אינטר 11/12 :: העולם מחכה למהפכה הנראצורית

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Interista, Jun 30, 2011.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנדנוביץ' בן 27, סזאר בן 32, וכמו שכתבו בכתבה - יש את עניין הורדת הגיל, המשכורות. מה שכן, ההתעניינות של יונייטד תמוהה, למרות העונה הבינונית משהו של דה חאה.

2. VAR Member

ואללה, הייתי בטוח שהוא הגדול מבין בני הדודים... מסתבר שהבן דוד הוא בן ה-33.

3. Muurad Member

הנדנוביץ' שוער יותר טוב מז'וליו, עם כל האהבה וההערכה שיש לי אליו - לצד משחקים שהוא מזכיר את היכולת הישנה יש גם כאלה שהוא עולה לנו בנקודות.

הלוואי.

Last edited: Apr 7, 2012
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי הרב, סזאר נמצא כרגע במצב של צניחה חופשית מבחינת היכולת. עדיין יש לו את ההצלות ששוערים מעטים יכולים לעשות, אבל הוא כבר שנתיים עולה לנו בהרבה נקודות. לא ראיתי את הנדנוביץ' מספיק בשנתיים האחרונות, אך לפי מה שאני זוכר ממנו, הוא היה שוער לא רע בכלל.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת עדכונים על אינטר:

:aa1: לואיס מוריאל הכשרוני מלצ'ה אמר השבוע שצמד המילאנזיות מעוניין בו.

:aa1: אחרי האדום של באלוטלי מול ארסנל, והעובדה שסיטי ככל הנראה הפסידה בגלל זה את האליפות, שוב נשמעים קולות שמקשרים את מריו לארץ המגף. מנצ'יני כבר הגיב שהוא כנראה ימכור אותו, אינטר כבר הגיבה שתמיד יהיה לו מקום בקבוצה. איחוד בלתי נמנע?

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה אפשרי להתעלם מהרצון של ההנהלה הנראצורית לראות את באלוטלי שב אליהם, אבל אני לא חושב שהדיווחים האלו גורמים לנחת אצל האוהדים בעקבות הצהרתו של באלוטלי שהוא אוהד מילאן וישמח לשחק במדיה, לבישת החולצה האדומה-שחורה וזריקת החולצה של אינטר.

למרות כל השריטות שלו, אני אהיה יותר משמח שיחתום אצל גליאני.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם או בלי זלאטן? רק לחשוב על חוד של זלאטן-מריו ולהבין שזה יהיה החוד האדיש בהיסטוריה. למענכם עדיף שלא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאור ריבוי הפציעות העונה אי אפשר לדעת מה יקרה בעונה הבאה. לפי דעתי, במילאן התייאשו מפאטו וינסו למכור אותו וקשה לדעת מה עתידו של רוביניו צופן לו. זלטאן אם נרצה ואם לא, יישאר במילאן. הוא הסתדר עם באלוטלי באינטר ויוכל להסתדר איתו גם במילאן. מה שכן, ייווצר יותר מדי אגו בחדר הלבשה, אך אני מאמין שאלגרי ישלוט על המצב.

Last edited by a moderator: Apr 10, 2012
  9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עניין של אגו (אם כי אין ספק שזה פרמטר חשוב) - גם זלאטן וגם באלוטלי הם שתי פרימדונות שעושות מעט מאוד. לא מעט אוהדי מילאן לא מחבבים בלשון המעטה את העובדה שלפעמים הוא פשוט עומד, מחכה שהכדור יגיע אליו, לא תורם כלום למשחק הקבוצתי. גם מריו הוא לא מהשחקנים שילחץ שחקנים מאחור ויזכה בכדור. אני מעריך שהתקפה שמורכבת משני שחקנים די סטטיים סופה להיות מוגנת בקלות רבה.

10. VAR Member

באלוטלי באינטר זו הברכה הכי גדולה שיכולה להיות למילאן ויובה.

11. uri מנהלים

בטופיק של הנבחרת כתבתי שאני מקווה שפראנדלי לא יולך שולל בידי מנצ'יני, וכפי שזה נראה הוא לא. אבל אתה דווקא כן. מנצ'יני נכשל כשלון חרוץ בחודש (+) האחרון עם הסיטי. הוא נמצא תחת ביקורת שהיא כמו האור הבלתי נסבל של חדר החקירות. הדרך המבזה של מנצ'יני להתמודד היא לנסות ולהעביר את האור הזה על באלוטלי - משום מה בתקופה הזו מנצ'יני בוחר לדבר בעיקר על מריו במקום לתת הסברים על כשלונו. הצהוב השני הזה של באלוטלי, בדקה ה-90, גרם לסיטי לאבד את האליפות?! באלוטלי העונה לא קיבל אף לא אדום ישיר אחד. וזו בסה"כ ההרחקה השניה שלו העונה מצהוב שני. זאת לעומת 17 שערים בכל המסגרות, עם ממוצע של בערך שער למשחק.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם דבריך, רק שאתה לא יכול לבטל לחלוטין את בעיות המשמעת של באלוטלי. מנצ'יני מטיל את האשמה על באלוטלי אבל הוא גם די מושך אותה לעברו. הייתה לו עונה לא רעה מקצועית אבל תשאל אוהדי סיטי, יגידו לך שהוא חולה נפש, לא בגלל מה שמנצ'יני אומר עליו. יש לו פיוז קצר שמתבטא לא רק באדומים ובצהובים שניים.

13. uri מנהלים

הנה בהמלצתך נכנסתי לדיון של הסיטי כאן בפורום, כתבו שם למשל "שיש יותר סיכוי שתקבל ממנו כרטיס אדום מאשר גול" זה כאשר הוא קיבל העונה 2 אדומים וכבש 17 שערים. טוב, אז מתמטיקה לא נלמד שם, אבל גם בכדי ללמוד על באלוטלי אנחנו לא צריכים אותם. כולנו מכירים את הילד המפגר הזה, אבל נדמה לי שהוא תרם העונה למנצ'יני הרבה יותר ממה שהזיק. בחודש האחרון הוא תורם למנצ'יני את עצמו בכדי שהוא ישתמש בו גם מחוץ לצגרש - מול העיתונאים. בכל אופן, הוא היה שחקן משמעותי אצל מוריניו, ואני בטוח שיהיה משמעותי אצל כל מאמן אינטר אם יחזור.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי ספק שאינטר או מילאן רק יכולות ליהנות מהסיטואציה שנוצרה עם באלוטלי, למרות שכמו שכתבתי לנאור אתמול, חוד שיורכב מזלאטן ומריו לדעתי לא יצליח. אפילו רוביניו אימץ את ההשקעה והתזזיתיות כשהבין שליד זלאטן אין לך מקום להתבטל (ולבקשת אלגרי כנראה). לא חושב שאלגרי יצליח להוציא גם מבאלוטלי את זה.

Last edited by a moderator: Apr 11, 2012
  15. VAR Member

הנה תקציר:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4169321,00.html
    http://www.one.co.il/Article/11-12/3,14,65,0/191935.html
    http://www.youtube.com/watch?v=6caNpwDYJ98
    http://www.youtube.com/watch?v=5orjflbYzps
    http://www.youtube.com/watch?v=YsN6svBWYg0

וזה רק מה שעלה לי לראש, בלי להתחשב בשמועות שהחברים שלו בסיטי לא סובלים אותו ובמופע הדביליות שלו עם הטרנינג ובבית שלו שעלה באש בגלל שהאדון החליט שהוא רוצה מופע זיקוקי דינור. עכשיו תגיד לי, אפילו אם הוא שווה 40 שערים בעונה (והוא לא) - זה באמת נראה לך כמו שחקן שצריך לייצג את איטליה? זה באמת שחקן שהיית לוקח אליך לקבוצה, ועוד במשכורת כזו כמו שהוא מקבל? מה זאת אומרת שפראנדלי "יולך שולל" ע"י מנצ'יני? מה הקשר למנצ'יני בכלל? הכישלון היחיד של מנצ'יני העונה (הלו, העונה הזו עדיין לא נגמרה) זה הרפיסות שלו והקרדיט שהוא נותן לסרטן הזה. באלוטלי חייב את הקריירה שלו למנצ'יני, באינטר הוא היה כלום ושום דבר ובסיטי למרות שיש להם בסגל חלוצים לא פחות טובים ממנו הוא עדיין שחקן הרכב (או היה, אני לא יודע עד כמה אני מאמין למנצ'יני) למרות המקרים הנ"ל. מנצ'יני זה לא הנושא כאן - הנושא הוא ילד שקרתה תקלה חמורה מאוד במוח שלו ועד שהתקלה הזו לא תסודר צריך להיות מורחק מהכדורגל (לא מנבחרת איטליה - מהכדורגל!).