אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו כשגם לוסיו מתווסף לרשימת הנעדרים, אינטר תצטרך להתמודד מול באיירן שניצחו היום בקלות את המבורג 6-0, עבודה קשה תהיה לראנוקיה וסזאר.
    קיבו, קמביאסו ומוטה יטוסו לבוואריה או שהם עדיין פצועים? במקרה והרומני עדיין פצוע מי יחליפו במרכז ההגנה קורדובה או מטראצי, מי פחות גרוע?

2. SerieA Il Capitano

אני בעד קיבו במרכז ונגאטומו בצד שמאל, כשזאנטי כל הזמן מגבה אותו כמו בגמר במדריד כשקיבו שיחק כמגן שמאלי.

פאנדב ואטו בהתקפה, כשסטאנקוביץ' יורד לספסל לאחר תקופה חלשה.

זו מכה אנושה, אבל אני לא בטוח שקיבו פחות טוב ממנו. השאלה אם נגאטומו חסר הניסיון יספק את הסחורה. בסיכומו של עניין, נגאטומו טוב מקיבו מבחינה התקפית ואינטר צריכה לכבוש.

*כל מה שכתבתי יכול להתברר כבולשיט מוחלט, באפשרות הסבירה שמטראצי יפתח במקום לוסיו.

3. Muurad Member

אני בדעה דומה לשלך.. נקווה שזה מה שיקרה, אני חושב שכן אגב.

אני עדיין לא רואה אותנו עוברים אבל.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם קיבו יחזור אני לא דואג,גם ככה לוסיו לא ממש טוב ומי שמייצב לנו את ההגנה זה ראנוקיה.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קאסטאינוס ממשיך להפציץ בליגה ההולנדית וכובש את שערו ה11 העונה במשחק של פיינורד נגד ברדה שנמצא כעת לקראת סיומו.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אור ומוחמד, בשבילכם!

7. Muurad Member

פשוט אין מילים על המשחק הזה.

הייתי בטוח שאנחנו כבר בבית אם להגיד את האמת, כ"כ נגעלתי מהמחצית הראשונה שפשוט ישבתי עם עצמי מעוצבן על איך שנראינו עם ההגנה שלנו פשוט הייתה בדיחה כמו כל השנה ואפילו לא באתי לכתוב שום דבר.

חייבים להגיד כל הכבוד לבחורים וגם לליאו למרות שאני עדיין מחזיק בו אחראי לאיך שההגנה שלנו נראית, אטו פשוט גדול מהחיים, פשוט שם אותנו על הגב וסחב אותנו לניצחון הזה.

וצריך גם לבקש פה סליחה מבאלון ד'אוראן פאנדב.. אם הבקשות שלי היו נענות עד לפני הגול שלו הוא היה צריך למות ביסורים ועם כ"כ הרבה סוגי מחלות.. אבל יצא ענק בסוף עם השער שלו ומגיע לו את כל הקרדיט.

פשוט מדהים.. אני עדיין המום.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק אתה, אני לא יכול לחשוב אפילו על ללכת לישון חחחח אני בטוח עכשיו יראה את השידור החוזר רק בשביל הגול של פאנדב חחחח

אמרתי שאין לו אחריות? אבל אי אפשר להגיד הוא האשם הבלעדי. מאייקון לא מתפקד כמעט העונה, היום היה המשחק הגרוע בקריירה שלו. לוסיו היום פצוע עלה לשחק ונתן את כל מה שיש לו. אל תשכח שוולי לא משחק. קיבו מגן שמאלי טוב, זאנטי הוא בטוח לא מבחינה הגנתית.

כמה רציתי להרוג את פאנדב כשהכדור של סניידר פגע בו 10 דקות קודם לכן, אבל אחרי הגול הזה, מבחינתי חוזה עד לפרישה הוא יקבל.

יודע מה? אני אפילו יגיד תודה לבניטז, תודה על הגועל נפש שלך, כי רק בזכותך זה היה כל כך מתוק. תהנה עם דמי הפיצויים ותיחנק מהם באנפילד.

9. Muurad Member

אני מסכים עם כל מה שתגיד כדי להגן על ליאו, כי אני חשבתי בדיוק אותו דבר כשלבניטז לא הלך וזה פשוט דברים נכונים, אבל בסופו של יום המאמן הוא האחריות העיקרית.. אבל עם תוצאות לא מתווכחים.. אני הראשון שירצה שליאו יצליח ולא רק בגלל שהוא יביא את גאנסו איתו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל אפילו ביום ורגע כ"כ שמח כמו היום אני לא יכול להיות לגמרי אופטימי וחסר דאגות, כי פשוט הקבוצה לא מראה יותר מידי יכולת בעיקר הגנתית.

אבל נעזוב את זה, השבוע זה זמן לשמוח.. איזה ניצחון ענק.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/11
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח בשביל יוטו, עם כל מה שככל הנראה עובר עליו! טיפה שמחה בשבילו בלב!

11. Muurad Member

כן, הוא גם באמת נראה אחד האנשים היותר נחמדים ומלאי חיים לפחות ממנה שאנחנו יכולים לראות ולדעת.. פשוט רואים שכולם אוהבים אותו...גם בגול של אטו במחזור שעבר הוא עשה לו מחווה יפה מאוד.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביקשתי מתנת יום הולדת, אלוהים שמע אותי ונתן לאינטר לעלות. אין מילים.

13. Muurad Member

היומולדת שלך היה אתמול? מזל טוב!

14. Yoavzruya Member

עם איך שנראיתם אתמול+היעדר של זלאטן ל-3 מחזורים ביניהם הדרבי, אפשר גם לברך על הסקודטו הנוסף..

ובאמת אני שמח שעליתם אתמול, נצחון של איטלקית על גרמנית זה חשוב כמו מים, ויותר מכך אני מקווה שתרוצו חזק בצ'מפיונס כדי שיאזלו לכם הכוחות ולא תתמודדו בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/11
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. למה בהגנה נראינו טוב? אין קשר בין הדברים, אירופה זה אירופה וליגה זה ליגה. הכל פתוח עוד שבועיים יש דרבי והכל יכול לקרות, אפילו נאפולי יכולה איכשהו משום מקום לבוא ולגנוב סקודטו (אם כבר לא נזכה אז שהם יקחו).

ב. השנה זה לא משנה כי גם ככה איטליה איבדה את ה-4 נציגות שלה, לפחות אינטר שמרה על הכבוד של ארץ המגף. אולי עכשיו בגלל שאיטליה איבדה את הנציגה, קבוצות יתחילו להשקיע, במיוחד בליגה האירופית.

ג. לאבד כוחות לליגה? ככל שההכרעה מסתיימת שחקנים דווקא נכנסים לעניינים ולא מאבדים כוחות, הכל תלוי גם בהגרלה שאינטר תקבל, אם זה יהיה בארסה עוד שבועיים אינטר חוזרת לליגה ונגמר אירופה.