אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הצלחתי לעכל את הפרצוף של בניטז מהרגע הראשון שלו באינטר. בהתחלה העדפתי לחכות עם המסקנות שלי לגביו, ואמרתי שצריך לתת לו את הזמן. אבל ככל שהזמן עבר, הוא נהיה גרוע יותר. עם כל הכבוד לירידת המתח של השחקנים, לפציעות ולכל תירוץ שבניטז ואחרים השתמשו בו, לאינטר היה אסור להיראות כפי שהיא נראתה תחת בניטז, אפילו בתקופות הכי גרועות תחת זאקרוני לא ראיתי אינטר כלכך מסורבלת ולא מסודרת.
    טוב שנפטרנו מהנאחס הספרדי, אני רק מקווה שמוראטי ינחית מאמן שבאמת מגיע לו להיות על הקווים של אינטר. ספאלטי יתקבל בברכה!

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/10
  2. 亚历山大帕托 Member

אתם מודעים לכך שבניטז עדיין מאמן אינטר, נכון? הוא עצמו אמר שאין בסיס לשמועה ושמוראטי שותף לתכניות שהציב.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניטז למראיין ספרדי: "אני המום מהפרסומים האחרונים בכל התקשורת והספקולציות שקובעות את עתידי באינטר. הדברים האלו לא עושים אותי שמח ואני לא ציפיתי לכך. המחשבה של לעזוב את אינטר או להתפטר לא עברה במוחי- אני עדיין מחשיב את עצמי כמאמנה של אינטר. עכשיו אני עוזב לליברלפול לכריסמס ואני מצפה לחזור לאיטליה בינואר."

אני עדיין חושב שהוא יתפטר בקרוב וחבל שזה יקרה.
    רפא, יש אוהדים במילאנו שמאוד אוהבים אותך, תישאר . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. עודד (אוהד הצלחות) Member

שמעו, עסקת קסאנו מדהימה. אבל אם מוראטי מפטר את בניטז, אנחנו ניאלץ להודות שהוא עשה מרקאטו חורפי יותר טוב מגליאני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Muurad Member

זה רק צריך להיות רשמי מצד מוראטי.. מאנצ'יו אמר אותו סגנון של דברים אז.

אני משער שזה מתעקב בגלל המאמן הבא יותר ועניין הפיטורים\התפטרות וקטע הפיצוי הכספי, ולא בגלל שלא יפטרו אותו.... אני עדיין ממליץ לרפא לחזור בינואר, מילאנו יפה מאוד בחורף, אבל לסאן סירו שייכנס רק בשעות הביקור, כרטיס עולה 15 יורו - ושלא יעלה על הדשא זה אסור.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/10
  6. uri מנהלים

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Muurad Member

לפי מצב הדברים והשמועות, נראה שהמאמן הבא יהיה לא אחר מליאונדרו.

נראה שמוראטי מאוד רוצה אותו, למרות שבראנקה ואחרים לא ממש... אני ממש לא יהיה מרוצה איתו, מעדיף כבר את בארזי כקרטייקר עד סוף השנה ואז נבחן את האופציות שיש לנו.. הדבר האופטימי והחיובי היחידי שיש לי עם ליאונרדו זה שהסיכויים להביא את גאנסו גודלים משמעותית(שזה מצויין), אבל סה"כ הבנאדם לא עשה מספיק כדי להגיע אלינו.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוראטי עשה הרבה דברים מטומטים בימים שלו כנשיא המועדון, אבל להעיף את בניטז ולהביא במקומו את לאונרדו ישבור די בקלות כל שיא אפשרי.

בניטז לא חף מאשמה במצב של הקבוצה, אבל הוא יוצא פה קורבן רציני וההתנהגות כלפיו לא הוגנת - הן של מוראטי והן של אוהדים ברחבי היבשת.

9. Muurad Member

תשמע המצב בקבוצה כזה ששחקנים לא ממש משחקים בשביל רפא או מכבדים אותו כמאמן.. לדעתי המצב כזה שכל שינוי במקומו כרגע יהיה טוב.

לא הכל באשמתו, אבל זה המצב לפחות כרגע... כמו שהיה עם יצחק שום בבית"ר לפני שנה שנתיים אם אפשר להביא דוגמא מהביצה המקומית, או כמו שקרה לבניטז עצמו בליברפול בשנה האחרונה שלו שם.. הדבר הכי טוב לנו ולו זה להפרד כידידים.

אנחנו צריכים שינוי, כל שינוי, ואם לאונרדו יגיע עד סוף השנה ואז תהיה לנו אופציה להאריך את החוזה שלו או להפרד ממנו ולהביא מאמן אחר זה יהיה מצויין.. בניטז לא אשם לחלוטין, אבל הוא ידע פחות או יותר לאן הוא נכנס והסכים, ככה שלא צריך לתרץ עבורו לדעתי.

10. 亚历山大帕托 Member

לאונרדו יכול לשכוח מהאהבה שהאוהדים הפגינו כלפיו במשחקו האחרון בסאן סירו אם הוא לוקח את המשרה. נבלה!

בניטז הוא פשוט con artist מושלם - חותם על חוזה יוקרתי וגורם למועדון לפטר אותו בעודו בורח עם מיליונים בפיצויים.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיף מאמן שלא מקבל מקסימום כבוד (ואני מסתכל על זה נטו מבחינת יכולות מוטיבציה נמוכות ולא כעל מישהו שהשחקנים "שונאים" בסתר) ויודע להעמיד שחקנים על המגרש מאשר חבר שאין לו מושג מה הוא עושה. יש מספיק מאמנים שיחסי האנוש שלהם היו חרא והידע הטקטי/מקצועי שלהם הפך אותם למצליחים. לעומת זאת, קשה לחשוב על מאמנים שהצליחו בתור מוטיבטורים נטו ללא כל ידע מקצועי.

אינטר בסגל מלא תחת בניטז הציגה כדורגל הרבה יותר יפה מזה שהיא הציגה תחת מוריניו, גם אם לרגעים הוא היה פחות "יעיל" ובטוח. גם התוצאות היו די טובות. ההדרדרות הקיצונית החלה אחרי מכת פציעות שלא הוגן בעקבותיה לשפוט אף מאמן על הפלנטה הזאת. לא ראוי לצפות מבניטז לרוץ חזק בראשות הטבלה עם הרכב של קבוצת תחתית.

והראיון הלפני אחרון של בניטז - זה עם האולטימטום למוראטי - סותר את כל המשפט האחרון שלך לגבי כך שהוא ידע למה הוא נכנס.

12. Muurad Member

סותר אם אתה מאמין לבניטז, אבל דיווחים מהצד השניאמרו מוראטי אמר לבניטז שקויט ומסצ'רנו יקרים מידי ואם הוא מסכים להשאר עם קאוטיניו וביאביאני והוא הסכים לכך.

ואני התכוונתי לזה שהוא הגיע לקבוצה שזכתה בטראבל וידע שרמת הציפיות ובזאת רמת האכזבות תהיה עצומה בהרבה ממה שיהיה לכל מאמן אחר, והוא עדיין לקח על עצמו את התפקיד... הקטע של הפציעות באמת לא באשמתו אבל אין מה לעשות זה קורה.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מקבל את זה. ללכת ולפטר מאמן כמה חודשים אחרי שהוא מונה לתפקיד ולהגיד לו SHIT HAPPENS זאת לא התנהלות של נשיא שפוי שמבין משהו בכדורגל. זה מגוחך וזה מחזיר את מוראטי לימים המפגרים של פעם. שיבדוק עד כמה הוא הצליח באותם ימים - אולי זה יגרום לו להבין את הרמז לגבי איכות הפעולות שלו. השתן עלה לו לראש.

14. Muurad Member

מוראטי לא מפטר אותו בגלל הפציעות, זה רק עוד משהו שקרה ופגע בקבוצה.

הפיטורים הם בגלל מצב הרוח של השחקנים בחדר ההלבשה, חוסר האמון שלהם בו וחוסר השליטה שיש לבניטז עליהם.... הוא איבד את החדר הלבשה, וכמה שהוא מסוגל להמון מבחינה טקטית ובעל ידע וניסיון רב, אנחנו עכשיו במצב שהדבר הראשון והיחידי שצריך לקרות זה החלפתו של רפא בניטז... ואני ממש לא אחד שתומך בפיטורי מאמנים באמצע העונה, ואחד התומכים הגדולים בהבאתו של רפא כמאמן ומאמין שהוא באמת מאמן מצויין, אבל במצב של אינטר היום אין לנו לאן להמשיך איתו.

אנחנו צריכים להביא קרטייקר ואלא אם כן יקרה משהו לא צפוי להתכונן למאמן לעונה הבאה.

15. THE STRETFORD END Member

בקיץ בניטז לקח הימור שבו הוא היה יכול רק להפסיד,במקרה הטוב לצאת עם כמה שריטות אבל להישאר בחיים,
    כי לבוא לאינטר אחרי עונה מושלמת,להכנס לנעליים של מוריניו,כל דבר פחות ממצויין והוא היה נחשב לכישלון
    אבל בחיים לא חשבתי שהרומן הזה יסתיים כל-כך מהר.
    בניטז של אינטר זה אותו בניטז בחלק האחרון שלו כמנג'ר ליברפול,רגזן,רב עם חצי עולם,מפיל את האחריות על אחרים,
    מזלזל באחרים.
    לא ראיתי יותר מדי את אינטר העונה אבל מתי שכן ראיתי לא התרשמתי במיוחד.

לא חושב שמוראטי נקי מאשמה אבל בניטז עשה לו את החיים קלים עם הפיטורים וההתנהגות שלו לאחרונה
    לא נתנה את הסיכוי שאולי וגם עם כישלון מקצועי העונה,עדיין יהיה אפשר להשאיר אותו לנסות ולבנות גל חדש של הצלחה.

אגב,כשבניטז חתם באינטר הזהרתי את Sempre Inter מפניו,התווכחתי איתו על הכישלון החרוץ שלו בליברפול,
    הוא כבר לא כותב פה יותר?