Moggi: "In 1999 I went to scout a player at Marseille and noticed an Inter scout was there for the same player. I had to misdirect him. I noticed Cyril Domoraud playing and started to praise him so the Inter scout could hear me. Within a week newspapers linked Domoraud to Inter and they ended up signing him. He turned out to be a very mediocre player." למרות שמדובר בחלאת המין האנושי, אני מאוד נהנה מהסיפורים שלו. תחליפו את מוג'י בסבאטיני, את מארסיי בולס, ואת דומורוד באלברז...
אין צורך, אני לא שולל אפשרות שיתפתח לשחקן משמעותי. ראיתי דמיון בין שני המקרים בדרך בה נרכש לאחר שבועות בהן אינטר התעניינה באריק לאמלה.
סוכנו של דירק קאוט מאשר שאינטר הגישה עליו הצעה, אפשרות מעניינת לנראזורי. קאוט הוא סקורר שלפי מה שראיתי, מעט עם זאת, ממשחקי ליברפול בשנים האחרונות, נהרס עם הצבתו באגף. כשהוא היה בהולנד ובתחילת דרכו באנפילד הוא היה סקורר רצחני כששיחק במרכז הרחבה, ואם באינטר הוא יתופקד על המשבצת של אטו, לדעתי אינטר תרוויח אחלה שחקן שיודע להבקיע שערים וגם ידוע במשחק הפיזי שלו כך שלא תהיה לו בעיה עם ההגנות באיטליה. מכל המועמדים, כולל טבז, קאוט נשמע לי כמו המחליף הכי אידיאלי לאטו. גו פור איט.
תג המחיר של טבס הוא מאסר עולם בסיטי ושוק החלוצים הקיץ הוא מהעלובים שנראו אי פעם. כך ש..אין שום דבר פסול במה שהוא אמר.
אתם קופצים כמו ילדות קטנות. לא אמרתי מחליף 'ראוי', אלא אידיאלי. אם אתם לא מסוגלים להבין את ההבדל, כנראה שיש לכם בעיה בהבנת הנקרא או בעברית תקינה.
אידיאלי (ת') מופתי, נעלה, נשגב, שאינו קיים במציאות, חלומי, דמיוני, נחשב לשיא השלימות אתה מבין את המילים שאתה כותב?
נדמה שפורלאן קרוב מתמיד, כשנערכת פגישה עם סוכנו ואחיו, ובימים הקרובים הוא אמור לעבור. הוא נכלל בסגל למשחק הליגה האירופית ככה שאם הוא באמת עובר אלינו הוא יודח מהסגל\לא ישתתף במשחק ואז נדע מה קורה. בכל מקרה המחליף שלו באתלטיקו כבר מוכן.