אינטר 2008/09 :: מי יגיע ומי יילך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏1/7/08.

1. uri מנהלים

:aa1: הפציעה של נלסון ריבאס, בגינה הוחלף אתמול, התבררה כקשה. הבלם קרע את רצועות החיצוניות של ברכו הימנית והוא צפוי להחמיץ את רוב העונה.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר ללא ספק חייבת להביא בלם צעיר שלא נפצע בתדירות גבוהה, כי המצב של ההגנה על הפנים.

3. Jose Mourinho Member

אני מבין שהנרי, שבצ'נקו, ואן ניסטלרוי ורונאלדו לא נחשבים.
    קרספו, גם בשיאו, היה "רק" בין חלוצי המטרה הטובים בעולם - לא מספר אחד, בטח שלא "BY FAR".

תשמע, אתה אולי מסרב להכיר בזה, אבל קרספו כבר אחרי גיל 33(וכן אני יודע שיש שחקנים ששומרים על רמה גבוהה עד לגיל מאוחר אם זה מה שאתה מתכוון להגיד, אבל קרספו הוא לא אחד מהם), רחוק רחוק משיאו, ואם יגיע לרומא זה יהיה רק כגיבוי כי ווצ'יניץ' ובאפטיסטה יכולים לתרום הרבה יותר גיוון במשחק ממנו.

וד"א, זלאטן אכן לא סקורר כמו קרספו בשיאו, אבל על כל שער שקרספו כובש, זלאטן יבשל שניים. קרספו מסיים עונה בממוצע עם 2 בישולים, זלאטן עם 10 ועוד כמות דומה של מצבים שלא מנוצלים. אי אפשר להשוות בין שניהם, האחד חלוץ מטרה שתפקידו לסיים מצבים והשני משחק הרבה יותר מאחור, יוזם התקפות ומייצר מצבים.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעבר לכך זלאטן הוא איום תמידי על כל ההגנה והקבוצה,הוא תמיד הגורם הבלתי צפוי,בעוד זלאטן הוא מסוג השחקנים שלא תמיד אפשר לסגור טוב אם בכלל,בלם חזק וטוב יכול לנטרל שחקן כמו קרספו לחלוטין,הוא דורש הרבה פחות צומת לב ומשרה פחות אימה על ההגנה..

5. Andrea21 Member

אין ספק שעכשיו זלאטן עדיף על קרספו,אבל אם הייתה לי אפשרות לבחור בין קרספו בשיאו לזלאטן בשיאו(עד עכשיו),הייתי בוחר בקרספו,משחק הראש האדיר,ניצול המצבים הכמעט מקסימלי,בשביל זה אני מביא חלוץ לקבוצה שלי,לא בשביל "לבשל שערים ולבנות התקפות".

6. alonje Member

לא זכור לי את קרספו בימים גדולים. הוא לא זכה בהרבה אליפויות, וזכור לי שהוא זכה בנעל הזהב פעם אחת כשהיה בלאציו אם אני לא טועה. לאיברהימוביץ' יש כבר 3-4 אליפויות והוא שחקן שמביא תארים. חלוץ הרכב בכל קבוצה בעולם והוא ישאר ככה גם בשנים הקרובות לדעתי.

7. itzikhai Member

8. Gnus Avenue Member

יופי של שחקן. יש לו רגל ימין טובה והגבהה נקיה. יכול להיות רכש נהדר לאינטר.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

10. Chievo Member

אני לא שמעתי על זה בכלל!! וחוץ מזה לא היו שמועות לפני שנתיים או שלוש שזאת דווקא מילאן שעזובת את הג'וזפה מאצה ומתכננת להקים לעצמה איצטדיון חדש.

11. 亚历山大帕托 Member

מילאן תמשיך לארח בסאן סירו והחוזה הנוכחי נגמר רק ב-2030.

12. פירנצה Member

אינטר ומילאן לא יכולות לקנות את האיצטדיון מהעירייה?

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הלוואי שזה היה ככה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הדיווחים במילאנו אדריאנו חגג בדסקוטק ביום ראשון עד לפנות בוקר, מוריניו זועם מאוד על השחקן והוא לא צפוי לשתפו נגד הויולה.

נמאס!

15. Raulito Madridista

אדראינו פשוט טיפש, אין מילה יותר רכה שאפשר להגדיר איתה את ההתהגות שלו. דווקא כאשר הוא השתפר לאחרונה ומתחיל להבקיע, למרות שניכר עליו שהוא עדיין חלוד וצריך לעשות דיאטה. יש שחקנים שהשומן לא מפריע להם, כמו רונאלדו שהיה מהיר מאוד גם עם הכרס, או רוני בהתחלה, אבל אדריאנו לא מצליח להתגבר עלייה.
    השנה מוריניו לקח אותו כמן פרוייקט אישי במטרה להחזירו להיות אחד מהחלוצים הטובים בעולם, כאשר הוא מתעלם מהעבר המדוכדך של אדריאנו ומחיי הלילה, למרות שעל הספסל מחכים שחקנים שנמצאים בפורמה הרבה יותר טובה ורק מחכים לצ'אנס, כמו באלוטלי למשל, שכל אוהד אינטר זועק לשמיים ורוצה לראות אותו כבר משחק בהרכב. זו פשוט חוצפה ההתנהגות של אדריאנו ואני לא אתפלא אם הוא יחטוף על כך בגדול. לפי דעתי זה מה שייקרה עכשיו. חבל שבנסיבות כאלו באלוטלי יישחק.

בקשר לאינטר בכללי, היא בינתיים מאוד לא משכנעת, למרות שהיא במקום השני בליגה. המשחק נגד רומא היה בגדול חד-פעמי. הקבוצה משחקת מאוד לאט והיא חסרת ברק. עוד לא ראיתי באינטר מהלכי כדורגל קבוצתיים, אלא בעיקר הברקות של זלאטן. היא גם מסוגלת להחזיק יותר בכדור וצריכה לעצור את התקפות היריבות הרבה יותר מוקדם. מה שכן, כל קבוצה בעולם הייתה מתקשה להתמודד עם רשימה ארוכה כל-כך של פצועים, אינטר לא שיחקה אפילו לא פעם אחת העונה בהרכב החזק ביותר שלה.