אינטר 10/11:: יש מאמן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י עומר, ‏4/7/10.

1. Interista Member

קצת באיחור, אבל בכל זאת...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/11/10
  2. Cup of Tea Liverpool, UK

שלום, באתי לשאול מה שלומו של דוידה סאנטון?
    לא שמעו ממנו הרבה זמן, בניטז מייבש אותו? הוא היה פצוע? או שהוא פשוט לא משתלב טוב כמו שיצפו ממנו..?

3. Muurad Member

הוא היה פצוע בהתחלה, ואז חזר לרוטציה וגם להרכב, אבל עד עכשיו בכל משחק שהוא שיחק הוא היה על הפנים, והאמת הוא גורם לי להתגעגע לקיבו עם איך שהוא משחק.

נקווה שהוא ייצא מזה וישחק כמו שהוא יודע במהלך השנה.

4. Cup of Tea Liverpool, UK

אז לפני הפציעה, הוא הציג יכולת טובה לשחקן הרכב באינטר?
    ועוד שאלה, איפה הוא משחק יותר טוב - בימין או בשמאל?

5. Muurad Member

לא הייתה תשובה חד משמעית לגביו, לפחות לא לי.. הוא נראה נהדר לפרקים ולא בחלקים אחרים.. הפציעה השביתה אותו לתקופה ממושכת והוא חזר השנה, ככה שאפילו שהוא משחק על הפנים עכשיו צריך לתת לו עוד זמן כדי לשפוט אותו לגמרי.

הוא ימיני ברגל ובמקור הוא מגן ימיני, ככה שזו העמדה הטובה יותר שלו כי הוא יכול לבוא לידי ביטוי יותר בהתקפה.

6. Joel Gion Member

מדהים איך הפציעות הפכו אותו תוך כמה חודשים מהיורש הפוטנציאלי של פאולו מאלדיני לבסך הכל גרסא טיפה יותר אתלטית של פרנצ'סקו קוקו. למען עתיד הנאציונלה אני מקווה שזה לא הכיוון שהקריירה שלו תלך אליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/12/10
  7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

פרנצ'סקו קוקו הוא לא יהיה, אני בטוח. תסלחו לי, קוקו יש רק אחד.

8. Milanista3 Member

9. SerieA Il Capitano

הכותב דרור פלדמן הוא אוהד יובנטוס. הוא הכותב הכי סובייקטיבי שראיתי בימי חיי. למשל, "חוסר המקצועיות ב-2006 התבטא בכך שבית המשפט העניק לאינטר את האליפות של 2005/6, מה שלא הגיע לה מעולם."

ומי קבע שזה לא הגיע לה מעולם? אוהד יובנטוס? יובנטוס שגנבה עשור שלום על חשבון כל קבוצות הסרייה A?

10. zoharco Member

אם אתה מתחיל בציטוט תרשום גם את ההמשך- הוא אומר שזה לא הגיע לאינטר ושזה היה אמור להגיע למילאן שסיימה במקום השני כיוון שלא היו הקלטות של גליאני משוחח עם אותו קוון אלא רק עדויות. נגד אינטר אגב כן יש הקלטות. אני לא יכול לחכות לרגע שהכל יתפוצץ בפנים של מוראטי. it would be glorious

11. SerieA Il Capitano

מילאן נחשדה בשחיתות באותה עת ולכן לא היה אפשר להעניק לה את התואר - אלמנטרי לחלוטין היה אז שאינטר תקבל אותו לאחר שאז לא נחשדה בדבר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/10
  12. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx כל הכבוד על הזכייה!

13. zoharco Member

A seria -אם כך אז לגיטימי לחלוטין לקחת חזרה את התואר הזה מאינטר עכשיו כשהיא חשודה (גם אם אין הוכחות לפי שיטתך)

14. Milanista3 Member

מצד אחד, אם אינטר מואשמת באותה עבירה כמו יובנטוס , יהיה כל כך מגיעה לה לרדת ליגה . מצד שני זו תהיה עוד מכה אנושה לכדורגל האיטלקי שלכו תדעו מתי , אם בכלל, הוא יתאושש.

15. 亚历山大帕托 Member

אתה בטוח? ומה בדיוק ייפגע בצורה נוראית כל כך? התדמית? נפגעה בעבר, שרדנו את זה, וזה לא כאילו העונות האחרונות יתבטלו. האליפויות בהן זכתה יישארו שלה, אין כאן בעיה של אוהדים מרומים, כולם (למעט כמה אוהדי אינטר הזויים) יודעים בעקבות מה הגיעה השליטה הזאת. הכוכבים? אטו, ז'וליו סזאר ואולי גם סניידר יעזבו את הליגה - בסדר. אינטר של מוריניו היתה כוח באיטליה ובאירופה, אבל כפי שהמצב נראה עכשיו, תקופת הזוהר שלה הסתיימה, כך שהכדורגל האיטלקי לא מאבד הרבה מבחינת ייצוג באירופה, מה גם שאין לה איטלקים על המגרש. זו פגיעה במועדון ולא בליגה כמו שקרה ב-2006.