצ'יני.
לא יודע איך זה... אבל כל פעם שאוהד מילאן מגיב באשכול של אינטר, רק בשורות רעות באות ממנו. צירוף מקרים? אולי
רק אם השבדי יעזוב, לא הייתי מתנגד שקסאנו יחליף אותו, כמובן יחד עם באלוטלי בהרכב. אבל קסאנו הוא לא האפשרות היחידה - גם טבז ואגוארו ימלאו את התפקיד על הצד הטוב ביותר.
אם לא דרוגבה או אטו, טבז הכי ראוי להחליף את זלאטן. הבנאדם שיחק ברמות הכי גבוהות של אירופה, עבר משוכות גדולות, צבר ניסיון. זה לא קסאנו או מיליטו הבינוניים. ומה לגבי קשר יצירתי? יש דיבורים על מועמד פוטנציאלי? או שוב בונים על סטאנקוביץ'? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
זלטאן: זה מופרך לומר שאגוארו יעבור לאינטר בקיץ. למה נדמה לך שהוא יעבור קבוצה, ולאינטר בפרט? החלומות על טבז אפשריים אך גם לא ריאלים, טבז ככל הנראה יישאר באנגליה או יעבור לספרד. מוטה ומיליטו רכשים טובים מאד. אך תקוו שהם לא יתנפצו לפלופים כדוגמת קווארסמה ומנסיני.
אתה מצחיק. זה לא מופרך שדייגו עובר ליובנטוס, אבל זה כן מופרך שטבז או אגוארו יגיעו לאינטר? איך אתה משווה לרונאלדו ומסי(שגם אותם אינטר יכולה להביא אם יראו נכונות להגיע לאיטליה)? אגוארו התבטא מספר פעמים שהוא ישמח לשחק באינטר בעתיד, וטבז מקושר לאינטר בכל חלון העברות אפשרי. אני רק מודיע לך מראש שלא תתפלא לראות אחד מהם באינטר אם זלאטן עוזב, ובתסריט מסויים גם אם לא.
אם הוא התבטא שהוא רוצה לעבור לאינטר אז משהו לא בסדר בשכל שלו. כי כל הזמן הוא אומר שהוא רוצה מאד להמשיך באתלטיקו, ככה שאני לא יודע מה לחשוב. על סמך מה נראה לך שטבז יגיע לאינטר? אלו רק גישושים, לא יותר. מה הסיכוי שהוא יעבור לאינטר? כמעט ואפסי. ליברפול ומדריד מקדימות את אינטר בהרבה, אפילו היו גישושים של סוכניו של טבז עם ראשי יובה, אז? :aaa031: