אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏2/6/07.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי השער ה2 של זלאטן מול סאמפ אתמול אני חייב להגיד,אני לא סובל את הבחור הוא תקע לנו סכין בגב אבל אני אחדד את מה שאמרתי אליו פעם,הוא גאון,הוא תופעה יש לו שליטה לא נחותה מרונאלדיניו,יש לו ראית משחק מהטובות בעולם ובנוסף להכל הוא גם גבוהה ומהיר.חוץ מהדברים הטכניים שידועים לכם משו הסתובב לו בראש,הוא בוגר ומגאון מטורף הוא הפך ל..גאון.

2. mrwhat Member

אני נפעם כל פעם מחדש מהגדול מכולם , איבראקדברה. מדהימה אותי הטכניקה , המהירות , הכוח , ראיית המשחק ... הכל. פשוט שחקן מדהים - המעקץ הכי גדול שקבוצה יכולה לעשות זה לגנוב את זלטן... פי איזה גנבה הייתה פה.

3. Giallorossi Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

אני לא מת עליו בלשון המעטה, אבל אני מודה שהוא שחקן ענק, אחד מהטובים ביותר בעולם כיום.

4. Drenthe Member

תגידו למה מנצ'יני לא נותן קרדיט ועולה בהרכב אם דוד סואזו? ואם כבר סואזו עולה לשחק הוא עולה מהספסל..

5. Jose Mourinho Member

ההחתמה של סואזו הייתה מתוך מחשבה של מנצ'יני שאי אפשר להסתמך יותר בבטחה על אדריאנו. אם אדריאנו היה חוזר לכושר, סואזו לא היה באינטר לדעתי. עכשיו שאדריאנו מראה שאולי היה מוקדם מדי להספיד אותו, מנצ'יני נותר עם בעיית חלוצים בה כל פעם לפחות חלוץ אחד לא יקבל דקות במשחק מסויים, ולעיתים אפילו שניים. סואזו וקרוז היו קורבנות האינפלצייה בשני המשחקים האחרונים, ואני מניח שמול רומא זה יהיה אדריאנו.

Giallorossi, החתימה שלך בסימן שאלה כרגע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/9/07
  6. Drenthe Member

נקווה שאדריאנו יחזור לעצמו ויתחיל לשחק כמו בעונת 2005

7. Inter4Ever Member

הגניבה של איברה עלתה לנו 26 מיליון יורו, אבל ללא ספק זו אחת הרכישות המוצלחות ביותר של מוראטי מאז שהוא הגיע לאינטר.

נקווה שמחר איברה יצעיד אותנו לניצחון באולימפיקו, כמו שהיה בעונה שעברה, שם היינו צריכים להביא לרומא שלישייה, אבל החמצת פנדל, הצלות מהקו של רומא, וקורה של חבייר זאנטי עלו לנו בשערים.

8. beitar4ever Member

נקווה שאדריאנו יצדיק את הקרדיט שהוא מקבל מהמאמן שלו ויתחיל לחורר רשתות.

9. Chievo Member

10. Jose Mourinho Member

שיהיה בריא.

זו הסיבה העיקרית לכך שקיבו לא זומן למשחק באולימפיקו, מנצ'יני יודע שאסור לו לסכן את הרומני כי הוא חייב אותו כמו אוויר לנשימה באמצע השבוע מול איינדהובן.
    איזו קללה רובצת על שחקני ההגנה של אינטר העונה, לא יאומן.

11. 亚历山大帕托 Member

חדשות מעולות. לא ליריבות של אינטר, אלא לחובבי הכדורגל בכלל. מקווה שזה רציני ולא נראה את הגולם הזה שוב על המגרשים שלנו.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

קצת אנושיות...גם אם אנחנו שונאי אינטר.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/07
  13. Deki Member

חבל שאני לא יכול להגיד את זה עליך... בקשר לפורום.
    מה גם שאני מאחל את זה לנסטה, קאקא ובכלל כל מי שבמילאן.

14. Jose Mourinho Member

אתה פשוט מגעיל אותי, שמח שלשחקן כדורגל יש בעיות בלב ועוד מקווה שזה משהו רציני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/07
  15. 亚历山大帕托 Member

זה בכלל לא קשור לזה שהוא שחקן של אינטר ואינטר נפגעת מכך. להיפך - זה דוקא חדשות טובות לאינטר ששחקן מגעיל כזה לא ישחק בשבילה. אבל זו רק דעתי. אם הוא היה שחקן מילאן, גם הייתי מרגיש ככה, ואם זה היה קורה לכל שחקן אחר של אינטר (חוץ ממטראצי אולי), הייתי מרגיש צער. אני מקווה שזה לא יפגע בבריאות שלו, אבל שכן יפגע בקריירה שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/07