לא ראיתי את המשחק של אינטר נגד טורינו, אבל זה ממש לא משנה אם אינטר הציגה יכולת טובה, אבל תיקו מול קבוצה בינונית כזאת בסאן-סירו זו תוצאה רעה מאוד, ואינטר פיספסה הזדמנות להגדיל את הפער מיובנטוס שמעדה יום קודם לכן. אני חושב שבניגוד לפתיחת העונה, גם ההגנה של אינטר נראית רע יותר, הקבוצה מרבה לטעות וחלק מהביטחון העצמי של השחקנים קצת ירד, מוריניו חבל לטפל בזה. אני בכלל הייתי חושב לשנות מערך בכל-זאת. אינטר תתקשה לזכות בתארים אם תשחק ללא משחק אגפים בכלל. את מנצ'סטר יונייטד היא לא תוכל לנצח אם תשחק רק דרך המרכז. אני חושב גם שעם כל הכבוד לסטאנקוביץ שהוא שחקן טוב, הוא לא מספיק טוב כדי לנהל את המשחק, הוא לא ברמה של קאקא למשל. פיגו הוא השחקן הכי יצירתי באינטר, אבל הוא נמצא לקראת סוף הקריירה והוא מתקשה לשחק משחקים שלמים. מאנסיני שחקן טכני מאוד, אבל הוא בתקופה רעה והוא לא יודע לנהל את המשחק, הוא טוב בעיקר בצד בדריבל על השחקן הגנה. ולכן אני גם חושב שאינטר עשתה טעות בכך ששיחררה את קווארסמה. לפי דעתי הוא כבר לא יחזור לאינטר. קווארסמה אומנם לא לקח בשתי ידיים את הצ'אנסים שקיבל, הוא נראה רע וגם לפעמים היה חסר חשק, אבל לא מוותרים בקלות כל-כך על שחקן שנקנה בסכום גדול מאוד, בטח כאשר אין לקבוצה יותר מידי אופציות אחרות. זה ברור שבשלב מסויים מוריניו כן יישתמש במאנסיני למשל למרות האכזבה הרבה ממנו. קווארסמה לא יהיה קיצוני ברמה של מסי, רונאלדו, רובן או ריברי, אבל הוא יכול להתפתח לשחקן אגף טוב שכן יוכל לעזור למשחק ההתקפה של אינטר, שהייתה צריכה לדעתי להביא קיצוני אחר, אם כל-כך מתעקשים לתת לקווארסמה לעזוב.
אינטר ומנצ'סטר יונייטד סובלות מבעיית בלמים חמורה לקראת המשחק ביניהן ביום שלישי. מהצד של האנגלים, בנוסף לוידיץ' המושעה, ונוויל ובראון הפצועים - גם אוונס נפצע אתמול בניצחון על בלקבורן והוא בספק ליום שלישי. ביונייטד מקווים שג'ון אושיי האירי, שגם הוא בספק בגלל פציעה (סובל מבעיה בעקב), יוכל לשחק. אצל אינטר - ריבאס, קורדובה ובורדיסו אמורים להיות זמינים, אלא אם תקרה בעיה של הרגע האחרון. הספק עכשיו הוא לגבי שלושת הבלמים הבכירים - סמואל שנפצע אמש בחימום לפני המשחק מול בולוניה, קיבו שהתאמן בנפרד מהקבוצה לאחר הדרבי בגלל כאבים ברגלו, ומטראצי שספג פציעה עוד לפני כן. לגבי סמואל, מוריניו אמר שרוב הסיכויים שהוא לא ישחק, וגם הסיכויים של מטראצי להחלים עד אז לא ממש גדולים(ובכל מקרה אני לא חושב שמטראצי מתאים למשחק מול רונאלדו ורוני). התקווה הגדולה היא שקיבו יגיע ל100% כשירות עד יום שלישי.
נכון שאינטר תצטרך את זלטאן בכושר שיא באירופה לשם שינוי אבל לטעמי אם סמואל וקיבו לא יפתחו ביחד מול היונייטד אינטר בבעיה גדולה, מאז שסמואל חזר לשחק העונה ההגנה של אינטר השתדרגה עוד יותר וקיבו שיחק נהדר מול מילאן. שניהם בהגנה יכולים להוות פיתרון מצויין לכל התקפה של רונאלדו או רוני. אוהדי אינטר צריכים לחשוש אם שניהם ייעדרו בסופו של דבר.
פרצ'סקו טולדו הוא אחד השחקנים שהכי אהבתי באינטר. בשיאו הוא היה ללא ספק אחד השוערים הטובים בעולם. אני זוכר שני משחקים אדירים שלו בעיקר: הראשון - דו-קרב הפנדלים בין הולנד לאיטליה בחצי גמר יורו 2000, טולדו היה ענק בפנדלים. השני - אינטר מדיחה את וולנסיה ברבע גמר ליגת האלופות בעונת 03\2002 במאסטייה, וטולדו במשחק שיא הדף משהו כמו עשרה מצבים, הוא פשוט תיסכל את וולנסיה, שניצחה אומנם 2-1, אבל עפה בגלל שערי חוץ. ז'וליו סזאר שוער מצויין ואני זוכר שלטולדו הייתה תקופת גמגום קטנה פחות או יותר בזמן שהוא הגיע, אבל אני אישית לא חשבתי שזה יחזיק מעמד כל-כך הרבה זמן. בכל-אופן, טולדו וויתר מוקדם מידי על דקות משחק, הוא עדיין מסוגל להציג יכולת טובה, גם אם בקבוצה מדרג ב' או משהו כזה. חבל שבגלל האהבה הרבה לאינטר, הוא 'מקריב' את עצמו.
:aa1: מטראצי ובורדיסו לא יתעוששו בזמן לליגת האלופות, אבל החדשות הטובות שקיבו וסמואל יהיו בטיסה למנצ'סטר.
הם כנראה מורידים את קאמביאסו להיות בלם וקורדובה כנראה כבר כשיר. במקרה הזה יש סוג של 2 בלמים וויירה הקשישה יעלה בקישור האחורי.
כרגע באימונים, קאביאסו (הקשר) פותח לצידו של קורדובה במרכז ההגנה. אולם, עדיין לא ויתרו באינטר על האפשרות לשחק עם סמואל. הוא טס עם הקבוצה למנצ'סטר ועושים את הכל כדי להכשירו. זאת ועוד, היום באימון מדווח שמוריניו ניסה מערך חדש של 4-5-1, כאשר זלאטאן הוא חלוץ חוד יחיד, בצורה כזו יהיה יותר גיבוי למרכז ההגנה הרעוע.
זה רק אני או שגם עם ז'וליו סזאר, מייקון וזלאטן היו פצועים, עדיין היינו מאמינים שלאינטר סיכוי לסחוט תיקו במנצ'סטר? למוריניו יש השפעה כזאת...
אז מה מוריניו עשה אחרת ממנצ'יני? כלומר, חוץ מלבזבז 41 מ' אירו על כלום ושום דבר ולאבד כשרון צעיר כמו פלה? קבוצה אפורה עם כדורגל אנמי - יש. התבזות בצ'מפיונס בשלב מוקדם - יש. אליפות לא מרשימה עם עזרה משופטים - בדרך. אפילו בגביע אין להם סיכוי. בקיצור, בשביל מה מוריניו?
מוריניו לאחר המשחק: Tutta Italia sara felice perche l'Inter e stata eliminata. Ma a me non interessa: io ho vinto "כל איטליה תשמח שאינטר עפו. אותי זה לא מעניין: אני ניצחתי" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx