אינטר 11/12 :: העולם מחכה למהפכה הנראצורית

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Interista, Jun 30, 2011.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: דייגו פורלאן מקושר לקבוצות בברזיל ובלי קשר אינו צפוי להמשיך באינטר לאחר עונה אישית מאכזבת.

:aa1: אינטר מוכנה לשמוע הצעות על לוסיו כשמעבר לפ.ס.ז' של אנצ'לוטי וחזרה לברזיל נמצאות על הפרק.

:aa1: לאבצי מתקרב עוד יותר לאינטר, על אף הכחשות מצד סוכנו.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונה מחורבנת, כמה טוב שהיא נגמרה.
    אינטר צריכה להיפטר מהרבה שחקנים, בראשם: לוסיו, פורלאן ומייקון.
    אני מקווה לעונה הבאה, שסטרמצ'וני יצליח לבנות סגל יותר טוב והכי חשוב, סגל יותר רעב.

Last edited: May 13, 2012
  3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

העיקר מנעתם מאיתנו 6 נקודות ארורות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

Last edited: May 14, 2012
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לנוכח כישלונותיה של אינטר העונה, מוראטי צפוי לבצע בקבוצה מתיחת פנים לא קטנה בחלון ההעברות. לצד לאבצי שמקושר כבר מספר חודשים לחיזוק ההתקפה, עולה שמו של מאטיה דסטרו, בוגר מחלקת הנוער של אינטר שחווה עונה חלומית בסיינה שזיכתה אותו בזימון לנבחרת. ראנוקיה שעבר עונה עגומה, עשוי לשוב לג'נואה בתמורה לקוצ'קה הקשר שנמצא בבעלות משותפת.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אינטר קרובה לסיכום עם פורטו לגבי העברתו של פרדי גוארין, שמסתכם ב-11 מיליון יורו.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר שלוש עונות ובגיל 34, לוסיו יעזוב את אינטר בקיץ, כך לפחות טוען הסוכן שלו.

Last edited by a moderator: May 17, 2012
  7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.fcporto.pt/Noticias/Futebol/not...70512_69002.asp

אתרה הרשמי של פורטו: אינטר ביצעה את אופציית הרכישה על פרדי גוארין תמורת 11 מיליון אירו.

סוכנו של פאוליניו, קשרה של פלומיננזה צפוי להגיע לאיטליה כדי לקיים פגישה עם אינטר שמוזכרת כמעוניינת בשחקן.

כריסטיאן קיבו צפוי לשוב לאייאקס.

Last edited by a moderator: May 18, 2012
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רק מקווה שגוארין לא יפצע יותר מדי, הוא שחקן מצויין שיכול להתפתח עוד ועוד באינטר, אחלה עיסקה!
    ולגבי לוסיו, זה היה צריך לקרות שנה אחת קודם, אבל לא נורא, העיקר שהוא עזב. תודה על שנת הטריפליטה ובהצלחה בהמשך.

Last edited: May 18, 2012
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יהההה! אל תגרום לי לצאת לרחובות במחול באמצע הלילה סתם. מקור?

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?acti...d3MuaXQtODAwNjA

בסוף העונה יפוג חוזהו של הרומני באינטר ואם תוך שבוע שני הצדדים לא יגיעו לפשרה על הארכת החוזה, קיבו יחפש קבוצה חדשה כשלא מעט קבוצות חושקות בשירותיו.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

סניידר אישר הבוקר שאחרי שיחות עם מוראטי הוא צפוי להמשיך באינטר. "מילותיו של מאסימו מוראטי שימחו אותי. אני בטוח שבעונה הבאה הסיפור יהיה שונה ושהנשיא יקנה שחקנים חשובים. בכל מקרה, אני שמח באינטר ומרגיש כמו חלק מהקבוצה".

אני חושב שאלו החדשות הכי טובות שאינטר יכלה לקבל. כולם ראו שסניידר חוזר לעצמו תחת סטראמצ'וני אבל לא תיארתי לעצמי שגם המצב בחדר ההלבשה ישתפר כל כך עם החלפתו של ראניירי, שכנראה היה סוג של מיטה חולה במילאנו. האמת, שאינטר תהיה הכי חכמה אם תבנה את הקבוצה בצלמו ובדמותו של סניידר, כי כרגע בעולם אני לא מאמין שיש קשר התקפי יותר טוב ממנו, עם כל הכבוד לגצה והזארד. זה גם מאוד חשוב לליגה שסניידר יישאר כי הוא אחד מהכוכבים האמיתיים הבודדים שמשחקים כאן. ובכלל, עם החתמתו של גוארין וההחתמה המתקרבת של פולי ואולי פאלומבו, אני מאמין שהקישור של אינטר יהיה סגור לעונה הבאה. בהגנה עם זאת אינטר תצטרך הרבה שינויים כדי לחזור לרמה הדרושה בצמרת.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסיכוי שפאלומבו ישאר אפסי, לאינטר אין מה לעשות איתו.

בהגנה לוסיו עוזב וקיבו גם כנראה, ומצד שני קרובים להביא את אנדראולי שלדעתי רק צריך לקבל את הבמה הזאת כדי להוכיח שהוא אחד הבלמים הטובים שיש באיטליה. אינטר פותחת את הקיץ בצורה מצוינת לדעתי.

13. Rossolevy Member

למה יש לי תחושה רעה מאוד שגליאני הולך לקפוץ על קיבו? אולי זו לא שמועה אבל כשגליאני שונע חינם הוא נדלק ועם כל ההצלחות והדילים שהוא לפעמים עושה, הוא נוטה הרבה מאוד לאכזב ברכש כושל אז אלוהים אני מתחנן, אל תיקח את הסיכון עם קיבו.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבו בתור בלם, יכול להוות חיזוק משמעותי לחולית ההגנה של מילאן. אני מקווה שהוא ואינטר יגיעו לידי הסכמה בנוגע להארכת החוזה.

Last edited: May 19, 2012
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://static-2.sundul.com/wp-content/uploads/2012/05/rodrigo-palacio.Xxx

ג'נואה נתנה לאינטר אור ירוק לקיום שיחות עם פלאסיו בנוגע להעברתו לאחר שהושג הסכם בין המועדונים.

פרציוזי אמר: "אינטר עקבה אחר פלאסיו במשך שנתיים ועכשיו תהיה להם הזדמנות לסגור את העסקה. ישנו הסכם ואפילו לחיצת ידיים. ייתכן שנבצע טרייד כלשהו, אנחנו רק צריכים לחכות ולראות".

אמנם הגעתו של פלאסיו מרחיקה את לאבצי מאינטר, אך אני סבור שאינטר ביצעה עסקה מצויינת.