סך הכל בימים האחרונים אינטר עשתה החתמות חכמות: 1. פורלאן, אומנם בן 32, אבל עדיין הגיע בסכום העברה די נמוך, 5 מיליון יורו 2. זאראטה, שחקן שיש לו אי יציבות אבל הוא מאוד כשרוני, שיכול להיות שהוא יהיה קווארסמה החדש כמו שאנדריי אמר ויכול להיות שהוא יהיה תותח, מגיע ב-2.7 השאלה עם אופציה לקנייה בעוד 15. מסוג ההחתמות הטובות שמוראטי דווקא לא מבצע כבדרך כלל. -- אני רק לא הבנתי מה נסגר עם העברת קוצקה-ויויאנו...
אני מאוד מרוצה מהחתמתו של סראטה. אינטר מאוד זקוקה לשחקן שיכול לשחק כקיצוני בשלישיה הקדמית, וסראטה הוא אחד החלוצים הבודדים בשוק שיכולים למלא את התפקיד הזה. פוטנציאל לא חסר לו, הבעיה שלו היא שאינו יציב והוא עדיין ילדון, אני מקווה שהוא מבין באיזה מקום הוא נמצא...
למאורו לא היה מקום בהרכב של לאציו, אם היה נשאר היה מן ג'וקר כזה שעולה מהספסל. באינטר הוא מגיע כדי להוביל את ההתקפה. לא שלאציו נופלת מאינטר, אבל בעיניי זה תמוה. זאראטה היום הוא זבל של שחקן, הוא עלה במשקל, עצלן, לא מחויב למקצוע שלו, עזבו איזו קבוצה עכשיו.. אני האמת בספק אם אחד כמו גאספריני יצליח להחיות אותו. אני צופה עונה קשה וחזרה ללאציו, ומשם רק למטה. אלא אם יתמזל מזלו והוא ייפול על מאמנים כמו קאפלו, ליפי ואחד.. דליו רוסי האגדי. על הנייר, זאראטה ופורלאן מול אטו זה עדיין פתטי, האמת, אבל עם פאציני, סניידר, קוטיניו ואלבארז, ממנו מאוד התרשמתי בסופר קאפ, אינטר עדיין תישאר חזקה. לא לאירופה, כן לליגה הדועכת שלנו.
חשבתי שכל מה שהוא צריך זה ביטחון ומקום מרכזי בהרכבכדי לחזור להיות אחד הטובים באיטליה? which is it? בכל מקרה אם נסתכל על עשירית הכוס המלאה, הוא עדיף על פאלאסיו אפילו עם החסרונות שלו, וכנראה שגם נפטר ממנו ברגע שנבין שאין עתיד עם הבחור שנה מהיום ככה שזה נסבל.. low risk high reward למקרה שקפיטאנו יצליח להכנס לו לראש והסדר את הבלאגן העצום שיש שם ואיכשהו יראה לו את האור. בסה"כ קיץ שמזכיר נשכחות מאינטר ההיא, ולא לטובה(מינוס שבירת שיאי ההעברות על חלוצים כמובן).
אמרתי, מאמן. גאספריני הוא נייס גאיי כזה, ברגע שיצוצו בעיות על המגרש (יכולת מקצועית) ומחוצה לו (איחורים לאימונים, שביתונת איטלקית כפי שהורגל לעשות בלאציו ועוד), אז גאספריני יצטרך להתמודד עם זה ולא לאבד את הסבלנות. דליו רוסי היה לזאראטה לא רק מאמן, אלא סוג של פסיכולוג. לא הכל עבד כמו שצריך, היו תקופות רעות אבל רוסי עמד לצד החלוץ בטוב וברע. באינטר, עם אינפלציית החלוצים ובטח שמיליטו יחזור, אני מניח שלא תהיה סבלנות לזאראטה אם לא יעמוד בציפיות כמה שיותר מוקדם (ומן הסתם סיכוי מצוין שזה יקרה, במצבו היום) ויזרקו אותו לספסל. הוא הרי לא מגיע כהשקעה גדולה אלא בסך הכל מושאל, אף אחד בבורד לא ירצה לדחוף אותו בכוח להרכב כדי להצדיק את ההשקעה. זאראטה חי ממצבי הרוח שלו (יודע על מה אני מדבר), ברגע שהוא ירגיש לא רצוי אינטר תאבד אותו. בכל מקרה לאציו מפסידה מהעיסקה הזו. יהיה טוב כמו שאני יודע שהוא יכול להיות, אינטר תקנה אותו. לא יהיה טוב, יחזור ושוב יתקע לרייה כמו עצם בגרון. אוי לוטיטו, כמה שאתה אידיוט. Vattene Lotito.
ראיון קצר עם הכישרון החדש שקנינו מברשיה, לורנצו טאסי. נקווה שבאמת יילך אחרי פירלו עם הדימיון בין המקרים שלהם ביכולת כשחקן, ושאנחנו מצידנו לא נדפוק הכל כמו מפגרים. ברוך הבא ילד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx http://www.interpersempre.com/apps/blog/sh...r-lorenzo-tassi
http://www.inter.it/aas/img/151432-500.Xxx http://www.inter.it/img/2011/gigazarate_it.Xxx סראטה ילבש את החולצה מס' 28.
לא הבנת את כוונתי or_cohen כשזאראטה בשיאו, אז חוץ מהשבדי אין אף שחקן שיותר טוב ממאורו, אבל כיום, במצבו, לפחות 50 שחקנים עדיפים עליו. זאראטה צריך לחזור לכושר. כרגע הוא פדלאה שצריכה שיקום מהפכני. AGENT, אתה מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שמתלהבים מתמונות של מוריניו. מה הפואנטה פה? להעליב אותי? זה דווקא מצחיק אותי.
אמרת שהוא לא מחוייב למקצוע ועצלן, אם זה גם יהיה באינטר את זה נצטרך לראות בשבועות הקרובים אבל אם נדבר על משקל, לפי האתר הרשמי של אינטר הוא שוקל 76 קילו וביחס לגובה שלו זה מעולה, אז גם אם הוא עלה במשקל זה מצוין. זראטה הוא ילד בראש שלו וכנראה שלא היה לו נוח בלאציו בחצי השני של העונה וכראוי לדרום אמריקאי הוא הפסיק להשקיע, אם באינטר הוא יהיה שמח אז אין סיבה שהוא לא יפרח במועדון.
אגב שמנו לו בחוזה בונוס אם יעבור 10 אססיסטים בעונה הקרובה. או במילים אחרות "תמסור ילד, תמסור" נקווה שהוא יבין שהשנה זוהי ההזדמנות של החיים והקריירה שלו ובאמת יסדר את המוח המבולגן שלו. עם המזל שלנו הוא בטח ייתן עונה אדירה, מוראטי יתלהב וישים את ה15 מיליון יורו וחוזה ל-5 שנים, ואז עונה אחרי הוא יחזור לקדם עונה שוקל 90 קילו ויזרוק זין.
זה בדיוק מה שקרה אצל pecorari. הוא נתן עונה טובה מאוד, נקנה ב20 מיליון יורו ופינק בעונה עלובה בה כבש בסך הכל 3 שערים.