אינטר 2008/09 :: מי יגיע ומי יילך?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Mamadu, Jul 1, 2008.

1. Mr.Eko Member

מטומטם,טיפש,אידיוט,טמבל,להמשיך?
    הבנאדם פשוט יורק לבאר ממנה הוא שותה,קיבל צ'אנס אדיר ממאמן גדול שכל מה שהוא רצה זה להחזיר אותו לדרך הנכונה ואדריאנו פשוט יורק לו בפרצוף. לפעמים זה פשוט מעצבן לשמוע על אנשים שלא מעריכים הזדמנויות שניתנו להם. אני לא אופתע אם הוא יסולק מאינטר.

Last edited by a moderator: Oct 28, 2008
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

רונאלדיניו אותו דבר. בכל צד של העיר, יש חולי סמבה ובחורות שנשארים ערים עד 5 בבוקר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Yoav, Sambatitis.

3. uri מנהלים

:aa1: היום מוריניו הודה, שמה שדיווחה העיתונות היום בצהריים נכון: אתמול אדיראנו הגיע עייף לאימון אחרי שבילה במועדון לילה עד אור הבוקר וננזף, מה שלא הפריע לו לאחר היום (שליש) לאימון! תוך שבוע וחצי אדריאנו מאחר לשני אימונים (הוא איחר גם בשבוע שעבר ולא שותף עקב כך במשחק הליגה מול רומא) ונתפס במועדון לילה מבלה עד אור הבוקר.

הגיע הזמן לבעוט את כפוי הטובה הזה לכל הרוחות.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כל הכבוד למערכת שנותנת כזה גב למוריניו. מעניין שלאדון פו לא עשו דבר למרות שהיה באותו המועדון עם אדריאנו. ככה מערכת הגיונית צריכה להתנהג.

5. פירנצה Member

א.היה איסור מפורש לגבי שעות הבילויים של השחקנים באינטר
    ב.רונאלדיניו פצוע(למרות שלדעתי החוקים צריכים להיות חלים על שחקן בכל זמן
    ג.הכעס הוא שבנוסף לאיחור והאימון הלקוי שהציג אדריאנו הוא איחר שוב למחרת אחרי שננזף
    ד.לך תדע אולי ברלוסקוני לא ירצה להיות פראייר ותגובה תבוא בהמשך.

6. 亚历山大帕托 Member

אגב, אנצ'לוטי הגיב על היציאה המאוחרת של רונאלדיניו ואמר שהיה מותר לו לעשות מה שרצה באותו הערב.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מוריניו מחמם מנועים ?

חוליו קרוס לא בסגל למשחק הקרוב עקב חוסר "משמעת טקטית" במשחק הקודם , בנוסף הפורטוגלי נכנס בגנן קשה בראיונות.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול הגעתי לידי מסקנה (די מאוחר) שגם מוריניו "המיוחד" מסוגל לעשות טעויות שהיה מאנצ'יני עושה באינטר.
    1- אובינה פותח בהרכב : אובינה שחקן לא רע ועוד צעיר, אבל מה לעשות ברמה של אינטר הוא איננו!, ואתמול היה ברור שהוא לא יודע מה לעשות במגרש, וכנראה שההברקה נגד רומא הייתה משהו חד-פעמי.

2- אי- שיתופו של באלוטלי במשחק : הבנו שמוריניו כועס על באלוטלי, אבל למה למנוע ממנו לשחק? הרי הוא לא איחר לאימונים או משהו, לפחות שיכניס אותו במחצית השנייה, ואני בטוח שהיינו רואים קצת יותר יצירתיות בהתקפה.

3- קווארסמה : אני לא יודע אם אלו קשיי הסתגלות או שהוא באמת לא שייך לרמה הזו, אבל באמת הגיע הזמן שהוא יציג יכולת שלפחות תצדיק את חצי הסכום ששולם עבורו, אוי כמה חסר לי פלה שבקלי קלות היה מחליף את ויירה הזקן ואת סטנקוביץ' שטובע בבינוניות.

אם מוריניו עדיין מתעקש על המערך שלו אני מקווה שלפחות ההרכב הזה יהיה ההרכב הפותח שלו:

סזאר; מייקון, קיבו, קורדובה, מקסוול; קמביאסו, מונטארי, זאנטי; מאנסיני, באלוטלי, איברהימוביץ'.

Last edited: Oct 30, 2008
  9. uri מנהלים

אני חושב שהבעיה המרכזית של אינטר על המגרש היא מאנסיני וקווארסמה. המערך 4-3-3 של אינטר נבנה בגללם, או נכון יותר, עבורם. ואילו שני אלה בינתיים - פה אני מתאפק - לא מספקים את הסחורה.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שמאנסיני בסדר גמור, הוא לא ממש מבריק אך גם לא רע, ואני מאמין שהוא ישתפר עוד עם הזמן, הבעייה הרצינית זה קווארסמה שלא מראה שום סימנים חיוביים.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

קווארסמה נראה לי כמו חיקוי של כריסטיאנו רונאלדו. השאלה כמה אפשר להפיק ממנו, והאם כדאי לאינטר להשאיל אותו מאשר לתת לו לטבוע במים העמוקים מיד. יריבות כמו בראגה, בלננשש וגיימארייש הם לא מילאן ולא פיורנטינה.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שראיתי כמה משחקים של אינטר בזמן האחרון יש לי כמה דברים להגיד...

מוריניו כמו מוריניו כנראה בסוף יקח אליפות (לפחות יש מתח סוף סוף) אבל הכדורגל שלו נשאר אותו כדורגל לא משנה לאן הוא הולך.

לאינטר אין מחליף לזלאטן ובמשך עונה אני מקווה בשבילכם שהוא ידע לתת לו מתי לנוח ושיפצע כמה שפחות

אדריאנו, מה הולך איתו?? עד שסוף סוף חוזר לכבוש (גם בברזיל) שוב הוא מסתבך, נתפס באיזה מועדון... הוא העיף אותו או שעדיין יש סיכוי שיחזור...

כרספו חלוד מאוד

קווארסמה מנסה לעשות הכל חוץ מלמסור...

ומייקון, פשוט מגן תותח!!!

13. פירנצה Member

קווארסמה שחקן על שכנראה צריך עוד קצת זמן התאקלמות,ולספסל שחקן כזה זה הדבר האחרון שיועיל
    לפונטנציאל שלו להתפרץ.
    מבחינת כישרון הוא לא פחות מכריסטאנו רונאלדו ואני לא חושב שהמעמד גדול עליו התוצאות של אינטר
    לא באות בגלל היכולת שלו.וכמו שראינו בתקופה האחרונה הוא חלק קטן בסערות שמייצרת אינטר.

מוריניו צריך לאמץ את ה4-4-2 (זלאטן יכול לתפקד מעולה עם חלוץ לידו).

14. אחד_מנתניה Member

העונה לא ראיתי ולו משחק אחד מלא של כדורגל, אבל אני מתאר לעצמי איך נראה המשחק של אינטר - פריצות מטומטמות מהאגף וכדורים ארוכים לאיבראימוביץ'. מוריניו באינטר, שלא ייגמר לעולם.

15. yonmu Member

אף פעם לא הבנתי מה עושים מקווארזמה שחקן כזה מדהים. בינתיים הוא לא הוכיח את עצמו, וכשהוא משחק מול שחקני הגנה נורמלים, בסריה א, ולא בפורטוגל - לא ממש הולך לו. באנדרסטייטמנט. המחיר ששילמו עליו מופרז מאוד (בעיקר כשהוא כולל את פלה, שחקן עם פוטנציאל אדיר לדעתי).
    מה עושים איתו כרגע -
    אפשרות א' - ממשיכים איתו בליגה עד ינואר, בינואר - כמה שזה נשמע לוזרי וטיפשי - משאילים אותו לקבוצה אחרת באיטליה. קשה לי להאמין שזה יקרה.
    ב' - ממשיכים איתו כל העונה - אם הוא מאכזב - מוכתר בתואר המפוקפק של "פלופ העונה". קל לי להמאין שזה יקרה. ג' - הוא לא מאכזב אלא נותן עונה טובה, ואינטר הרוויחו שחקן מצוין (במחיר של שחקן מצוין אחר ועוד הרבה כסף). ממש קשה לי להאמין שזה יקרה.
    ספסול שלו זה אולי הדבר הכי טיפשי לעשות, כי אז גם בתור שחקן צעיר יהיה לו קשה להתפתח וגם הוא לא ילמד להסתדר עם הגנות רציניות, ואם בסופו של דבר אינטר תרצה למכור אותו, המחיר שלו יהיה נמוןך בהרבה.

אולי ב4-4-2 הוא באמת יהיה טוב יותר. מצד שני, לדעתי איברה יהיה פחות טוב, וגם אגפים שמורכבים ממנסיני וקווארזמה הם התקפיים מדי. גם באמצע שאלה קשה מי ישחק - קאמביאסו וויירה\מונטארי - איפה זאנטי? קאמביאסו וזאנטי - מי מארגן את הקישור? זאנטי וויירה\מונטארי - איפה קמביאסו?
    אולי הרכב בסגנון הזה יכול להועיל לאינטר (ולקווארזמה) -
    -------זלטאן-----חלוץ-------
    זאנטי--קמביאסו-ויירה--קווארזמה

אבל במקרה הזה אינטר תהיה תלויה מדי בקווארזמה. בקיצור, השאלה, כמה שיותר מהר.