אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועוד לחשוב שמוריניו זרק עליו סכום כמעט כפול...

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיצר אדון מוראד, ייתכן מאוד וכל הדברים שכתבת לגבי "אהבת פורטו, גדל שם, אוהדים" וכל הידה ידה ידה, הם לא יותר מאשר אוסף של גיבוב שטויות ב-אם! צ'לסי תשלם את שחרור וילאש בואש ותחתים אותו...יותר נכון: מוראטי קמצן ובגללו אינטר הפסידה את אחד המאמנים הגדולים שיהיו באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  3. SerieA Il Capitano

עומר, תפסתי ממך יותר - קמצנות? בחייאת.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הסיבה שהוא לא באינטר זה בגלל הסעיף שחרור וכן בצ'לסי זה מראה רק על קמצנות. כן קמצנות, הרי מאמן טוב זה לבטח הרבה יותר טוב מכל שחקן רכש כזה או אחר שיגיע אליך, עדיף להקריב מינוס שחקן רכש אחד ו/או למכור שחקן שלך ולקבל מאמן ראוי, רציני, שאתה יודע שהוא לא הימור ומה אתה מקבל ממנו מאשר לשים מישהו שלך תדע איזה חידה תתפתח לך, ואם מוראטי לא משלם סעיף שחרור וצ'לסי כן, אין לי מה לומר יותר מקמצנות. אולי מוראטי זרק ב-16 השנים שלו סכומים אדירים במאות מיליונים על אינטר אבל בהחלט אפשר וצריך לבוא אליו בטענות אם הוא עושה טעויות שכאלה. עדיף להביא 2-3 שחקנים ולקבל מאמן מוכח במקום לשים טרול/קונוס/ליצן/פאתטי על הקווים ולהביא 5-6 שחקנים שאתה יודע שהמאמן לא יוכל לעשות איתם כלום. ושוב, אני אומר אם יתברר שאכן בזכות סעיף השחרור הוא יהיה בצ'לסי.

בנושא אחר:

מרקו מאטראצי סיים את תפקידו כשחקן אינטר לאחר שהחליט לא להמשיך בקבוצה ולהפוך לשחקן חופשי, ככל הנראה על מנת לתת עונה/עונתיים אחרונות בקריירה במקום אחר עם דקות משחק רבות. מי ודע אולי נראה אותו ב-קיו פי אר מהליגה האנגלית - זה לפחות השמועות האחרונות סביבו.

5. SerieA Il Capitano

מאיפה אתה יודע שמוראטי לא הסכים לשלם? אולי VB לא רצה לבוא לאינטר ומוראטי כן הסכים?

ואל תסתמך על מה שכתוב בעיתון.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכן כתבתי, אם. שמע אני לא מאמין שוילאש בואש יגיד לאינטר לא ולצ'לסי כן, מדובר ב-2 קבוצות גדולות שבוודאות גם במילאנו וגם בלונדון הוא היה מקבל חומר טוב ותקציב לעבוד איתו (לא אומר 100 מיליון אבל גם לא 5). עובדה שצ'לסי לא דיברו בהקשר שלו ואף קבוצה לא נקשרה אליו באמת, והיחידה שדובר לגביו זה אינטר ששלחה את בראנקה לפורטוגל. ברגע שמוראטי אישר שהוא לא יבוא, אז קבוצות אחרות יכולות להיכנס לתמונה. ומה זה אל תסתמך על מה שכתוב בעיתון. אנחנו מסתמכים על מה שאנחנו יודעים, אף אחד פה לא נמצא בפגישות ולא יודע, ונכון שיש הרבה שמועות בעיתונים, אבל בוא לא נשכח שלא תמיד מוראטי ובראנקה ומי שלא תרצה יגיד את כל האמת בפנים, לפעמים צריך לקרוא בין השורות את הראיונות ולהבין מהם, לא בהכרח כל מילה שנאמרת על ידם זה אמן.

7. SerieA Il Capitano

יכול להיות ש-VB מעדיף את צ'לסי על פני אינטר. זה מאד יכול להיות אפילו, לצערי.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אולי הוא מעדיף את הליגה האנגלית ואולי הוא מעדיף לעשות את הדרך שמורו ורבו עשה ואז אין לך מה לדאוג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Muurad Member

הכל ייתכן - אני לא מתיימר להבטיח שוילאש בואש יעשה בדיוק מה שאני אומר שהרי אין לי גישה אליו או לראש שלו ומדבר על סמך ראיונות ודברים שהוא והסוכן שלו אמרו והכירות עם ההיסטוריה של בואש ופורטו, אבל התחושה שלי בנוגע לנושא היא שהוא לא יעזוב כל עוד הסגל הבכיר יישאר.

פורטו הוציאה היום הודעה קצרה שאף אחד לא שילם את הסכום ושום פנייה לא נעשתה מצ'לסי לגביו, אבל נראה איך הכל יתפתח אם וכאשר צ'לסי יפעילו את סכום השיחרור.. אני לא אהיה מופתע שהם ייקחו איתם עוד שחקן מפתח מפורטו כדי לעזור להחלטה להתקבל בין היתר. אם באמת הסכמנו לשלם את הסכום והוא דחה אותנו אך מסכים לעבור לצ'לסי זו באמת אכזבה.

בכל מקרה לענייננו, ההחלטה על המאמן החדש אמורה להתקבל תוך שבוע, כשמוראטי פוסל את המועמדות של ספאלטי והידינק.

10. 亚历山大帕托 Member

נו אז מה היתרון של אינטר?
    לא עובדה ולא נעליים. אתה חי בבועה וממציא מתוכה שטויות. כן, קבוצה כמו צ'לסי שזקוקה יותר מאינטר למאמן בכיר/מוכשר כמו וילה בואש, ומוכנה להוציא עליו את הסכום הנדרש, תחכה בצד לראות אם מוראטי האיום ירצה להחתים אותו.
    אומר מי שקובע "עובדות".

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. מי קבע שצ'לסי צריכה מאמן יותר מאשר אינטר? מה הופך אותה לכזו? מוכנה להוציא כסף? זה משהו אחר. אבל להגיד/לקבוע שהיא צריכה מאמן יותר מאינטר? על מה ולמה הבאת את זה? היה להם את אנצ'לוטי שגם היום נחשב להרבה יותר טוב מאדון וילאש בואש, מה הם עשו איתו? זרקו אותו כמו מטוס שזורקים על המורה.
    ב. לא אמרתי שלאינטר היה יתרון, פשוט אמרתי שאינטר היתה היחידה שאשכרה שלחה לפורטוגל מישהו שינהל משא ומתן בניסיון להוציא אותו משם
    ג. קבעתי עובדות? לא קבעתי שום עובדה וגם מה שכתבתי היה עם המילה "אם" מודגשת.

12. 亚历山大帕托 Member

כי אינטר יכולה להרשות לעצמה למנות את ביאלסה, מיכאילוביץ' ודליו רוסי, צ'לסי לא.
    תעבוד על האנלוגיות שלך.
    "אני לא מאמין שוילאש בואש יגיד לאינטר לא ולצ'לסי כן" - זה לא נקרא לתת העדפה לאינטר?
    בשביל מה צ'לסי צריכה לשלוח מישהו? הם הבינו שצריך לשלם 15 מ' והם יכולים לעשות את זה. אח"כ זה כבר תלוי בוילה בואש.
    "עובדה ש..."
    http://i51.tinypic.com/210aa6t.Xxx

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

עומר, תדייק. אנצ'לוטי אמר שהוא לא יאמן את אינטר. יש אנשים שיש להם מילה, לא כולם הם לאונרדו.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה ראית שקישרתי אותו לאינטר? אנדריי אמר שצ'לסי צריכה מאמן יותר מנוסה וטוב ממה שאינטר צריכה אז ציינתי שהיה לה אחד כזה ביד שעם אמון אמיתי לעשות שינוי חומר היה מביא לה תוצאות בוודאות (אחרי שהוא עשה עונת דאבל מרשימה שלעומתה הדאבל הראשון של מוריניו היה באנאלי) וגם אותו היא זרקה - למה? גחמות של רומן.

15. 亚历山大帕托 Member

אם זרקו את אנצ'לוטי זה אומר שהם לא צריכים מאמן ברמה הזאת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_wall.Xxx