אי אפשר לקבוע בידיוק מי יותר מוכשר או למי יש רמת פוטנציאל יותר גדולה, אבל אפשר לדעתי לקבוע מי פחות או יותר באותו רמה. לדעתי רמת הפוטנציאל של רפאל לא פחות גדולה משל סאנטון והם באותו שלב.
לא ניסיתי להיתווכח על זה, אי אפשר להוכיח משהו כשמדובר בפוטנציאל. ניסית שתשנה את המשפט שלך ל "הוא בן 18, והוא ורפאל דה סילבה הם המגנים עם הפונציאל הכי גבוהה לגילאים שלהם"...
כתבתי שאין אף אחד עם פונציאל יותר גבוה משלו ואתה היית צריך להיות פלצן עם "לכו תראו את..." כאילו אף אחד אחר לא רואה כדורגל חוץ ממך, וכל זה בשביל להסכים בסופו של דבר שלא מדובר בכשרון גדול יותר. ואם כבר מדברים על סאנטון, הוא גילה שמילאן ואינטר התעניינו בו בו-זמנית כשהיה בן 14, ואינטר הקדימה את מילאן ביומיים בלבד! הוא טוען שאהב דוקא את הרוסונרי באותה תקופה, אבל כבר התחייב לאינטר. כעת הוא מרגיש שלא יוכל לעולם לעבור לצד השני של העיר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_doh.Xxx פעם ראשונה שאני מקנא באינטר.
זה בסדר, גם פרנקו בארזי היה אמור לשחק באינטר.. חוץ מזה, לך תדע אם סאנטון היה מתפתח במילאן ומקבל את ההזדמנות כבר בגיל כזה כמו באינטר.
ראיתי את סאנטון עוצר בלי בעיה את השחקן הטוב בעולם עד לפני פחות משנה, מה רפאל כבר עשה? עשה פריצה מדהימה כמו שכל מגן ברזילאי בינוני יכול לעשות?
:aa1: אחרי שמוריניו הצהיר בתקשורת שהוא רוצה לראות את אינטר צעירה ואיטלקית יותר, היום מפרסמת התקשורת האיטלקית על כך שמוריניו מתכוון להעלות כ-4 שחקנים מהפרימברה לסגל הבוגר בעונה הבאה. זאת ועוד, שחקנים כמו מקסוול, ויירה, קרוז, קרספו ופיגו יעזבו והמועמדים להחליפם הם רוסי, קוואליירלה, גאלופה (קשר מרכזי, סיינה) ורובין (מגן שמאלי, טורינו).
:aa1: מאייקון שנפצע במשחק נבחרת ברזיל מול אקוודור יעדר כחודש מהמגרשים. כתוצאה מכך יחמיץ גם את "הדרבי של איטליה". המגן הברזילאי צפוי לחזור למשחק נגד לאציו במחזור ה-34.
שלום לכולם , אני אשמח לקבל כל סטטיסטיקה של זלאטן העונה: שערים / בישולים / אחזקה בכדור / וכ'ו . אני מאוד אודה לעוזרים תודה מראש .
ליגה: 27 משחקים - 19 שערים + 6 בישולים - שער כל 127 דק'. אלופות : 8 משחקים - 1 שערים + 3 בישולים - שער כל 675 דק'. גביע: 2 משחקים - 2 שערים + 1 בישול - שער כל 68 דק'. ---------- סה"כ 41 משחקים - 22 שערים + 10 בישולים - שער כל 164 ד'. ---------- מה זאת אומרת "אחזקה בכדור" (גם החזקת כדור לא מובן)?
מתפתח לו סיפור מוזר ולא מובן בנוגע לאדריאנו. אדריאנו שהיה בברזיל לטובת הנבחרת המקומית לא עונה מאז אחרי יום המשחק לאימו ולא לסוכן שלו ובברזיל יש החושבים שייתכן והוא אף נחטף על ידי אחת הכנופיות המקומיות שנוהגות לחטוף בד"כ קרובים של שחקני כדורגל כמו אמו של רוביניו. מוריניו התייחס לעניין במסיבת העיתונאים היום: " אני לא חושב שאנחנו צריכים לדבר על זה כל כך. כולם יודעים שמדובר במקרה לא פשוט. אנחנו לא מדברים על שחקן שהחליט לחזור יום מאוחר יותר או לא באיחור לטיסה. כולנו מודעים למה שקורה." אפשר להזכיר שלשחקן יש בעיות רבות בין השאר בעיות שתייה ודיכאון. הוא הודה שנפל לדיכאון והרבה לשתות כי לא רצה להישאר לבד.
הסיפור של אדריאנו התבהר, ואפשר להרגיע את כל החששות. ביום ראשון דווח כי הוא נראה מבלה במועדון בשכונה בה גדל, ולאחר מכן סוכנו התראיין ואמר שהוא בביתו עם משפחתו, ולא חזר למילאנו בזמן כי הוא רצה לצפות בדרבי של ריו דה ז'ניירו בין פלמנגו לפלומיננזה. זה אותו סוכן שלא ידע בעצמו לאן נעלם השחקן ולמה לא חזר לאיטליה אחרי משחקי הנבחרת הלאומית. ברור לחלוטין שהוא מתעלם מההוראות של אינטר ומחליט בטיפשות רבה לדרדר את הקריירה שלו עוד יותר. איזו קבוצה תרצה שחקן כזה ב-2010 כשהחוזה שלו יסתיים? לא ברור.
כתבתי זאת עוד במקרים הקודמים של אדריאנו, אם מוראטי יפסיק להיות כה חמים ותמים (כי כאשר עוברים גבול מסויים זה כבר מטופש לגמרי) גם העורך דין הזול שימצא בשוק יצליח לבטל את החוזה שלו. עורך דין טוב, מוראטי בהחלט יכול להרשות לו כזה, עוד יחייב את אדריאנו לשלם לאינטר פיצועים. אני מציע שינסו למכור אותו בקיץ, כי לא נראה לי שחסרי הכשרון, מנצ'סטר סיטי לדוגמה, באמת ירתעו מלרכוש אותו. אם לא, אז שיבטלו ול את החוזה והוא יוכל לראות משחקים מהליגה הברזילאית כאוות נפשו.