במקרה של גאנסו לאונרדו רק יכול למשוך את השחקן ולשכנע את ראשי אינטר שהוא שווה את זה. לדרוש הוא לא יכול.
לפי הדיווחים באיטליה,אינטר הולכת להתחזק בקיץ טוב טוב-עכשיו גם רובן עלה לכותרות כמועמד רציני להצטרף לקבוצה ביחד עם טבז וססק.
זה רק ספקולציות בסוף מכל השמות אתה תראה 2 שחקנים בלחץ, אין מה להתרגש מזה, למרות שהשילוב של סניידר את רובן בקישור מצית את הדימיון ויכול להפוך את אינטר לאחת הקבוצות המפחידות באירופה שוב אחרי הכל זה לא ואן דר ואארט וסניידר שזה חבית נפץ שתתרסק.
ססק לא רציני לשמחתי ואנחנו לא נראה אותו בסאן סירו,אבל טבז?נשמע לי הגיוני ורציני,בעיקר עם הביקורים התכופים במילאנו והעובדה שהוא מת לעזוב את אנגליה. רובן?בקיץ נדע אם זה רציני.
אני אשמח לראות את רובן אצלכם. מבחינה אינדיבידואלית הוא מהטובים ביותר אבל הוא צוללן ואגואיסט והכי חשוב הוא ישחק בלחץ חודשיים בעונה. מתאים למוראטי.
רובן?! אם הילדון הזה ינחת באינטר זה יהיה אחד הרגעים הכי עצובים שלי מאז שהתחלתי לראות כדורגל. אין לי בעייה עם שחקנים מלוכלכים, אבל יש לי בעייה עם שחקנים בכיינים ושחקנים אגואיסטים, ולצערי הרב, רובן עונה לשני הדברים.
גם וגםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. זה תלוי בעיקר אם באיירן תצליח להעפיל לליגת אלופות בעונה הבאה,אם כן אני לא רואה מצב שהוא עובר.
יש עוד הרבה פרמטרים חוץ מזה,למשל אל תשכח שסניידר משחק באינטר ושגם ואן בומל גר במילאנו,אז לא יהיה אכפת לרובן לעבור לשם ולגור ליד החברים הטובים שלו נבחרת הולנד לשחק עם סניידר באותה קבוצה.
אינטר תגיע לטורניר The Dublin Supercup בקיץ בו ישתתפו גם סלטיק, מנצ'סטר סיטי וקבוצה ייצוגית של הליגה האירית. הטורניר יערך ב30 וב31 ביולי בדאבלין, ביום הראשון אינטר תפגוש את סלטיק וביום השני את מנצ'סטר סיטי.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/...cardo-montolivo ע"פ הקוריירה וגול.קום אינטר סגרה את עסקת מונטוליבו שבחר לעבור אליה ולא אל יובנטוס. האם יש מקור יותר מבוסס לדבר? הקוריירה לא כזה אמין וגול.קום זה כמו שמעריב יפרסם מבחינתי.
יש הרבה דיבורים בנוגע לזה, אבל יש אותו דבר לגביו בהקשר למועדונים אחרים. מהלינק הזה אי אפשר להסיק שום דבר ממה שנכתב כי זה שווה ערך לזה שיכתבו "אינטר השיגו סיכום על ליאו מסי לפי אל מונדו דפורטיבו".. הכתבה של הCDS אולי יותר תסביר את המצב ותעזור להבין אם יש משהו בכל העניין. בכל מקרה אני עדיין לא משוכנע לגביו, נתן כמה חודשים טובים הכל טוב ויפה - אבל זה לא אמור להשכיח את מה שהיה לפני.. נראה אם הוא יוכל לשמור על היכולת הזאת לאורך זמן מעתה והלאה או שיחזור לסורו.