אינטר 11/12 :: העולם מחכה למהפכה הנראצורית

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Interista, Jun 30, 2011.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

Agostinho Cà, קשרה המרכזי בן ה 18 של ספורטינג ליסבון, יעבור בימים הקרובים לאינטר. ייתכן ויושאל לנובארה כדי לצבור ניסיון או שאינטר ישתמשו בו בשביל להפחית ממחירו של דסטרו, בו היא חושקת מזה זמן רב.

Last edited by a moderator: May 28, 2012
  2. Muurad Member

לקחנו להם עוד ילד, בלם בשם אדגר.

אגוסטיניו הוא שחקן נחמד שמאוד הזכיר לי את ארוקה מסאנטוס למי שמכיר מהפעמים שראיתי אותו(מי שזוכר הזכרתי בתחילת העונה באוף טופיק העולמי את השנתון הנוכחי של ספורטינג בNEXTGEN עם יופי של כישרונות שקשה להאמין שיצליחו להרחיק את הגדולות מהם. עד עכשיו אחד נחטף ע"י ליברפול, 2 על ידינו, והזרוע עוד נוטייה)

אבל האמת התכוונתי לשחקנים אחרים - שאבי, ובעיקר ברומה ובטיניו - שהם באמת כישרונות אדירים שהגיוני שספורטינג תעשה הכל כדי להשאיר כדי לגזור קופון יותר מאוחר ואני בטוח שרצינו אבל נעננו בשלילה.

אדגר כמו כל ההגנה של ספורטינג לא היה משהו מיוחד - גבוה, מהיר ודיי מגושם, למרות שאני מודה שבכלל לא ניסיתי להתמקד בו וזה דיי זיכרון מעורפל.

אגוסטיניו שחקן שיותר בלט לעין אולי לא כמו השאר אבל עדיין שמתי לב אליו כאמור בגלל שהוא ממש מזכיר במשחק שלו את ארווקה מסאנטוס- קשר אחורי נמוך קומה ומהיר, סופר זריז, סופר אגרסיבי, מכסה הרבה שטח - אבל מצד שני הוא חלש פיזית כרגע, ולמרות שאהבתי שהוא עדיין נכנס לתיקולים ומאבקים\כדורי גובה בלי פחד, זה מונע ממנו להיות פקטור רציני מבחינה הגנתית כקשר אחורי אמיתי על שטח קטן(מה שקורה באיטליה), כשהוא לא הראה לי יכולת טכנית מי יודע כמה מבחינה הגנתית וחי בעיקר על הניידות שלו - והתקפית יכול לפרוץ לפעמים מהאמצע, יודע למסור ולהתנהל עם הכדור אבל לא ברמה גבוהה ממש כמו שארווקה למשל יכל בגילו, ובמשחקים שראיתי נטה לפעמים לאבד כדורים בצורה מיותרת תחת לחץ כשהוא מנסה לצאת מהם בדריבל במקום במסירה פשוטה.
    בעתיד הוא בלי ספק ישחק קשר box to box סטייל ראמירז או כמובן ארווקה, כשיעבוד לידו קשר הגנתי פרופר שיעשה את העבודה העיקרית וייתן לו יד חופשית לרוץ על כל המגרש.

יש פוטנציאל, אבל אישית לא התלהבתי ממנו יותר מידי בקטע הטכני מבחינת יכולות כדורגל - אלא כמעט באופן בלעדי בגלל האנרגיות שלו, שהוא משחק בלי פחד ושהוא לא מפסיק לרוץ ומכסה הרבה שטח, שזה עדיין משהו לא פשוט לבלוט בו ותכונה מאוד חיובית.
    נקווה לראות עוד משחקים שלו בפרימברה כדי לעקוב אחרי ההתפתחות שלו, אם יגיע לרמה של ארווקה אני אהיה מרוצה.

Last edited: May 28, 2012
  3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: מוראטי אישר כי חוזהו של סטרמאצ'וני יוארך עד 2015.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוכנו של לוקאס מורה, קשרה ההתקפי של סאו פאולו בן ה 19, חושף כי הצעה בגובה 18 מיליון יורו מצידה של אינטר נדחתה על ידי המועדון.

מאיקון עשוי לעבור לפריס סן ז'רמן, כך טוען הסוכן שלו.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רשמי: רודריגו פלאסיו חתם באינטר עד 2015 תמורת כ 11 מיליון אירו.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרקו בראנקה נמצא בברזיל לשיחות עם סאו פאולו בנוגע ללוקאס מורה, הדיווחים מדברים על 25 מיליון יורו שיועברו תמורת השחקן

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

25 מיליון? זה יותר ממה ששילמתם על סניידר. אני מבין את הצורך לרענן את הקבוצה בשחקנים צעירים ומבטיחים אבל למה בראנקה שם את כל הביצים בסל של לוקאס? עדיין יש פה הימור מסוים שהשחקן לא יתאים לאיטליה, לא ירשים, כלומר הוא תמיד יכול להיות פלופ. אצל ילדים ברזילאים בשנים האחרונות זה קורה יותר ויותר.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר צריכה לרדת מלוקאס, הוא עולה יותר מדי כסף וכפי ששי אמר, הוא עלול להתברר כפלופ. חוץ מזה, ההגנה שלנו זקוקה לחיזוק יותר מההתקפה, בלם ומגן שמאלי נחוצים כרגע לאינטר יותר מקשר התקפי/חלוץ.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצל בראנקה הכל הולך הפוך, עדיין לא הבנתם?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כישרון בסדר גודל של טופ 5 בעולם עולה היום כמו שחקן מוכח ברמה עולמית.
    כמו כל כישרון צעיר אחר שמגיע לאיטליה עם תג מחיר גבוה (פאטו, לאמלה). האלטרנטיבה היא ללכת על בטוח ולהסתפק בבינוניות היחסית שנמצאת בהישג יד של אינטר, ומראש לא לנסות להנחית בקבוצה כישרון ענק שיכול להיות השחקן המרכזי של הקבוצה בשנים הבאות.
    כנראה, אבל מה זה קשור לנושא של לוקאס? אם יגיע, יהיה זה במקום בלם? קשה להבין את ההפרדה בתוכנית רכש בין העמדות שמראש נקבעו שיקבלו חיזוק? למה כולם כאן מתקשים להשתחרר מהחשיבה ה"מנג'רית" הזאת? (סליחה מוחמד, פשוט זאת הפעם החמישית כבר שאני נתקל בזה)

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה, לכן, אני חושב שכדאי יותר להשקיע את אותו כסף בשחקן מוכח יותר מלוקאס.

האלטרנטיבה היא לוותר על החיזוק הזה, כי אינטר לא ממש צריכה אותו, משום שסניידר כנראה ימשיך ומשום שיש לנו את קוטיניו ואלבארס.

אם הוא יגיע, הוא לא יגיע במקום בלם, זה ברור. אבל, אם אינטר תשקיע בו את הכסף שהקבוצה שלו דורשת, זה עלול ליצור מצב שבו לאינטר לא יהיה מספיק כסף כדי להחתים בלם ומגן שמאלי ברמה גבוהה ומזה אני פוחד, לא בא לי לראות שחקני ברכב בקבוצה שהם ברמה של נגאטומו.

Last edited: Jun 8, 2012
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תפחד. בעולם האמיתי אין התנגשות בין הסכומים שילכו על סילבסטרה\אנדראולי\בלם אחר, לבין אלה שהוקצו לחיזוק ההתקפה.
    יש כאן הזדמנות נדירה לצרף שחקן עם פוטנציאל להתפתח לאחד הטובים בעולם. יכול מאוד להיות שאינטר תעדיף להיתקע בבינוניות גם אם זה יתן תפוקה מיידית גדולה יותר, אבל מאוהד של הקבוצה, אני מצפה לראש קצת יותר פתוח.

אגב, זה די ברור שאינטר תפתח את העונה עם נגאטומו בצד שמאל של ההגנה. מיותר לצפות ליותר מזה. אין בשוק מגנים ששווים את ההשקעה.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניגוד לכל הדיווחים בחודשים האחרונים שטענו כי קיבו לא ימשיך באינטר כשמספר רב של מועדונים ביבשת חפצו בשירותיו, היום סוכנו הודיע כי הוא ולקוחו הגיעו לסיכום עם אינטר בנוגע להארכת חוזהו של הרומני. חוזהו של קיבו יוארך בשלוש שנים וישתכר בשלוש מיליון יורו בעונה, קיצוץ של חצי מיליון מהחוזה הנוכחי שלו.

נו מוחמד, הגיע חיזוק להגנה, לא צריך להתלונן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.

Last edited by a moderator: Jun 8, 2012
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם אמרת את זה בצחוק, אבל הייתי בכיף מקבל את זה שקיבו הוא אחד מהבלמים שמשחקים בהרכב, הגיע הזמן לנצל את יכולתיו בתפקיד שהכי מתאים לו. 3 מליון יורו לעונה זה לא מעט, אבל עדיף שהוא ימשיך במשכורת הזו מאשר להביא במקומו בלם אחר.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבו הוא בלם נהדר, ברומא הוא היה אחד הבלמים האהובים עלי בשנים האחרונות שהתחלתי לצפות בסריה A. אם לא אינטר הוא היה היום אצל אחת משתי הספרדיות הגדולות, הבעיה שהמעבר אליכם רק פגע בו ובזבז לו מספר שנות קריירה. אני כמעט בטוח שבכל עונותיו באינטר, קיבו שיחק בעיקר כמגן שמאלי ומיעט לשחק במרכז ההגנה, העמדה בה כיכב ברומא והיה אחד הבלמים המובילים בליגה ולכן התקשה לשחזר את ביצועיו כשגם ככה בשנים האחרונות הוא לא יותר ממחליף.
    אם תבנו עליו כבלם הרווחתם, אך במידה וקיבו ימשיך לשמש כמגן שמאלי אתם מפספסים בלם נהדר ופוגעים בעונה שלכם. אני די סקפטי בנוגע לשובו למרכז ההגנה כי מה שלא קרה במשך חמש עונות לא יקרה בין רגע.