אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

איטליה זו מדינה שונה לגמרי מאנגליה והרבה יותר דומה לארגנטינה מבחינת תרבות ושפה כמובן,בנוסף לזה יש באינטר את זאנטי,קמביאסו,מיליטו וסמואל שכולם חברים של קרלוס מהנבחרת והם יתנו לו הרגשה ביתית.

מוראטי מאשר בריאיון לאתר הרישמי שאינטר עוקבת אחרי אדן האזרד מליל,אבל הוא גם טוען שככל שהימים עוברים כך המחיר של הבלגי עולה.

2. Muurad Member

כן אבל העניין פה זה לא הוא, זה הבנות שלו... בכל מקרה כנראה שזה רק אנטי-אנגליה והן יעברו לאיטליה\ספרד במקרה הצורך, כי אחרת היו מזכירים את זה בתקשורת ולא לא מתייחסים לזה ככה.

לא ראיתי את האזר יותר מידי פעמים כדי לתת חוות דעת אמיתית, כלומר ראיתי אותו משחק לא מעט - אבל כמעט ולא ראיתי אותו השנה, שזו הייתה שנת הפריצה שלו וממה שאני מבין הוא ממש עשה בה פריצה קדימה ביכולת - ככה שאין לי ממש דעה אמיתית ומבוססת עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/11
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בראנקה נמצא בדבלין בשביל להביא לאינטר את פרננדו מפורטו,פאסטורה מצטרף לרכבת השמות האחרונה וסאנצ'ז נראה הכי רציני עד עכשיו שטבז שמתרחק.

סאנצ'ז+פרננדו+עוד שחקן התקפה יהיה מעולה...

4. Ian Wright Member

למה אתם כ"כ נואשים לשחקני התקפה שההגנה שלכם הייתה ביזיון העונה?

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם כי וולטר סמואל חוזר בעונה הבאה וגם כי ככל הנראה גם אנדראולי מצטרף לקבוצה,מה שאומר שלא נראה את קורדובה,מטריקס ואפילו קיבו משחקים בעמדת הבלם,והם אלה שגרמו להרבה צרות העונה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מעט יכולת חלשה של ההגנה נבעה בשל העובדה שלאינטר כמעט שלא היה קיים קישור לוחץ ושחקני אגף, והיכולת של השחקנים היתה ירודה מאוד לעומת השנה הקודמת, מה שגרם לכך שכל קיצוני חגג בקלות על האגף, מרכז השדה היה פרוץ, במיוחד בדרבי, שאלקה, עם שטחי מחייה מה שנקרא לשחקנים כמו בגנים הבהיים, וההתקפה חרקה. כשהקישור היצירתי והאחורי כמעט שלא קיימים + ההתקפה בינונית רוב העונה, מה הפלא שהרבה יותר קל לתת להגנה של אינטר בראש?

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אינטר רוצה את באנגה מולנסיה שהמחיר שלו צפוי להיות 8-12 מיליון יורו לפי הגזאטה.

להביא לפני כולם,הוא יהיה בין הטובים בעולם-הוא כישרוני והוא גם חיה,מה שאינטר צריכה בדיוק למרכז המגרש.

8. yakov_y YNWA

קשה לי להאמין שאבר באנגה יעזוב את ולנסיה תמורת 10 מיליון יורו בערך. אבר באנגה הגיע לולנסיה לפני שלוש שנים תמורת כ-20 מיליון יורו בערך ועד עכשיו נותן עונות מעולות, ולנסיה תרצה לעשות עליו רווח, במיוחד לאור היכולת שלו.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאשר לא התאקלם בולנסיה ונשלח להשאלה באתלטיקו מדריד, הוא ביקש להציב בחוזה שלו תג מחיר שנע בסביבות 8-12 מיליון יורו ונענה בחיוב.

גם סבאטיני של רומא עוקב אחריו כבר זמן מה.

10. 亚历山大帕托 Member

אז הקישור של מוטה, זאנטי, סניידר, קמביאסו, סטנקוביץ' ואחרים - שם הבעיה מתחילה?

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי אומר ששם הבעיה המרכזית אבל יש גם בעיה שם. הרי ברור לכל שקישור חזק מחפה לפעמים על טעויות שנעשות בהגנה, זה לא סוד. בוא לא נשכח, קמביאסו וסטאנקוביץ' לא ילדים וטבעי שתהיה להם ירידה, במיוחד אחרי עונה כמו עם מוריניו. השאלה היא אם הם מסוגלים להרים את עצמם לרמה שהיתה לפני שנה, לטעמי לא, וכמוהם גם מוטה. זאנטי גם לא יילך וישתבח עם השנים אלא ההיפך. סניידר כקשר יצירתי אמיתי לבד וכשהוא לא משחק, אז בכלל לאינטר אין התקפות אמיתית מהקישור, וזה גם בעיה. שמע, ברגע שמילאן לצורך הדוגמה, השחקנים שלה, ואני לוקח את מילאן כי היא היריבה האמיתית של אינטר כן?, לוקחים כדור במרכז המגרש ומסתדרים בקלות עם שחקני קו ראשון, קישור אחורי, שהלחץ של כולם הוא עקר, תנועת השחקנים היא כמו טיילת, אז לא מפליא אותי ששחקני קו האחורי עושים טעויות יותר ממה שהם עושים, כי בוא נהיה מציאותיים אין כזה דבר שחקן מושלם שלעולם לא טועה, לעולם לא עוברים אותו ולעולם לא עושה עבירות ודברים כאלה ואחרים. אין ספק שיש את עניין המאמן שמפריע שמה לעשות ליאונרדו זה לא מוריניו ולא מתקרב למישהו ברמתו, אבל בוא נזכור עוד דבר, בשנה הבאה אם וכאשר יגיע מאמן אחר, כל אותם שחקנים שציינת לא יהיו טובים יותר (פרט לסניידר). בכל הקשור להגנה, הבעיה הגדולה של אינטר זה מגן ימני ומגן שמאלי, שכמובן זאנטי יכול לשחק שם אבל זה לא פיתרון לטווח הארוך ולא פיתרון מושלם. נאגאטומו עדיין צריך להשתפשף, ועל איך שמאייקון נראה השנה ואני בספק אם הוא יהיה מוסגל גם להרים את עצמו לשיא, אין על מה לדבר כי יש מצב גדול שאם אני ישים אותך ואותו על אותה משבצת, שאם תסגור נכון לכדור, בהתחשב באיך שמאייקון משחק השנה, אני יבחר אותך ולא אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/11
  12. Ian Wright Member

מה עם דויד סאנטון? אני זוכר שהיו ממנו תקוות גדולות בעונה הראשונה של מוריניו באינטר ומאז כלום...

13. Joel Gion Member

מאז אותה פריצה מרשימה מאוד הוא מנסה בעיקר לחקות את פרנצ'סקו קוקו, נפצע לא מעט וכשכבר כן היה כשיר ושיחק - בדרך כלל היה די חלש. בינואר הושאל לצ'זנה ונתן חצי שנה לא רעה בכלל שאפילו החזירה אותו לסגל הנבחרת. בקיץ אינטר תחליט על גורלו.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אינטר מחוזירה אותו הוא חייב לפתוח בהרכב. אם הוא יהיה רק שחקן סגל, אני מעדיף שישאר עוד שנה בצ'זנה כי שם הוא כבר התאקלם ושם הוא ישחק ושם הוא יוכל להרים את עצמו עוד יותר.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה חבל על זאנטי. יום אחרי הזכיה של אינטר בגביע, אמו של חאבייר זאנטי הלכה לעולמה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

חבל, חבל, חבל. כבר ראינו מקרים שמיתות יכולות לשנות מומנטום של שחקנים, לפחות זאנטי כבר בשלב מתקדם של הקריירה. אני לא אתפלא אם הוא יפרוש.