אני מסכים איתך שזה מאוד מטריד מה שקורה בקבוצה אבל בוא נזכור שאנחנו בסך הכל רק במחזור הראשון של ליגת האלופות והשני של הליגה האיטלקית, אם אני ייקח את הגלגל אחורה אתה תראה שגם בשנה שעברה התחלנו עם 0:0 בונקריסטי מול בארסה, המשכנו ב-1:1 עם רובין וב-2:2 עם דינאמו קייב, 0 נצחונות מ-3 משחקים, והשנה יש לנו בית יותר קשה אבל אני מאמין שנעבור אותו, בסופו של דבר המטרה היא לעלות שלב, ברגע שעולים שלב מתחילים לראות את הכדורגל האמיתי והטקטיקה, ובשנה שבערה עלינו ממקום שני והצלחנו לחהעיף את צ'לסי, צסק"א, בארסה ובאיירן בדרך לזכיה..תהיה אופטימי. השנה הליגה יותר חשובה בגלל ההתחזקות של מילאן והעובדה שבניטז הוא ב-10 רמות מתחת למוריניו, אם נצליח בצ'מפיונס - בונוס, מה שכן לעבור שלב זה חובה כמובן.
כמובן ששכחת את ברצלונה,וקאזאן בחוץ זה קבוצה יותר קשה מכל הקבוצות שיש לאינטר בבית בחוץ,עובדה שגם אינטר וגם בארסה לא הצליחו לנצח שם.
לשחק בבית מול קבוצת על ברמה של אינטר ועוד 2 נמושות(כן נמושות, זה שקשה לנצח ברוסיה ואוקראינה זה בגלל שרוב המגרשים שם זוועה ואי אפשר לשחק כדורגל, בנוסף אינטר שיחקה בקאזאן בעשרה שחקנים בגלל אדום מטופש של באלוטלי) זה פחות קשה מאשר לשחק בבית עם 3 קבוצות חזקות שמחזיקות בארסנל התקפי מרשים.
קפיטאנו נלקח לבית החולים להתבוננות אחרי התלונן על כאבים בחזה.. רפא בניטז הגיב על כך כשאמר שזה רק ליתר ביטחון. "הוא חש כאבים בחזה בצד ימין, הוא היה רגוע אבל הצוות המקצועי החליט לקחת אותו לבית החולים להתבוננות ליתר ביטחון." יש גם דיווחים שהוא סבל מכאבי ראש בנוסף לכאבי החזה.. נקווה שהכל יהיה בסדר.
אחרי שלקח שתי אליפיות ספרד וגביע אופ"א עם וולנסיה הוא נחשב לקונצנזוס. בטח אחרי שהשיג את גביע אירופה לאלופות עם ליברפול המוגבלת ב-05\2004. אחר-כך בניטס הצליח להמאיס את עצמו על חובבי הכדורגל. קשה לזקוף לזכותו של בניטס דברים חיוביים כי אחרי הירושה המוצלחת שהוא קיבל ממוריניו הוא היה יכול כנראה רק להרוס - אבל בינתיים בניטס הצליח בגדול בדבר אחד - הוא החזיר את סמואל אטו לחיים. נראה שיש שם עוד דברים מעבר להזזתו של אטו לעמדת החלוץ המרכזי כמו שהוא אוהב. אטו אתמול היה מדהים, שלושער ובישול - מה עוד אפשר לבקש מחלוץ? הוא פתח את העונה בסערה - העונה רק בחיתוליה והוא כבר עם 11 שערים בכל המסגרות. אטו נראה חד, זריז, ערמומי כפי שלא היה מאז הפציעה הקשה ההיא ב-2007. אם אטו ימשיך ככה ומיליטו יתעורר - לאינטר תיהיה התקפה שתזרע פחד בכל אירופה. אבל, צריך לחזור לפרופורציות - לטעמי אסור להתלהב יותר מידי מהניצחון המוחץ אתמול על ברמן. כי כל קבוצה מהדרג העליון באירופה(צ'לסי, ברצלונה, יונייטד, לטעמי אפילו מילאן וארסנל) הייתה מביסה את ברמן שמציגה הגנה רשלנית וקישור רכרוכי.
צריך לזקוף לזכות בניטז גם את הכדורגל המשופר להפליא שאינטר מציגה, בניגוד לתקופה עם מוריניו. נגד רומא בסופר קאפ ראינו אחלה כדורגל, ברביעייה נגד בארי ומול ברמן ראינו אינטר אחרת, שלא הכרתי מהתקופה עם מוריניו. לא יודע מה עם אחרים, אני מאוד מחזיק מבניטז והוא האיש הנכון לנראזורי. בכל זאת - 2 אליפויות ספרד ולא עם ריאל או ברצלונה, גביע אופ,א, אלופות, פעם זכיה ועוד פעם גמר עם ליברפול ולא עם יונייטד, ברסה וצ'לסי. אני צופה עתיד ורוד לאינטר תחתיו.
חכו עם השבחים האלה לבניטז,העונה עוד ארוכה,וצריך להודות שהוא צריך להתאמץ כדי לא לזכות העונה בעוד סקודטו כי הוא קיבל ממוריניו קבוצה שלמה,מאוחדת וחזקה. ובכל זאת,חכו לפני שאתם אומרים שהוא טוב ממוריניו..
נראה לי שלא הבנת. לא אמרתי שבניטז מאמן טוב ממוריניו, אמרתי שהכדורגל של בניטז יפה יותר מזה של מוריניו. הפורטוגלי הוא יותר יעילות מיופי, תראה כמה ריאל מדריד משעממת, אבל היא מנצחת, בדיוק כמו אינטר של העונה שעברה. בניטז הוא המאמן המתאים ביותר לאינטר כי הוא כבר זכה באלופות וגם יודע לשלב כדורגל יפה.
http://www.as.com/recorte/20101007dasdasftb_14/C280/Ies/Wesley_Sneijder.Xxx סניידר יסגור באינטר עד 2015. הקשר ההולנדי, ממצטייני הקבוצה אשתקד, הבטיח בראיון לגאזטה דלה-ספורט - "אני מאמין שתוך שבועיים אחתום על חוזה חדש עד 2015, אני מאוד נהנה כאן". השחקן ציין כי לא מעט קבוצות באירופה גילו בו עניין, אך "החמימות שקיבלתי כאן מייד כשהגעתי והחיבור עם הקהל ועם שאר חבריי לקבוצה היה מצויין ואני רוצה להמשיך בקבוצה". על פתיחת העונה הדי בינונית של קבוצתו, אמר סניידר - "חזרנו עייפים מאוד, לא רק שהייתה עונה ארוכה ומתישה אלא גם לא נחנו מספיק בגלל גביע העולם. לא היו לנו את התנאים הטובים ביותר עד עכשיו אבל לאט-לאט נתייצב".
השמן הזה לא רוצה לעזוב אותנו... עד שכבר כמעט נפטרנו ממנו(טוב הוא עדיין הסוכן של קרלון) הוא הולך לעשות קאמבק? לדעתי זה הצהרת כוונות של מייקון אם הוא עובר אליו... אם הוא באמת הסוכן שלו אני לא רואה את מייקון נשאר הרבה באינטר.