אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by עומר, Jul 4, 2010.

1. Jose Mourinho Member

עומר כתב תגובה עצומה על כל עניין ה"קבלות וניסיון" ואתה מביא את המשפט בהתעלמות מוחלטת.

לגבי זנגה, טוב שלא החתמנו אותו עכשיו, בתקופה כ"כ לחוצה. כישלון של מאמן בקבוצה בה היה סמל כשחקן(פרארה) יכול למחוק בעיני האוהדים את כל ההיסטוריה שלו בשנייה.

2. alexshw Member

לא התעלמתי.
    יש הבדל בין להכין את הקבוצה לעונה בקיץ, לבין לבוא באמצע עונה לקבוצה שמישהו אחר הכין.

מצחיק בכלל להזכיר בהקשר הזה את פפ.
    פפ הוא בשר מבשרה של ברסה ולפני שהוא מונה למאמן הקבוצה, הוא השתפשף במערכת בתפקידים אחרים ולמד.
    יש לו שיטה ברורה והוא הטמיע אותה בהצלחה. אבל היא מתבססת על מה שברסה משחקת כבר שנים, כולל בכל מחלקות הילדים והנוער.

Last edited: Dec 25, 2010
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בלי להעליב,זו הודעה שנכתבה בלי מחשבה בכלל.
    בניטז היה חייב ללכת הביתה לא משנה מי האלטרנטיבה-הוא לא עשה כלום עם סגל שלקח טראבל עונה לפניי,הוא לוזר בגישה שלו וגם מסוכסך עם ההנהלה,זה מאמן שחייב לטוס הביתה.

בקשר ללאונרדו-אני חושב שגם לאונרדו וגם בניטז מאמנים חלשים,אבל לפחות המאמן הברזילאי אולי יחזיר את שמחת המשחק לשחקנים שהיו כבויים מתחילת העונה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שכן...בניטז היה מוביל את אינטר לאבדון בוודאות. השחקנים לא ספרו אותו, לא שיחקו בשבילו ולא רצו אותו. אני לא אומר שעם ליאונרדו זה יהיה הכי טוב, אבל מה שבטוח זה שעם בניטז זה בכלל לא היה טוב...לא רק שזה ממש לא מגוחך, זה גם היה נדרש!

אלכס ברצלונה ממש לא שיחקה את הכדורגל המדהים שלה בתקופת רייקארד, ממש אבל ממש לא. היא היתה טובה ומצוינת אבל לא ככה. פפ התחנך בברצלונה? ומה ליאונרדו עשה במילאן? ניקה את המילאנלו? זה ועוד איך בר השוואה לפפ גווארדיולה, הכי השוואה שבעולם! ועזוב שלדעתי עושים ממנו יותר ממה שהוא, כי בכל מועדון אחר, ההצלחה שלו פחותה בהרבה כן? אבל עדיין הוא מאמן מצוין ואי אפשר לקחת ממנו את זה, בטח נוכח העובדה שעד שהוא קיבל את ברצלונה, הוא לא עשה כלום בקריירת האימון שלו, כלום ושום דבר ליתר דיוק וכבר היו לפניו כאלה שעשו הרים וגבהות ונכשלו כישלון חרוץ (ואן חאל לדוגמא...)

אני מבקש, בואו לא נזכיר את הליצן הזה שרק עבר פה עם האוטובוס, ניסה להרוס ונזרק הביתה.

אגב, למי שלא ראה, מרגש.

5. alexshw Member

שוב, אני אינני מבקר את ההחלטה לפטר את בניטס, אני פשוט חושב שהיו צריכים להשקיע יותר מחשבה בחיפוש המחליף.
    זה לא היה מוראטי או מקורב אליו שאמר לגבי ליאונרדו: "אל תצחיקו אותי?"

הטעות העיקרית של בניטס היית בכך שהוא הגיע למועדון מיד אחרי הטרבל.
    מכאן אפשר רק לרדת, אתם יודעים.

ומבחינת מוראטי, הוא היה צריך להביא מאמן שיותר קרוב לשחקניו.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לבניטז לא הייתה שום טעות,למוראטי הייתה.
    כולנו ידענו שבניטז הוא לא בליגה של מוריניו ושל הגדולים,וההישגים הגדולים שלו בקריירה נבעו מהרבה מזל והרבה פחות כישרון אימון.
    הוא לוזר אמיתי ותמיד יזכר ככה והמינוי שלו מההתחלה היה מטומטם.

יותר קרוב אל השחקנים?יש שניים שיותר קרובים מלאונרדו אל השחקנים של אינטר,ואלה מוריניו ובפה בראזי,שאני מקווה שישאר עוזר מאמן של לאונרדו.
    אני חושב שמבחינה חברתית,זה טוב שהביאו את לאונרדו.
    לפי מה שהבנתי הברזילאים אוהבים אותו והוא גם יותר צעיר מבניטז וזה תמיד עוזר בקשרים חברתיים.

7. Jose Mourinho Member

לא, אפשר גם לשמר כמו במקרה יונייטד וברצלונה בשנתיים הקודמות. מלבד באלוטלי, כל הסגל נשאר בתוספת למרעננים כמו סאנטון, מאריגה וקאוטיניו.

Last edited by a moderator: Dec 25, 2010
  8. 亚历山大帕托 Member

אצל יונייטד וברצלונה לא התחולל שינוי מאוד משמעותי כלשהו. רמז: הוא אחראי על ההצלחה ובלעדיו לא הייתם נראים הרבה יותר טוב מעכשיו.

9. Muurad Member

כתבה נהדרת של אבי מלר על בניטז ואינטר בספורט 5 למי שרוצה לקרוא.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.376.91326.html

אבי נגעת בדיוק באשמה העיקרית של בניטז, הרצון להיות מקורי ולא להתפס כחקיין של מוריניו(שהאמת כולנו יודעים שהיה ממרר לו את החיים ואומר "זה לא הוא זה אני" אם היה ממשיך באותה השיטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx), ובחר במשחק של שליטה בכדור והגנה גבוהה.

עיקר התמיכה שלי בו הייתה כי חשבתי שהוא לא ישנה יותר מידי ויבין שמה שהולך לא מחליפים, אבל כאמור טעיתי בגדול.. בכל מקרה עבודה נהדרת היה כיף לקרוא, כל הכבוד.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו קרה לבניטס בשנים האחרונות. זה לא הוגן לומר שהקריירה שלו מבוססת על מזל, כי מזל לבדו לא יביא לך שתי אליפויות בוולנסיה. וגם בליברפול בתחילת הדרך טביעת האצבע שלו הורגשה - כן, אליפויות הוא לא הביא, ולמעט פעם אחת הוא אפילו לא היה קרוב, אבל הוא בהחלט החזיר אותה למרכז הבמה בליגת האלופות כי היה לו את החוש הזה להכין קבוצה למשחק נקודתי.

אבל בשנתיים-שלוש האחרונות נראה שהוא התבשם מדי ממעמדו, התאהב בתדמית שלו. החליט שאין דבר שגדול מדי עליו. גם בהחלטות מקצועיות מוזרות, גם ביחסי אנוש ובמלחמות, בתוך הקבוצה ועם אנשים שמעליו כמו הבעלים. מה שנקרא, Took the eye of the ball. קשה לחשוב על מאמן שהצליח בתוך שנה וחצי ובשני תפקידים שונים לאבד כל כך הרבה גובה.

הפיטורים שלו היו כמובן הכרחיים. ברגע שהוא יצא באולטימטום לפני שבוע זה היה גמור. מה יכול הבעלים לעשות במצב הזה, כשהמאמן שלו דורש חמישה שחקנים חדשים? זו הכרזת אי אמון מטורפת במועדון.

אגב, רק בדבר אחד מלר טועה - העובדה שאוהדים בליברפול רוצים את בניטס בחזרה לא ממש קשורה לייאוש מהודג'סון. כמובן שאם הודג'סון היה מצליח הדבר לא היה רלוונטי, אבל הגעגועים לבניטס מבוססים על יחסי ציבור טובים שהספרדי עשה לעצמו בשנתיים האחרונות. סוג של גרנט בפורטסמות' - המצב כל כך גרוע שרק תאמר ותעשה את הדברים הנכונים, והקהל יילך בעקבותיך כמו עדר עיוור ומטומטם. במקרה של בניטס זה היה המאבק נגד הבעלים היקס וג'ילט. אשכרה יש אוהדים הרואים בו מי שנלחם את מלחמתם ונפל על חרבו. נו, שוין.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הזכיה שלו בליגת האלופות היא נטו מזל או יותר נכון: שבצ'נקו

12. 亚历山大帕托 Member

יותר כמו שיפוט בזיוני והגרסא הסקאוזרית לאקווומן.

13. Muurad Member

אבל זה לא מוריד במאומה מההישג או מיכולת האימון שלו.

גם הזכיות של פרגסון נטו מזל... לא אומר שהוא ברמה שלו בכלל אבל העניין הוא שהכל בכדורגל הוא מזל אם מתעקשים על זה.

אני מסכים מאוד עם מה שאמיר ציין, משהו השתנה בבניטז ובהתנהגות שלו וחבל, כי לדעתי הוא עדיין מאמן מהטופ העולמי, לפחות מההבנת המשחק והיכולת שלו להעמיד קבוצות למשחקים חשובים.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם היה לליברפול מזל בגמר, עצם העובדה שהיא הגיעה לשם מרשימה. מהרגע שבניטס הגיע לליברפול היא הפכה לכמה שנים לפקטור בליגת האלופות, קבוצה שמדיחה בקביעות יריבות בכירות מליגות אחרות ומגיעה לשלבים מתקדמים. זה היה טבעי בליברפול של תחילת ואמצע שנות ה-80', לא של השנים אחרי החזרה מההשעייה מאירופה.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הישג?מבחינה מקצועית-מזל נטו.
    לפניי שבועיים ראיתי את אותו משחק ואנצ'לוטי עשה בית ספר לבניטז שלא ידע מה לעשות בכלל ורק בגלל מומנטום מטורף שנכנסה אליו ליברפול היא הצליחה לנצח.