אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה זה אומר אבל לא אומר שבהכרח הם צריכים מאמן ברמה הזאת. כמה מאמנים יש ברמה של אנצ'לוטי? וילאש בואש לבטח הוא לא ברמה של אנצ'לוטי, עם כל הכבוד לטרבל עם פורטו. הוא אולי מאמן מוכשר, עם המון ידע, כישרון ומה שלא תרצה ועתידו לבטח לפניו, אבל הוא עדיין לא מהרמה הכי גבוהה בעולם. הוא אולי לא הימור, אלא משהו שאתה יודע שאתה תקבל ממנו תוצרת, אבל מפה ועד להשוות אותו כיום לאנצ'לוטי? הגזמה לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  2. 亚历山大帕托 Member

וילה בואש מוכשר מספיק בשביל להיחשב כמינוי יותר מתאים מאנצ'לוטי לנוכח המצב בצ'לסי. אתה יודע את זה, זאת הסיבה שאתה רוצה שיגיע לאינטר, אז למה אתה ממשיך לבלבל את השכל?! צ'לסי צריכה אותו יותר כי זאת צ'לסי, שם יש ציפיות יותר גבוהות והם לא יכולים להרשות לעצמם הימורים בדמות המאמנים שמקושרים לאינטר.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהה אוקיי בסדר, הוא ראוי יותר מאנצ'לוטי...וזה למה אני רוצה שהוא יגיע לאינטר, ברור, עלית עליי...גם אינטר לא יכולה להרשות לעצמה להמר על מאמנים שקושרו אליה בימים האחרונים אם היא רוצה להחזיר לעצמה את הכתר האיטלקי ולהיות אול שוב כוח משמעותי באירופה, מה לעשות שביושב בראשה חושב אחרת? בצ'לסי יש ציפיות יותר גבוהות באינטר? לפי מה קבעת את השטות הזאת? כי אדון רומאן אברמוביץ' רוצה לקחת את ליגת האלופות? גם מוראטי רוצה לקחת עוד פעם, ההבדל הוא שהוא חושב שזה יגיע עם החסידה עם ההתנהלות שלו.

עריכה:

מה גם שאני לא מבין מה אתה כל כך נכנס לעניין של אנצ'לוטי כי זה לא שאנצ'לוטי היה באיזושהי צורה מועמד אמיתי לאינטר, כי הוא לא, ואם הוא היה מועמד הייתי מאוד רוצה שהוא יגיע, גם על חשבון וילאש בואש, אבל נוכל העובדה שהוא לא היה מעולם מועמד והוא בעצמו אמר גם שהוא לא יעבור את הכביש, הוא לא רלוונטי.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו עכשיו את הוויכוחים שלכם, ואת כל הדבר הזה שנקרא "מאמן אינטר החדש", ותנו כבוד לאיש ולאגדה, שבמו ידיו, רגליו, ראשו וקללותיו הביא לאיטליה את גביע העולם ב-2006, והכי חשוב שסיפק לי המון רגעים של אושר ושמחה, של גאווה והזדהות, של ווינריות ונצחונות. מרקו מטראצי עוזב את אינטר אחרי 10 שנים.
    אני מוכרח לשתף אתכם בתחושות שלי, זה אחד הימים הכי קשים שעברו עליי, קשה לי לדמיין את אינטר שלי ללא מס' 23, ללא השחקן שתמיד היה לו מקום כלכך גדול בלב שלי, אני לא אשכח אף פעם את החגיגות שלו, אם זה על המגרש או אפילו מהספסל, גרציה מטריקס!

5. 亚历山大帕托 Member

הנה סמל ואגדה של אינטר... אחד השחקנים המגעילים בתולדות הכדורגל.

מהרגעים הטובים של העונה שעברה וחבל שזלאטן לא ניסה לפגוע בו בכוונה כדי שייצא יותר חמור:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/11
  6. Yotam Member

בכל מקרה מטראצי היה העמוד התווך בהגנה של אינטר בשנים שעברו, שחקן יוצא מן הכלל עם אופי מסובך. האומנם הוא מניפולטור לא קטן אבל הוא הצליח להשאר באינטר 10 שנים שבהם היה יהיר ושחצן, בכל זאת, קצת כבוד לשחקן ענק ששירת גם את המדינה בגאווה.

7. SerieA Il Capitano

ובהיסטוריה של מילאן ייזכר נשיא גזען, מושחת, שהוביל את איטליה לחור שחור, יוצא עם קטינות ושאר ירקות.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדריי, תן כבוד לשחקן שבזכותו יצא לך לראות את איטליה מניפה את גביע העולם, ואל תהיה מניאק!

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מודה למטראצי על תרומתו הרבה במונדיאל בגרמניה, הוא באמת לקח חלק משמעותי ומילא באופן נהדר את מקומו של נסטה. יחד עם זאת, הוא בן אדם מעבן שאם אתה לא אוהד אינטר קשה מאוד להאמין שתחבב אותו. אני בטוח שללא המוח השרוט וההתנהגות המבחילה הוא היה יכול להיות בטופ האירופאי למשך זמן ממושך כי היו לו את הנתונים המתאימים. קשה לי להאמין שיש לו כיום מה להציע גם לקבוצות קטנות יותר, אך כעונת פרישה זה עוד מקובל על הדעת.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מאמאדו, לאנדריי לא אכפת מהנאציונלה. בנאדם שרוט? דברים קורים בחיים ולא הכל בשליטתנו.

11. 亚历山大帕托 Member

אם הייתי בחדר עם היטלר, בן לאדן ומטראצי והיו לי רק שני כדורים, הייתי יורה באחרון פעמיים. אין שום כבוד לחלאת המין האנושית הזאת שרק באורח נס לא גמר קריירה לכמה שחקנים. אחת התכונות הכי מכעיסות היתה היכולת שלו לשטות בשופטים ולצאת עם צהוב בלבד מתיקולים מבחילים שכל מטרתם להוציא את היריב מהמגרש על אלונקה. פרובוקטור, מתחזה, ממזר.

אתם יודעים שאני תמיד שומר על רמת כתיבה נאותה, אבל השנאה שאני רוחש כלפיו מוציאה את כל הרע.

12. Muurad Member

אגדה ואייקון בעשור האחרון, תודה רבה מטרקיס על כל התרומה למועדון ובעיקר על עונת 06\07 הענקית, ונקווה שבעתיד תקבל גם תפקיד במועדון.

סיפק לנו כ"כ הרבה רגעים גדולים, טובים ורעים, מצחיקים ועצובים כאחד אבל תמיד עשה את זה בדרך והסטייל שלו עם אהבה ואכפתיות אמיתית למועדון עם האישיות הענקית שלו, האיש שזכה ועשה הכל - אינטריסטי אמיתי.

Grazie Matrix, Uno di noi!

http://26.media.tumblr.com/tumblr_ln3zo1gm2x1qfut6xo1_500.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/11
  13. 亚历山大帕托 Member

סקיי ספורט: היום הפגישה עם גאספריני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/6/11
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

Scudetto: 2006... yea sure.

שמו של גרוסו הרבה יותר מתנוסס על הגביע הזה מאשר מטראצי, אם כבר רוצים שלא בצדק להפוך את הזכייה הקבוצתית הזו לזכייה של אינדיבידואל. בזכות גרוסו ניצחנו את גרמניה ואוסטרליה, בזכות מטראצי הבהמה... זידאן הורחק. ממש סיבה להתגאות. בזכותו הוא גם כבש פנדל בגמר. מסכים עם כל מה שהסוכן אמר.

אינטריסטה אמיתי - הוא תמצית של כל מה שאני שונא באינטר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/6/11
  15. Milanista Member

חבל שעושים סמל מחלאה כמו מטראצי. איפה הוא ואיפה זאנטי.