אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. SerieA Il Capitano

אני לא יודע אם זה יהיה יותר מצחיק או יותר עצוב: לראות את ה-3-4-3 של גאספריני באינטר.

מצד שני, הוא לעולם לא יישם את השיטה ההזויה מגנואה (שהלכה לא רע במשך שתי עונות) באינטר.

2. JR-Riquelme Member

כסחן לא אומרים על אחד שמחלק מכה פה ושם(לשחקנים כסחנים ומציקים)

3. 亚历山大帕托 Member

http://i54.tinypic.com/2a8f1ww.Xxx

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין בטוח שהוא לא סרב, אלא מוראטי היה זה שלא רצה לשלם את הסעיף שחרור שלו...אני בטוח שאם מוראטי היה רוצה אותו באינטר ומוכן לשלם הכל, לרבות משכורת לוילאש בואש ואת הסכום שחרור, הוא היה באינטר, אבל מה שהוא לא היה מוכן לשלם, עבור אברמוביץ' זה מה שזורם אצלו בצנרת בשעה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/11
  5. 亚历山大帕托 Member

נכון, מוראטי אמר לעצמו: "מי זה וילאש בואש? אני מעדיף את גאספריני. גם ככה אין לי כסף, עדיף להשקיע את הסכום הזה במונטארי הבא."

אתה בטח גם עדיין חושב שצ'לסי חשבו עליו כמועמד רק אחרי שאינטר סירבו, הפעילו אתמול את סעיף השחרור והבוקר כבר היה להם מאמן. בן לילה וילאש בואש בחר לעזוב הכל וללכת לצ'לסי, וזה רק אחרי שהתאכזב מהקמצנות של מוראטי כי לאמן את אינטר היה החלום שלו.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוראטי לא רצה לשלם את הסכום הזה, בלי קשר למאמן. הוא לא אמר מי זה וילאש בואש ולא גאספריני ולא נעליים הוא פשוט לא רצה לשלם 15 מיליון יורו עליו, מה גם שבשביל לשכנע אותו להגיע לאינטר ולהעדיף את צ'לסי הוא צריך לתת לו יותר ממה שהוא יקבל בצ'לסי כי המוניטין של הליגה האיטלקית הוא בריצפה לעומת הליגה האנגלית, אין לי ספק שאם הוא היה משלם את הסעיף שחרור והיה נותן לו משכורת א-לה מוריניו באינטר אז וילאש בואש היה באינטר ולא בצ'לסי. אני לא חושב שוילאש בואש היה המועמד הראשון של צ'לסי ברשימה, ועובדה שהם גם לא עשו שום דבר לגביו עד שאינטר שלחה נציג, הרי הם יכלו לסגור את נושא וילאש בואש לפני מה? חודש? יכול מאוד להיות והגיוני אפילו שהוא יהיה בפנקסים שלהם, אבל לדעתי, המועמד המוביל שלהם היה הידינק, וברגע שהוא השתהה עם הדילמה שלו לגביי אם להיות מאמן בצ'לסי או דירקטור בצ'לסי, הם עברו הלאה גם בין היתר. אין פה קשר לחלום שלו, ואין לו מה להתאכזב ממוראטי, כך או אחרת, בשביל שהוא היה הופך להיות מאמן אינטר, מוראטי היה צריך להיפרד מ-15 מיליון יורו ועוד סכום של בין 5 ל-10 מיליון יורו, כשסביר להניח שזה יותר קרוב ל-10 מאשר ל-5, בידיעה שצ'לסי מתחרה איתך על שירותיו, מה גם שהוא לוקח בחשבון שעבור וילאש בואש שיגיע, הוא ירצה כמות כסף לא קטנה לרכש, מה שגאספריני או רוסי או מישהו איטלקי לא יוכל לבוא ולדרוש, הוא החליט שלא לעשות את זה, זכותו.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בואו אני אגלה לכם סוד (סוד ידוע לכולם), לאנדרה יש מזל שסבתו שלו אנגליה, ככה הוא יודע את השפה על בוריה, לאנדרה יש מזל שבובי רובסון החליט לגור באותו בניין מגורים בו גם הוא גר, לאנדרה יש מזל שהמאמן לקח אותו כשולייה, אנדרה קיבל גם את רשיון המאמנים דרך קורס מאמנים בסקוטלנד, ואחרי זה הוא גם אימן באיי הבתולים הבריטים.

רק אני רואה את זה?

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי העזיבות של אלה שתרומתם היתה מעטה/לא תרמו לאינטר/גם לא היו פה בשנה אחרונה בדמות מאטראצי ומונטארי, מצטרף שחקן שלישי לרשימה: חוסיין חארג'ה חוזר לג'נואה לאחר שאינטר החליטה שלא לממש את קנייתו.

9. Muurad Member

God is good.

עכשיו רק להתחמק באלגנטיות מגאספריני וה3-4-3 המוזר ונדמה שאנחנו מתרחקים מכיוון ההריסה העצמית.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/11
  10. SerieA Il Capitano

תודה לך קארג'ה על כלום ושום דבר, וצלצל לגאספריני, שייברח מהאפיאנו.

11. Deki Member

אם יורשה לי... כמה מילים על מטראצי...
    אוהדי מילאן שונאים אותו, ואני מבין למה... אבל למה לשחק את ה"חובבי בארסה" של כדורגל 'נקי' כביכול...
    זה לא סוד שמטראצי שחקן ברוטאלי (מלוכלך לא נמצא בלקסיקון... בשביל זה יש שופט) וסיפק המון הנאה לאנשים שאוהבים כדורגל אגרסיבי, פיסי ואמוציונלי. מטראצי מעולם לא היה בלם עם איכויות הגנתיות מהוללות, אבל היכולת האוירית שלו, הנחישות והעוצמה שלו עשו את ההבדל.
    אז כן, הרוב המוחלט לא אוהב אותו, אבל מי שמגדיר כדורגל כהצגה (וכן, הצגה זה לא רק הטיקי טאקה המנחוס הזה, ובטח שלא רק ליהטוטים עם הכדור) זכה לראות שחקן שמספק הופעה בכל משחק.
    מטראצי תמיד היה הכי גבר על המגרש, ויהיה ככה גם בקבוצה החדשה שתיקח אותו.
    Tutti pazzi per Materazzi!
    (ואוהדי מילאן היקרים... אל תדאגו... יש לכם את ואן בומל, גאטוז, מקסס, איברהימוביץ', קסאנו... אתם בידיים טובות)

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן בנו גלקטיקוס מכל הזבל של אירופה ולקחו אליפות. אולי ה"רוע" הזה באמת הכרחי כדי לזכות בתארים.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.footballitaliano.co.uk/images/articles/gasperini.Xxx

מוחמד....

אלא אם משהו לא צפוי יקרה היום אז גאספריני יהיה המאמן החדש של אינטר. המאמן החדש צפוי לחתום על חוזה לשנה אחת בלבד עם אופציה לשנה שנייה (מהלך חכם של מוראטי ואולי זה קשור לתכנית הגדולה יותר שלו להביא את גוואדיולה בעונה שלאחר מכן?) הוא ירוויח 1.5 מיליון אירו במהלך אותה עונה.

אז מה? השמועות על דבר "עונת מעבר" היו נכונות?

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/11
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שהתכוונת למיליון, אבל זה היה מצחיק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

15. 亚历山大帕托 Member

איזה מושפל. גם בא בתור אופציה רביעית (לפחות) וגם לשנה אחת בלבד שלא משנה מה יעשה במהלכה, הוא לא יישאר. ברגע שהוא יחתום על חוזה הספירה לאחור מתחילה ועד מאי, אם יצליח להחזיק מעמד, שמות של מחליפים יועלו ללא הפסקה.