די להיות לוזר. ההגנה שלהם בדיחה וסופגים כל משחק, בדרבי הקודם לא הצליחו להיכנס לרחבה אפילו פעם אחת, וזלאטן זוועה בחודש האחרון והיה מזיק יותר ממה שתורם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx בשבילי אתם עדיין פייבוריטים ברורים, וזה לא(רק) במטרה לנחס.. ההגנה שלנו והעמידה הטקטית תחת ליאונרדו מעליבה..ההתקפה שלכם בלי זלאטן תהיה פחות סטטית ויותר תזוזתית, דבר שיקשה עליונ פי כמה וכמה... כל דאבל פאס פשוט חותך את ההגנה שלנו כמו גבינה, וכל מי שמצטרף מקו שני נשאר חופשי לחלוטין ומהווה התקף לב בפוטנציה.
מילאן לא פייבוריטית מסיבה אחת- אלגרי. הוא ימצא דרך לחרבן את המשחק, כמו שמצא דרך לחרבן הרבה משחקים גדולים אחרים. אם זאת תהיה הרכבה של סיידורף (מעניין לי את התחת שנתן משחק טוב נגד טוטנהאם, קדמו לזה אינספור משחקים נוראיים), או הרכבה של פירלו אחרי חודשי פציעה ואיבוד השליטה במרכז המגרש לאינטר הפיזית, או העובדה שהוא עדיין לא מצא שיטה להתקפה, אולי הוא בכלל יחליט לעלות עם סילבה בקישור? או שהוא יחליט לעלות עם שלושה קשרים אחוריים, כשפרינס מאחורי החלוצים, ואז שוב נראה משחק תקוע? אני חושב שמול פאלרמו נקבל הקדמה טובה לאיך נראה בדרבי
כל עוד הפער הוא 5+ ואינטר לא ניצחה בדרבי מילאן פייבוריטית, אם הפער יירד ואינטר תנצח בדרבי זה ישתנה. כרגע נכון לעכשיו, מילאן פייבוריטית לאליפות.
עודד, עד כמה שאלגרי גרוע (והוא לא) הוא עדיין בכמה רמות מעל לאונרדו הטירון, כך שמבחינת המאמן יש למילאן יתרון ברור. הזלזול שלך באלגרי מוגזם לחלוטין.
ארנסטו פאולילו מנכ"ל המועדון כינה את לאונרדו כמאמן העתידי של אינטר. "לאונרדו יהיה המאמן לעתיד. לאו בא אלינו כחלק מפרוייקט ארוך טווח ואנו רוצים בקבוצה יותר שחקנים צעירים. חוץ מאשר היותו טקטיקן נהדר (את זה לא אני אמרתי..) לאונרדו יודע להשתמש בפסיכולוגיה בכדרוגל כדי לעזור לשחקנים להתגבר על רגעים קשים."
טקטיקן נהדר =\ אם נדפק עם ליאו וגם לא נביא את גאנסו אני ממש יתעצבן.... למרות שאני לגמרי מסכים בחלק השני של המשפט, ככה שיש משהו להיות מעודד ממנו.. את הטקטיקה הוא יכול לאט לאט להבין יותר ולהשתפר.
לאונרדו אולי לא מאמן גדול אבל הוא לא גרוע כמו שעושים אותו פה.עובדה שהוא ידע להביא שחקנים נכונים ובזמן האחרון גם החילופים שלו פוגעים בול. אינטר תחתיו נראתה עד עכשיו טוב ברוב המשחקים ואני לא זוכר את אינטר משחקת בסיגנון התקפי כמו בתקופה האחרונה ועל זה מגיע לו כל הכבוד כי רציתי לראות את השינוי הזה.
טקטיקן טוב נמדד בהגנה. כשיש לך את אטו, סניידר ושאר התותחים בהתקפה, יש סיכוי נמוך שמשהו שם ייכשל. שים לב שהרבה מההתקפות שלכם נובעות מיכולת אישית של אטו ופאנדב והמסירות הגאוניות של סניידר. לעומת זאת, הגנה זה הרבה מאוד תיאום בין השחקנים, יצירת מערך הגנה חזק ונוקשה וניטרול ההתקפה של היריבה, בין אם בשמירה אישית ובין אם לא. חלוץ מצוין יכול לסחוב התקפה, בלם אגדי יכול לנסות לסחוב הגנה אך זה לא יצליח. בכל מקרה, ההגנה של אינטר נראית על הפנים, ופה לאונרדו יכול להשתפר.
ההגנה של אינטר נראית על הפנים לפי דעתי לא רק בגלל שלאונרדו לא טוב באירגון החלק ההגנתי,אלא גם בגלל ירידה ביכולת של השחקנים וגם התיאום בין ראנוקיה ללוסיו עדיין צריך להשתפר,אתמול במחצית השנייה הם היו מצויינים ביחד ורוב ההתקפות היו מהאגף אבל עוד יש להם הרבה מה לשפר בתיאום ביניהם.אי אפשר לבנות תיאום שכל משחק שני לוסיו או ראנוקיה פצועים וקורדובה האידיוט במקומם.