אינטר 11/12 :: העולם מחכה למהפכה הנראצורית

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Interista, Jun 30, 2011.

1. uri מנהלים

אני לא יודע מה אתה מחפש, את האפיפיור הבא או שחקן שיש ביכולתו לתרום להצלחת לנבחרת... באשר למנצ'יני, אני מעריך אותו כמאמן, ולא הצבעתי עליו ככשלון, אלא רק בניצולו את באלוטלי בכדי להתרחק מאבני האש שהוא דורך עליהם בתקופה האחרונה.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מבלי להיכנס בכלל לדיון על היכולות המקצועיות של באלוטלי, האופי שלו, או בקיצור כל דבר שנוגע בבאלוטלי (מודה שאני נוטה לצד של אורי), כשקראתי את הדברים שמאנצ'יני אמר ביחס אליו חשבתי בדיוק מה שאורי כתב פה (או בדיון השני) עוד לפני שקראתי את זה.

טוב, תמשיכו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. VAR Member

לא מבין איך זה כל כך קל לך לכבס מילים בצורה כזאת. לא חיפשתי אפיפיור, חיפשתי שחקן כדורגל מקצוען. הבסיס, אתה יודע.

לתרום לנבחרת? כמו שהוא תורם לסיטי? אני מוותר. אפשר לחשוב שמדובר במראדונה שהאופי השערורייתי שלו מתגמד לעומת היכולת על המגרש. מי זה באלוטלי בכלל?

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלוץ הכי טוב שיש לאיטליה להציע, בהווה ובעתיד.

5. Vanitas Member

אם כך אז מצב החוד באיטליה לא מי יודע מה.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

חמוד אתה.

בוא נראה:
    *באלוטלי באמת נופל מיורנטה/סולדאדו? הספרדים לא יכולים לומר שיש להם חלוץ חוד טוב יותר
    *לגרמנים יש את גומז שהוא מעין גירסה מודרנית לדוחק הכדורים האולטימטיבי. לבטח סקורר יותר טוב, אבל גם שם אני לא רואה יתרון ברור אם בכלל לחלוץ הכי טוב של הגרמנים על פני באלוטלי
    *אנגליה - מי החלוץ שלה בכלל בהיעדרו של רוני? בנט? קארול? הרשה לי לגחך
    *פורטוגל... בלי חלוץ טוב כבר 30 שנה
    *צרפת מי יש לה? בנזמה וג'ירוד? אמא'לה!

הנבחרת הבכירה היחידה שיכולה להגיד שיש לה חלוץ שהוא חד משמעית טוב מהחלוץ הכי טוב של איטליה היא הולנד.

7. Vanitas Member

אתה לא חייב להדלק עלי, אני עדיין לא שחור גדול וחסון.

הצלחת לגמד חצי יבשת כדי לפאר חלוץ עם מצבי רוח שלא הייתי הולך איתו לקניות בסופר. קלוזה וגומז, זה המון לנבחרת להציע ואלו מניות הרבה יותר בטוחות ביחס לאיזה בחור שעדיין לא התייצב בראש ולכן גם לא יציב על המגרש. נכון שהוא דמות אדירה ומוסיפה המון צבע, אבל ביחס ל"דוחקי הכדורים" של גרמניה שקורעים רשתות מלידה גם אם תעיר אותם באמצע השינה בלילה - הוא עוד חלוץ חביב פלוס.

אנגליה היא בדיחה אבל אל תבנה על העדרות של רוני (וגם הוא לא רואה את באלוטלי ממטר). ואם אתה כבר עושה גניבת דעת חלקלקה כזאת, אז אפילו יותר גרוע, מי יש לאיטליה בהעדר הילד המפגר שאתה בונה עליו הרים וגבעות?

דבר נוסף: גם את ספרד כמובן לא הייתי מכניס למשוואה כי היא לא משחקת על חלוצים אלא בעיקר תוקפת עם הרבה קשרים.

Last edited: Apr 12, 2012
  8. Vanitas Member

למען גילוי נאות, אין לי כלום נגד הילד, להפך, אני מאחל לו מאוד שיצליח. הוא דמות יותר מעניינת מכל החלוצים האחרים שעלו כאן. פשוט שהוא עדיין לא קרע זוג נעלים ולמעט כמה הברקות, עדיין לא הוכיח עצמו כראוי לסחוב נבחרת כמו איטליה על הגב. מאחל לו שיצליח ובגדול. הנבחרת האיטלקית בכלל מועמדת חזקה לדעתי ביורו וזאת עם, בלי ולמרות באלוטלי.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא אמור לסחוב את הנבחרת על הגב. בשביל זה יש שחקנים כמו בופון, דה-רוסי, פירלו וקסאנו. זה השלד שינהיג ויסחוב. באלוטלי הוא התוספת שאמורה למשוך אש מחוליות הגנה שלמות (בדיוק כפי שעשה את זה מול ארסנל הרבה יותר טוב מאשר אגווארו הנעלם, שבטח גם אותו היית מציין כחלוץ טוב יותר ממריו).

ובמשחק הרציני הראשון לאחר הפציעה של קסאנו, הוא קיבל הזדמנות להוליך את ההתקפה במשחק חוץ נגד הפולנים וסיים כאיש המצטיין במשחק.

בסה"כ מציק לי שהרצון להתרכז בשטויות שלו גורם לאנשים לא לשים לב לאיכויות שלו. אין שום דבר מביש או מביך בלהגיד שערמת כישרון כמו באלוטלי הוא החלוץ העתידי הכי טוב שלך.

סגנון המשחק של ספרד לא רלוונטי לדיון הזה. רמזת שלהתפאר בבאלוטלי כחלוץ מצטיין זה מביך, אני הבהרתי שמעטות הנבחרות האירופאיות שיכולות להגיד חד משמעית שיש להן אופציה טובה יותר, ומה לעשות, זה כולל את ספרד.

10. Vanitas Member

מסכים כמעט עם הכל למעט הסתייגות קלה - דויד ויאה חלוץ עם קבלות שהצליח יותר מלהרשים רק מול הנבחרת המפלצתית של פולין.

אתקן עצמי ואומר שלא התכוונתי שאיטליה נותנת לבאלוטלי לסחוב אותה על הגב, אלא יותר בכיוון של לשים המון אחריות עליו כלחוץ מוביל. עם כישרונות צעירים זה יכול ללכת לכאן או לכאן. ניהיה יותר חכמים ביורו.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

באלוטלי אי אפשר לסמוך עליו והוא לא יציב וזה יכול ללכת לכאן או לכאן. אוקיי. ומה עם דויד וייה שלא שיחק מאז דצמבר וחוזר הישר ליורו אחרי חצי שנה עם רגל שבורה - מה זה? מנייה בטוחה?

ורק כדי שהכל יהיה ברור - לא בטוח בכלל שבאלוטלי שחקן הרכב. קסאנו באנקר, ואם רוסי יחזור לכשירות בזמן (מה שנראה כמעט ודאי נכון לעכשיו), סביר להניח שהוא יפתח לצידו של קסאנו כשבאלוטלי ישמש כג'וקר מהספסל. גם קלף האחריות כשחקן מוביל לא חזק במיוחד.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובנוגע לדיווח שבאלוטלי מקושר לאינטר, הידיעה שיצרה את כל הוויכוחים:

זה אומר שנותרה קבוצה אחת במילאנו שמתעניינת בו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: וולטר סמואל ייעדר כ-21 יום אחרי הפציעה במשחק האחרון מול סיינה.

:aa1: סטראמצ'וני אחרי הניצחון מול סיינה: "מאמין במקום השלישי".
    המאמן הצעיר אמר בסוף המשחק:"ספגנו שוב, אבל הייתי מעדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה. האם אני מאמין במקום השלישי? בכל ליבי, כן. אני חושב שהמחצית השניה היא מניפסט של כל מה שאינטר מסוגלת לעשות, לנצח משחקים עם כל הלב והנשמה בדרך הכי טובה שאפשר".

14. Bensh Member

האמת שיצאה לך הודעה נורא יומרנית, שאני לא מסכים עם רובה (שלא נאמר כולה)

15. Vanitas Member

בוא נדבר כשבאלוטלי יחזיק כמה עונות באמת במעמד של כוכב ויעשה מספרים כמו ויאה. יודע מה, הלוואי. עד אז, לא הייתי בכלל נכנס להשוואה כזאת אם אני אתה.

לגבי הפסקה השניה, אם אכן יתנו לבאלוטלי לעלות כנשק נוסף מהספסל, אז אחלה. נשמע לי הרבה יותר אחראי.