אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

מישהו יודע את הנסיבות?

לפרוש? לא אתפלא אם הוא יגיד, אמא היתה רוצה שאני אפרוש עם אליפות. לא פורש :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/11
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אחרי שסיימנו עונה קשה עם טעם מתוק של גביעון מתחיל שוק העברות עבור אינטר.

השמות החמים: אלכסיס סאנצ'ז, אבר באנגה, קרלוס טבז, ולאחרונה מדברים גם על יוסיפ איליצ'יץ' וויויאנו.

בראנקה אמר אתמול או שלשום אני לא זוכר שאינטר לא תבצע שינויים קלים בסגל אלא תבצע שינויים במקומות הנחוצים לכך שהיוו בעיה בעונה הזאת, אולם הוא אמר שלא צפויה נהירה פנימה והחוצה של הרבה שחקנים.

ברוסיה מדווחים על כך שזניט סנט פטרסבורג הציעה 15 מיליון יורו לאינטר עבור שרותיו של טיאגו מוטה ובאינטר מעוניינים ב-20 מיליון, ככל הנראה בכדי להוזיל עבורם את הכסף שיוציאו לעסקת סאנצ'ז

היו לא מעט דיווחים על כך שאינטר רוצה לרכוש את הקשר אחורי-אמצע של ולנסיה אבר באנגה בשל היכולת הטובה שהציג השנה ובולט בכך סעיף השחרור הנמוך שלו, 13 מיליון יורו.

בכל הקשור לטבז, היו דיבורים חזקים עד לפני מספר ימים אבל נכון לעכשיו אין שום דבר בנושא.

מהמועמדים לצאת החוצה: מאייקון (למרות הכחשה של סוכנו), ז'וליו סזאר (ממה שעולה ביום יומיים האחרונים למרות שלכו תדעו איך להתייחס לזה), גוראן פאנדב (שאיכשהו כל גרמניה מקושרת אליו) וייתכן שגם ווסלי סניידר (למרות שהצהיר לפני מספר ימים שהוא נשאר באינטר ושטוב לו באיטליה) במידה ותונח על השולחן הצעה שלא ניתן לסרב לה בדמות 35-40 מיליון יורו.

מגזרת הצעירים, סיפור ליאונרדו-קוטיניו לא מובן בעליל, משום מה לא נתן לו לשחק כמעט ובאינטר מעוניינים להשאיל אותו לאודינזה כחלק מעסקת סאנצ'ז. כנ"ל מאריגה שבאינטר אולי אפילו ימכרו לביאנקונרי/נאפולי שמעוניינות בשירותיו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/11
  3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין, למה צריך את ויויאנו בשלב הזה?
    עם כל הירידה של ז'לויו סזאר ביכולת, אני עדיין חושב שהוא כמה רמות מעל האיטלקי. אסור לאינטר לוותר על ז'וליונה, לפחות בשנתיים הקרובות, אחרי זה יגיע הזמן של ויויאנו או כל שוער אחר.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים הדבר החם בגזרת אינטר הוא ע"פ הקוריירה שאומר שאינטר סיכמה עם ג'נואה על רכישתו של דומניקו קרישיטו שיבוא לשחק באינטר הן כמגן והן כבלם בעת הצורך. בנוסף מפורסם שמוריניו מאוד רוצה לראות את מאייקון בריאל מדריד ומוכן להציע סכום נאה עבורו.

5. JohnTerry26 Member

תגידו, כמה אמין עיתון הגזאטה? הבנתי שכתוב שם שסניידר מקושר לצ'לסי ורציתי לדעת מה הסיכוי שזה נכון.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהעיתונים והאתרים העיקריים באיטליה הגאזטה הוא האמין ביותר או יותר נכון שקרי הכי פחות. לא כל שמועה שם נכונה אך הרוב אמינות ולכן הידיעה על סניידר הגיונית, אך אני מציע לך לחכות כמה ימים להתפתחויות בנושא במידה ויהיו.

מצד שני הידיעה מוזכרת גם בדיילי מירור שלדעתי הוא לא יותר מצהובון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/11
  7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוראטי מכחיש את השמועה שמייקון יחבור למוריניו תמורת קאקה.

ואני, כל כך מרוצה, את מייקון צריך למכור, אבל את קאקה לא צריכים.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בימים האחרונים היו כמה שמועות על כך שמרקו מטראצי על סף סיום דרכו באינטר, אתמול הוא נפגש עם מאסימו מוראטי, כאשר בסוף הפגישה הוא הספיק לענות לתקשורת על כמה שאלות...

על סיום דרכו באינטר, הוא הזכיר שאין משהו סופי עד עכשיו, והדגיש עד כמה הוא אוהב את המועדון והאוהדים, שנתנו לו המון ולטענתו לא תהיה לו דרך להחזיר להם. במידה והוא יעזוב הכיוון שלו יהיה לארה"ב או לק.פ.ר, אך הוא הדגיש שאין אף קבוצה שפנתה אליו.

על השינויים שאינטר הולכת לעשות במהלך הקיץ, הוא אמר שאם יש מישהו שאי אפשר לוותר עליו באינטר, זה מראטי יחד עם בראנקה ואוסיליו, שלאורך השנים בנו את אינטר. והוא ביקש מהקהל להביע אימון במוראטי ובדרך שלו.

על פרשת הטיית המשחקים, מן הסתם, הוא חושב שצריך להחמיר בעונשים של האשמים בכל הפרשה.

אני מוכרח להגיד, הרגע שבו מטראצי יעזוב את אינטר, יהיה אחד הרגעים הכי עצובים מבחינתי. אם יש שני שחקנים שאני לא יכול לדמיין אותם בקבוצה שהיא לא אינטר, הם זאנטי ומטריקס, הראשון מן הסתם יפרוש במדי הנראצורי, אך השני כנראה יסיים את הקריירה בקבוצה אחרת. אני מקווה שזה לא יקרה, ושנזכה לראות את מטריקס פורש במדיה של אינטר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לטאז'רס לא מגיעה איזה עונה עם חבייר?

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז שמאטראצי יפרוש היום, אין שום סיבה שבעולם שהוא יעלה על הדשא במדי הנראזורי ולו לדקה אחת...

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא, אין לו כמעט קשר למועדון. כמו שהוא כבר אמר פעם בראיון, אם הוא יגיע אי פעם לעונת פרישה בארגנטינה, אם גדול מאוד, הכיוון הוא אינדפנדיינטה שזה המועדון אותו הוא אוהד, שבאופן אירוני זה גם אותו מועדון שלא קיבל אותו לאחר יום מבחנים כשהיה נער. לדעתי, ופה אני לא מסתמך על ראיון כלשהו, גם לבאנפילד יש לו יותר חיבה ומשיכה מאשר טאז'רס. אבל בשורה התחתונה אני אהיה מאוד מופתע אם לא יפרוש באינטר.

שחקן יותר טוב מסאנצ'ס, בעמדתו, שיש סיכוי שיעמוד למכירה בפגרה? אני לא רואה אחד כזה.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

קשר רגשי אתה מתכוון. להתחיל את הקריירה המקצוענית שלך במקום מסוים שבו נתנו לך הזדמנות, ולא להרגיש אפילו קצת שייך, אומר שבאמת קרה משהו, אולי רצו לעשות לו טובה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שלא, זאנטי חייב לפרוש באינטר! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בעניינו של סניידר, בימים האחרונים פורסם בתקשורת על כך שצ'לסי מביעה עניין בהולנדי והיא מוכנה לשלם 35 מליון יורו בתמורה לשירותיו. לפני דיווחים מהיום, מוראטי לא מעוניין בכסף, אלא רוצה לקבל את אסיין ולמאלודה בתמורה.

בתור אחד שלא עקב אחרי הליגה האנגלית השנה, מה קרה לאסיין? לפני שנתיים הוא לבד היה שווה יותר מסניידר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/11
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלא אם אינטר יכולה להביא אחד מצ'אבי ואינייסטה (ומן הסתם היא לא), אסור לה לוותר על סניידר אם התמורה לא גובלת בהזויה (70 מיליון נניח). נכון שהפציעות הופכות את התרומה שלו ללא יציבה, אבל כשהוא כשיר אינטר פשוט צריכה להתרכז בלסגור את ההגנה, כי סניידר ידאג כבר להכין מספיק מצבים כדי להבטיח כיבוש של לפחות שני שערים.

שחקן עצום שיחד עם אטו נמצא רמה מעל שאר הסגל של הקבוצה. זה היה כל-כך בולט בגמר הקופה.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל השאלה שנשאלת היא, מה עם סניידר עצמו?
    משום מה הייתה הרגשה לאורך השנה שעברה שהוא נמצא במקום שלא כיף לו בו, וזה למרות "החזרה לחיים" בשבועות הראשונים עם לאונרדו. נוסיף לזה את העובדה שהדינק רוצה אותו, לכן ספק רב אם אינטר תוכל להשאיר אותו.