אני זוכר שבאותה עונה במשחק הידוע לשמצה מול יובה שלא שרקו את הפנדל הוא קם, דפק את המיקרופון על השולחן, ועזב את עמדת השידור והפסיק לפרשן את המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ראיתי חלק ממשחקי ההכנה של אינטר וזה נראה כאילו בניטז בונה הרבה יותר על משחק סבלני של הנעת כדור, סגנון שיתאים הרבה פחות לבאלוטלי (שהאיכות שלו נובעת יותר מכוח פריצה, מהירות ויכולת להפתיע את היריבה עם בעיטות מרחוק). אני כן חושב שצריך שחקן כמוהו למקרה שהנעת הכדור הסבלנית יחסית לא תעבוד, ושבאופן כללי המרקאטו הזה היה בעייתי עבור אינטר, כי היא נותרה קבוצה די חד מימדית. כבר בעונה שעברה זה היה בולט מדי פעם, אבל השנה זה תסריט שאמור לחזור על עצמו הרבה יותר פעמים בעיניי - אינטר תתקשה מאוד לפצח קבוצות טקטיות שיתגוננו ויעמדו נכון. אם היא תרצה להצליח, היא תצטרך כנראה לחזור לשיטה שמזכירה יותר את ימי מאנצ'יני עם דומיננטיות אווירית גדולה, כי סתם ככה היא בבעיה. סניידר הוא היחיד בעל יצירתיות יוצאת דופן ומאייקון הוא היחיד עם שילוב יוצא דופן של מהירות/כוח פריצה. אלו מעט מדי כלים. על הנייר גם פאנדב יכול לעזור, אבל למרות התכונות שלו הוא לא נוטה להפגין אותן יותר מדי באופן שישנה משמעותית משחק תקוע. את קוטיניו בניטז יצטרך לשלב בכוח, אין לו הרבה ברירה. אינטר צריכה את היצירתיות שלו כמו אוויר לנשימה.
http://img217.imageshack.us/img217/197/658e.Xxx קאוטיניו: "החיים שלי, אלוהים, קאקה, והקסם של סניידר." הברזילאי של אינטר: "לא דיסקו, לא בירה ולא קעקועים. ז'וליו סזאר הוא אח גדול שלי." מילאן - "אני לא בדרך קבע במועדונים. אני לא שותה בירה או אלכוהול ואין לי קעקועים. אני גורם לעצמי שמחה דרך דברים אחרים. אתה רוצה לדבר על כמה יפה זה שיש את אלוהים בתוכך? " פיליפה קאוטיניו יושב בפינת הלובי של המלון בו הוא מתגורר. יש לו חיוך, שומר על ארשת פנים רצינית בחולצה ורודה. בשעה של הראיון הזה, הוא לא הראה שום סממנים שהוא כוכב, והתנהג כמו אדם רגיל לחלוטין משכמו ומעלה. משפחה - הוא מרוויח הרבה כסף, נחשב כאחת החתמות וההבטחות הגדולות, והוא יכול לעשות את הופעת הבכורה שלו עבור נבחרת ברזיל בקרוב. יותר מדי עבור שחקן שנולד ב- 92. חוזה קרלוס, אבא שלו, מביט בו בגאווה. אין ספק, ההורים שלו גידלו אותו היטב. איימי, חברתו, לובשת חולצה לבנה ושותה מים. "אנחנו יחד שנה וחצי, אבל לא דיברנו על חתונה, זה עוד מוקדם. לאהבה שלנו יש רק פגם אחד: אני אוהדת בוטאפוגו." כולם צוחקים. הם משפחה אחת גדולה. הם תמיד יחד. ההורים, האחים והחברה כולם יהיו בברצלונה עבור הופעת הבכורה שלו עם הסלסאו. הילד לא יכול להיות לבד אפילו שנייה. "אמא שלי, אזמרלדינה, נמצאת פה במילאנו והיא הולכת לכנסייה לעתים קרובות. בברזיל, אנחנו לא משחקים כל יום ראשון אז היינו הולכים למיסה יחד. אלוהים הוא בלב שלי, בראש שלי. הוא איתי מהיום שנולדתי. הזימון הראשון שלי לסלסאו הוא רק בזכותו. הזיכרון הראשון שלך בתור אוהד נבחרת ברזיל? "במונדיאל 2002 והקסם של רונאלדו. הפנומן. הכדרורים והשערים שלו. ביום הניצחון הלכנו לחגוג מול המראקנה - האיצטדיון שלי. יום אחד אני רוצה לשחק שם בחולצת הסלסאו." אולי בגמר של 2014? "אנחנו חולמים, נכון? אני יכול לדמיין את הפעולה המכרעת. אני נותן דריבל ועובר את היריב, ומוסר את הכדור אל קאקה, האליל שלי. הוא משתלט על הכדור בנגיעה, וישר לרשת." האם היתה לך הזדמנות להיפגש עם כוכב ריאל מדריד? "לא, אני מקווה שזה יקרה בליגת האלופות. בינתיים, יצא לי לפגוש את רונאלדיניו, עוד אליל שלי, במהלך משחק הקדם עונה בין אינטר למילאן. הוא ניגש אלי ואמר: 'בהצלחה.'(Boa Sorte) רק שתי מילים, אבל אני יכול לקרוא מעיניו הרבה דברים טובים. הוא יכל להתעלם ממני או להיפרד בקרירות. אבל הוא עשה זאת בחיבה. " רבים אומרים כי קאוטיניו הוא היורש של רונאלדיניו. "אני פשוט קאוטיניו, ילד שמתחיל לשחק את המשחק הגדול הזה. רונאלדיניו הוא תופעה והוא זכה בהכל. הוא ה-כדורגל. לנו, אולי, יש במשותף ביכולת לשחק על האגף השמאלי לכיוון השער. אבל אל תערוך השוואות בבקשה. אשמח לקבל מחצית מההצלחה שלו. " אתה אוהב לשחק בפלייסטיישן? "עם אחי ליאנדרו אני תמיד מנצח. איזו קבוצה? ברזיל כמובן. אבל אני מנסה להכניס לשם את סניידר." האליל החדש שלך? "מגיע לו לזכות בכדור הזהב. אני מתבונן בו מתאמן ואני מוקסם. הוא מיתוס. אני הולך לנסות לגנוב ממנו סוד: את מהירות המחשבה שלו. הוא יכול לדמיין את הבעיטה לפני שיש לו את הכדור. אני צריך לחשוב מהר כמו סניידר. " ז'וליו סזאר? "אחי הבכור. הוא אמר לי להיות עצמי. שאני צריך לבעוט לשער בלי פחד. אני מקשיב לו עם פה פעור." ומה ביקש ממך בניטז? "להיות רגוע, ובעל תעוזה. זו תהיה עונה ארוכה ויש לנו משחקים רבים." המאמן החדש של ברזיל, מאנו מנזס. "הוא ניצח וזכה בהכל עם קורינתיאנס ויש לו אישיות נהדרת." והוא ימשיך דור חדש של שחקנים צעירים מאוד. "ניימאר, בן גילי, הוא שחקן מדהים. ובקרוב, תגלו את פאולו הנריקה גאנסו. הוא מספר 10 אמיתי."(הוספה שלי - זה השחקן בתמונה שלי, אני חופר עליו לחברים כבר יותר מ-7 חודשים שהוא הולך להיות הקשר הטוב בעולם עוד כמה שנים, נקווה שהוא יזרוק לבראנקה מילה עליו כבר ויגשים לי חלום) פאטו-ניימאר-קאוטיניו, זה בטוח יהיה ז'וגו בוניטו נכון? "זה יהיה טריו משובח. ובתור חלוץ מרכזי, תיזהר מאנדרה של דינמו קייב(אקס סאנטוס). וגם רוביניו. עוד פנומן. מילאן רכשה שחקן גדול." אז איך אתה מתרשם ממילאנו? "אין ים, אבל העיר היא יפה. הקתדרלה היא מדהימה ואני גם נהנה לבקר בטירות. בנתיים, אני חי בבית מלון. אבל אני מהר מאוד אעבור לאזור דירות ליד הסן סירו". מה יש לך במטבח? "צלחות ענק של פסטה. אבל מצאתי גם מסעדה ברזילאית נהדרת בשם Picanhas. אני לא מתגעגע כי הבאתי את כל המשפחה שלי איתי למילאנו. מלבד האהבה שלי, כמובן." הכינוי שלך הוא פיליפיניו "למען האמת הייתי רוצה להיקרא קאוטיניו. כל השחקנים באינטר קוראים לי כך." אינטר תשחק נגד אינטרנסיונל מפורטו אלגרה בגביע העולם למועדונים. "זה יהיה קשה אבל אינטר שלי היא קבוצה נהדרת. סניידר יכול לעשות את ההבדל נגד כל יריב כלשהו." העונה שעברה הייתה ייחודית עבור אינטר. "אבל אנחנו רוצים להמשיך לנצח גם העונה עם כל האלופים על המגרש." קאוטיניו, מה אתה יכול לתת לאינטר? "כרגע, את ההתלהבות שלי. בעתיד, אני מקווה ששערים חשובים".
אגב פיקאניאס (המסעדה על שם הנתחים שהברזילאים אוהבים) נמצאת ליד סן סירו. חייבים לעשות איזה מחקר אנתרופולוגי על השמנת כדורגלנים ברזילאים, זה לא להאמין....אה, וגם המסעדה היא אכול פי יכולתך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
לפי Sky בניטז לא ממש מרוצה מהתפקוד של אינטר במערך 4-2-3-1, ולכן הוא שוקל לשנות את המערך ל- 4-3-1-2 כאשר סניידר ישחק מאחורי אטו ומיליטו. אז למה דווקא המערך הזה? הספרדי רוצה שאטו יבוא יותר לידי ביטוי ולכן הוא רוצה לתת לו לשחק במקומו הטבעי כחלוץ מטרה. ובנוסף לזה, פאנדב וביאביאני ישמשו כשני הקיצוניים במידה ואינטר תתקשה לבוא לידי ביטוי במהלך המשחק נגד היריבה.
למה שביאביאני יפתח עם כל הכבוד? ]אנדב כקיצוני הוא גורע...אם שניהם ישחקו כקיצוניים לא יהיה גול אחד שיבוא דרך האגפים.
לליגה אני 100% מסכים... זה מערך שאנחנו פשוט נשלוט בו ביד רמה בליגה נגד הקבוצות היותר קטנות. אם במשחקים החשובים באירופה בשלבים היותר מאוחרים אנחנו נדע לחזור ל-4-2-3-1 והקבוצה תצליח להסתגל לשינויים אז מצויין..
שניהם לא אמורים לפתוח בהרכב הראשון. הכוונה היא, שאם במידה ואינטר תתקשה מול היריבה במערך הרגיל ה- 4-3-1-2, אז בניטז יכול להכניס את ביאביאני ופאנדב והמערך יהפוך ל-4-4-2, כאשר המקדוני והצרפתי יהיו שני הקיצוניים. ההבדל הוא שבמקום לשחק דרך המרכז, משחקה של אינטר יעבור לאגפים.
מייקון עדיין לא החלים מהפציעה בברך שלו במשחק נגד אתלטיקו, ולכן יש סיוכי גדול שהוא ייעדר מהמשחק נגד אודינזה. סאנטון צפוי להחליפו.
אני לא רוצה לחרוץ את גורלו של בניטז כבר מעכשיו, אבל מה שקורה בקבוצה במשחקים האחרונים לא מתקבל על הדעת. הספרדי משחק באותה שיטה של מוריניו, עם אותם שחקנים, אבל ההבדל בין הקבוצה של הספרדי לבין הקבוצה של מוריניו הוא הבדל שמיים וארץ. בעידן מוריניו השחקנים טרפו את הדשא, רצו כל הזמן, התנפלו על כל כדור, כולם הצטרפו להגנה ולהתקפה, עם בניטז אינטר נראית עייפה, שבעה, חסרת מוטיבציה כאילו נמצאת בתרדמת. אני מבין שתהיה ירידת מתח אחרי עונת השיא של אשתקד, אבל יש גבול לירידה הזו. מיליטו לא רץ מספיק, אינו מפוקס וכאילו לא בא לו לשחק, מייקון עושה לנו טובה שהוא משחק, צמד הבלמים עושה חורים כמעט בכל התקפה של היריבה, הקישור האחורי לא עושה את העבודה כמו שצריך, פאנדב משחק די בינוני. השחקנים היחידים שאפשר להזכיר לטובה הם סניידר שממשיך לקחת את משחק ההתקפה של הקבוצה על כתפיו, ז'וליו סזאר שממשיך להציל את הקבוצה בכל משחק ומשחק וסמואל אטו שמשקיע את כל כולו ומספק את הסחורה מבחינת כיבוש השערים. בניטז צריך להעיר את השחקנים ולבצע כמה שינויים. מיליטו צריך לרדת לספסל למשחק אחד או שניים כדי שיתעורר, קיבו צריך להתחיל לשחק כבלם, סאנטון צריך לשחק כמגן שמאלי ועם חזרתו של טיאגו מוטה אני מאמין שהקבוצה תחזור לתפקד. עד אז, פורצה אינטר !