אינטר 2008/09 :: מי יגיע ומי יילך?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Mamadu, Jul 1, 2008.

1. 亚历山大帕托 Member

אדריאנו: "איבדתי את התשוקה למשחק."

הקיסר שוקל לפרוש מכדורגל, או לפחות להשהות את הקריירה שלו באופן זמני, כי, לפי דבריו, הוא רוצה להתרכז בבריאות נפשו. הוא גם הצהיר שהוא מוכן לוותר על החוזה שלו באינטר.

Last edited by a moderator: Apr 10, 2009
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני צוחק על עצמי איך פעם הוא היה השחקן האהוב עליי, וכמה הייתי תמים כאשר חשבתי שהנה יש לנו את השחקן שיגרום לנו לשכוח את רונאלדו.

Last edited: Apr 10, 2009
  3. Raulito Madridista

http://img520.imageshack.us/img520/7320/20052006.Xxx

אוהדי אינטר בעלי זיכרון טוב, זוכרים בוודאי מאיזה משחק התמונה הזאת. מדובר בדרבי הראשון של עונת 06\2005, אז אינטר ניצחה 3-2 את מילאן במשחק דרמטי, ואדריאנו כבש את השער השני שלו בדקה האחרונה. אני זוכר את הריצה המטורפת שלו לקהל, כמה הוא שמח אז.
    חבל לי מאוד על אדריאנו, מדובר בשחקן שבהחלט אהבתי. היו לו משהו כמו שנתיים בהן הוא היה בכושר שיא, הוא נחשב לאחד החלוצים הטובים בעולם. הוא הגיע לאינטר בינואר 2004 והיה גורם משמעותי בכך שהקבוצה הצליחה להגיע למקום הרביעי ולהשיג את הכרטיס לליגת האלופות(הוא כבש תשעה שערים ב16 משחקים), כאשר הוא לאט לאט דחק את ווירי, המלך של אינטר לפניכן, החוצה ממרכז הבמה. שנתיים אחר-כך הוא גם הציג יכולת מעולה, בעיקר בעונת 05\2004, אז כבש 16 שערים ב30 הופעות בליגה, ושבעה שערים בליגת האלופות בשבעה משחקים, כולל שלושער גדול על פורטו. אדריאנו הרזה היה שחקן אדיר, עם מסת שריר אדירה, שחקן מהיר עם שליטה מעולה בכדור ובעיטת תותח. לא סתם הוא קיבל את הכינוי 'הקיסר'. חבל שדווקא כאשר הוא היה השחקן המוביל בקבוצה, אינטר לא באמת איימה על האליפות.
    אדריאנו עשה יותר מידי טעויות במהלך העונה הנוכחית וגם לפניכן, מדובר בשחקן חלש מנטאלית וכנראה שאין מה לעשות. לפיסגת הכדורגל הוא לא יחזור יותר. אני חושב שהוא יחזור לשחק מהר מאוד, בטח בליגה בברזיל, השאלה מה מעבר לכך, אם בכלל. אני מקווה שהוא יעבור לקבוצה של רונאלדו ונראה אותם חוגגים לפחות בליגה בברזיל. אחד גמר את הקריירה האירופית מוקדם מידי בגלל פציעות, והשני עושה זאת כנראה בגלל פצעים אישיים.

* למעוניינים - ציטוטים נוספים של אדריאנו - מאתר מעריב ספורט

תגובותו של המאמן ז'וזה מוריניו הייתה הבנה של המצב, כצפוי. "אתה יכול להפסיד את השחקן, אבל אסור לאבד את האדם. הכי חשוב שאדריאנו יהיה שמח".

Last edited: Apr 11, 2009
  4. xavi6 Member

בנאדם שבור נפשית לא יכול לשחק כדורגל, בטח לא כדורגל טוב. הכי חשוב שיהיה שמח. כנראה שהוא היה יותר מידי קשור לאביו ושום דבר לא יכול להחזיר לו את שמחת החיים, גם לא כדורגל וגם לא מליונים. הוא עשה מספיק בשביל לא להיות מודאג מבחינה כספית, הוא חייב להחזיר לעצמו את החיים לפני שיחזיר לעצמו את הקריירה. אם הוא יככב בברזיל, הוא יחזור לטופ האירופאי. חבל לי שהוא לא השאיר חותם אמיתי בעולם הכדורגל כמו שהוא ראוי לו.

מה שמציק לי-איפה התמיכה של אוהדי אינטר בשחקן? כל מה שאכפת לכם זה האם הוא מספיק טוב או לא והאם הוא מספק את הסחורה או לא? לא אכפת לכם מהשחקן עצמו?

Last edited: Apr 11, 2009
  5. Jose Mourinho Member

איפה התמיכה? אם היה מדובר במקצוען שמשקיע ונותן הכל מעצמו ולמרות זאת נתקל בבעיות אישיות ונפשיות, הוא היה מקבל תמיכה מלאה. אבל בתור אחד שהרבה פעמים זרק ז*ן על המועדון מבחינה משמעתית והכעיס רבים לנוכח העובדה שהוא המרוויח השני בגודלו במועדון יחד עם ויירה אחרי זלאטן - הפגנת אהבה כלפיו עכשיו תהיה צביעות לשמה.
    ובכ"ז אני מאחל לו שישיב לעצמו את שמחת החיים ושיחזור לשחק במקום אחר כמה שיותר מהר.

Last edited by a moderator: Apr 13, 2009
  6. Jose Mourinho Member

7. 亚历山大帕托 Member

לא להאמין כמה זמן מוראטי התעסק איתו בשטויות, ועוד בסופו של דבר זה היה אדריאנו שיזם את הפרידה. פשוט התנהלות מטומטמת, אין מילה אחרת.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לדעתכם יקרה בקיץ, אין ספק שאנחנו שולטים בליגה האיטלקית אבל גם השליטה הזאת לא בדיוק מרשימה אף אחד ובאירופה היינו מאוד חלשים השנה, מה אנחנו צריכים לעשות ואיפה בשביל לעשות את ההתקדמות גם בליגה וגם באירופה לדעתכם?

9. uri מנהלים

לבנות קבוצה שלא תלויה באיברהימוביץ'. כי עד כה איברהימוביץ' הוא קבלן אליפויות וודאי ומוכח, אך הכשלון שלו להציג את אותה היכולת ואת אותו ההספק באלופות פוגע בקבוצה באירופה. הדעת של אף אחד מאיתנו כאן לא תקבל או תסבול תסריט בו אינטר היתה לוקחת העונה אליפות ללא איברהימוביץ', הקבוצה ללא ספק תלויה בו לחלוטין. כאשר הוא נעלם (גם בליגה) אינטר לא מנצחת משחקים. זה קורה יותר מדי במשחקים המכריעים באלופות. מוריניו צריך לבנות סגל שחקנים כאילו איברהימוביץ' לא קיים, ברגע שתהיה לו קבוצה כזו יחד עם איברהימוביץ', אז הם יהוו איום על אירופה. צעדים? לשחרר את קרוז, קרספו ומנסיני. להביא למשל את קסאנו ואת קוולאיירלה. עוד קשר בדמותו של ד'אגוסטינו, אולי עוד בלם.

-------------ז'וליו סזאר------------
    סאנטון---קיבו---סמואל---מאייקון
    ---קאמביאסו-ד'אגוסטינו-זאנטי---
    --קסאנו--קוואליירלה--באלוטלי--

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דייגו מיליטו עדיף על קוואליירלה לדעתי, מה הסיכוי שאקווילאני יגיע לאינטר גם?

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחליף את קווליארלה והרי לך קבוצה שמפחידה זה שם חיבה בשבלה.אם תרצה אז גם מיליטו על אותה עמדה מצוין.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין סיכוי, אף מועדון רציני שהיה מעוניין בו לא ייקח אותו אחרי עונה שכזו שהוא היה פצוע בערך 6 חודשים מתוך 9, והעונה עוד לא גמורה.

13. yonmu Member

קשר מרכזי, קשר התקפי\חלוץ נסוג, וחלוץ מטרה. השחקנים שאורי הציג באמת הכי יתאימו. ההגנה כבר עכשיו טובה, הקישור המרכזי חזק בהגנה אבל אפור מדי (שחקן כמו דאגוסטיניו ללא ספק יכניס קצת צבע), ובהתקפה, בהתחשב בעובדה שקווארזמה ומאנסיני לא עושים כלום, צריך עוד שחקן יצירתי (מלבד באלוטלי וזלטאן), וחלוץ מטרה חדש.

14. 亚历山大帕托 Member

:aa1: פיגו הודיע על פרישה מכדורגל והצהיר שיחזור לשחק רק אם תגיע הצעה מיוחדת מחוץ לאירופה.

15. GRANDE LAZIO Member

עם הרכב כזה אינטר נאבקת על המקום הרביעי, לא יותר. בליגת האלופות בכלל אין לה מה לחפש.

אני הייתי מוכר את זלאטן רק אם יש לי אופציה חלופית ברמה שלו, פחות או יותר. מיליטו הוא לא אופציה כזו, בטח לא קסאנו וקוואליירלה הבינוניים. אטו הוא אופציה, דרוגבה הוא אופציה, אגוארו הוא אופציה.

ההגנה אולי נחשבת לבסדר, אבל ראינו את הקריסה שלה מול היונייטד. שינוי אחד או שניים חובה. מוריניו כ"כ רצה את למפארד וידע למה. אין שום קשר יצירתי בקישור, אינטר חייבת אחד כזה, וברמה, בעונה הבאה.

נראה בקיץ עד כמה מוריניו התאכזב מהקבוצה שלו, או שאולי היה שבע רצון מצבירת הנק' בליגה וסבור שבמפגשים מול מנצ'סטר לקבוצה שלו היה חסר בסך הכל מזל כדי לעבור.

Last edited by a moderator: May 17, 2009