אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Mamadu, Jun 2, 2007.

1. JR-Riquelme Member

עובדתית, אינטר צדיקה באמת ומילאן מושחטת, עובדתית,
    תאוריות כאלה ואחרות אפשר לעשות עד מחר,
    לאינטר אין כתם כמו שיש למילאן.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: פילי (הוגו גומז) יעבור היום את הבדיקות הרפואויות באינטר ויחתום על חוזה תמורת 3 מליון, פילי בן ה19 קשר אחורי שמעכשיו אומרים עליו שהוא הויירה הבא.

יש סיכוי לא רע שהוא ישחק מחר נגד ברסה אם הכל יסתדר היום.

:aa1: מרטינס חלוץ אינטר לשעבר מסביר למה עזב את אינטר:

" היה לאינטר שבעה או שמונה חלצים, והם אמרו שרוצים עוד חלוצים ואני לא האמנתי "

" כאשר זלאטן הצטרף זה לא הדאיג אותי וחשבתי שאקבל את ההזדמנות שלי כי שנינו שחקנים שונים, אבל הם חתמו גם עם קרספו ".

" המאמן לא נותן לשחקנים הצעירים לשחק כמו שצריך בגלל זה עזבתי, תמיד רציתי לשחק באנגליה ".

Last edited by a moderator: Aug 28, 2007
  3. Jose Mourinho Member

זה נורא נחמד לשחק ב"נדמה לי", אבל העובדות בשטח ומילאן הורשעה על הזמנת קוונים בעוד על אינטר אין שום ראיות על משהו לא חוקי שהיא עשתה.

כולם יודעים, חוץ ממך ומ"אחד מנתניה" כנראה. מילאן שיחדה, אינטר הגונה. יש לך הוכחות שמראות אחרת? תביא.

אז כמו שאמרת,

4. אחד מנתניה Member

מילאן ניסתה להזמין קוון ולא הצליחה נכון זאת עברה, אבל הפער בין מילאן לאינטר היה יותר מ10 נקודות אז במילא היה למילאן מגיע לקחת אליפות, לעומת יובנטוס ששיחדה את השופטים באופן קבוע.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בעצמך אומר שמילאן שיחדה, אז למה שיתנו להם את האליפות?

6. JR-Riquelme Member

זה ממש לא משנה,
    הנקודה הזו שהם ניסו להזמין קוון אומרת הכל,
    אני לא יודע למה לא הורידו אותם ליגה.

7. אחד מנתניה Member

לדעתי בכלל לא צריך להביא את האליפויות של 04/05 ו05/06 לאף אחד ובטח שלא לאינטר כי הפער בין מילאן לאינטר היה גדול ולא בגלל שמילאן מושחטת.

Last edited: Aug 28, 2007
  8. 亚历山大帕托 Member

מישהו יכול להביא הוכחה כלשהי לכך שמילאן שיחדה מישהו? יש משהו חוץ מהשיחה ההיא שבה גליאני התלונן על השיפוט במשחק נגד פאלרמו מעונת 05/06? אני מבין שזה משחק לטובת האינטרסים של אוהדי אינטר להניח מראש שהחלטת בית המשפט צודקת, בלי לבדוק את הסיפור מקרוב ואת כל הראיות, אבל תנסו להוציא קצת את הראש מהתחת ותחשבו בעצמכם מה יש לכם על הידיים שגורם לכם להסיק את המסקנות האלה. אני מחכה להוכחות חותכות.

9. Yoann Gourcuff Member

זה בדיוק מה שאני אומר הכל תאוריות אין גם להם הוכחות כולם אומרים שאינטר צדיקה, ואין צדיקים בליגה האיטלקית... אף אחד כולל אינטר ובטח שלא אינטר... לא סתם מקבלים ככה אליפות...
    אני לא משחק בנדמה לי.. ומילאן לא נסתה לשחד קוון, היא נסתה לחליף אותו,ויש הבדל! ומעניין שלכל הקבוצות הנענשות הורידו מהעונש ורק למילאן לא... בחייכם, אל תזיינו בשכל שאינטר צדיקה בסדר? עובדה שלא נתנו למילאן עונש של הורדת ליגה כמו שלכולם נתנו בהתחלה אז זה אומר משהו על העברה שהיא ביצעה..
    ול"אינטר" אם אתה יודע לקרוא, תבין שלא כתבתי מה שאני חושב סתם הבאתי תיאוריה כי גם אתם אומרים שמילאן מושחתת וגם לכם אין הוכחות,אני חושב שאינטר לא פחות מושחתת מיובנטוס והיו נגדה ראיות גם כן אני זוכר.. אני לא יודע בדיוק מה קרה עם זה.. כנראה שמוראטי הצליח עם הקשרים שלו להעלים גם את זה... מישהו אמר שוחד לשופט?... אהמ..
    ואמרתי לו שאם הוא לא יודע שלא ידבר סתם כי הוא לא באמת יודע מה הולך שם וגם אני וכל הפורום הזה לא יודע אז אל תתחילו בזיוני שכל..

10. Yoann Gourcuff Member

עוד דבר שאני חייב לציין, זה השחיתות נגד מילאן! קודם כל יכול להיות מצב כזה שמילאן מושחתת כל כך ובמשחק נגד אטאלנטה נספל גול חוקי ביותר של קאקה? וזה קורה כל הזמן.. כולל זה שבמארסי (האיצטדיון של גנואה) לא הכניסו אוהדי מילאן בגלל רצח של אוהד לפני 12 שנה!! כל הזמן באים נגד מילאן ואתם אומרים שהיא מושחתת? כל משחק כמעט יש "טעויות" נגד מילאן, פשוט כל משחק... (כולל משחק נגד ברצלונה שהגיע למילאן גול + משחק גמר ליגת האלופות נגד ליברפול שג'רארד עשה הצגה וקיבל פנדל שהוביל ל3-3) אז אל תזיינו בשכל בבקשה כשנגדנו תמיד יש שחיתות..

11. 亚历山大帕托 Member

עזוב הצגה של ג'רארד, השער השני (של שמיצר) לא היה חוקי. זה בדיוק השער שפסלו לנו (לא בצדק, כרגיל) בגמר 2003, בטענה שרוי קוסטה הסתיר לבופון את הבעיטה של שבצ'נקו, והוא בכלל עמד בצד. כששמיצר בעט, בארוש היה צריך לכופף את הגב כדי לתת לכדור לעבור, והוא היה בדיוק מול דידה. הקוון הרים את הדגל לנבדל, אבל תראו מה זה, השופט התעלם ממנו ונתן את הגול לליברפול. אם השער הזה היה נפסל, ה"טירוף" שלהם לא היה ממשיך לשער שלישי.

12. Yoann Gourcuff Member

בסדר מה זה משנה, זה העיקרון אני אומר שלא היה שער אני לא יתחיל לפרט כל שער שנפסל וכל "טעות" שיפוט כנגד מילאן.. אז הבאתי דוגמא או שתיים...

13. Jose Mourinho Member

לאף אחד מהאוהדים הפשוטים אין את תיק החקירה אז אל תצפה להוכחות חותכות, אנחנו לא עורכי-דין, העובדה היא שלבית המשפט היו הוכחות ועל כך מילאן נמצאה אשמה.

אתה הזוי, על עצם זה שמישהו במילאן ניסה לסדר לה קוון שיותר נוח וע"י כך לשחק בצורה לא הוגנת ולעשות מעשה לא חוקי, מגיע לו ולקבוצה עונש כבד ביותר, ואתה עוד אומר שאם זה רק מקרה אחד אז צריכים לתת לה את האליפות, אתה פשוט הזוי.

ב04/05 הפער היה סה"כ 7 נקודות בין השתיים, ב05/06 אינטר העלתה הרכבים משניים מהמחזור ה32(חוץ מהדרבי) כדי לשמור את השחקנים לליגת האלופות ולגביע האיטלקי ולכן הפער, שהיה קטן עד מזערי לפני אותו זמן, צמח בצורה כזאת. הפער לא היה עד כדי כך גדול.

מעונש של מינוס 15 ופסילה מליגת האלופות הורידו למילאן למינוס 8 והכניסו אותה למוקדמות, באמת מעניין שלמילאן לא הורידו בכלל מהעונש.

לנו אין, לבית המשפט יש. על מילאן, ולא על אינטר.

זה בכלל לא קשור לשופטים, זה היה קשור לתקציב ב05/06, ולא היו ראיות נגד אינטר אלא רק חשדות, והעובדה היא שלא מצאו את אינטר אשמה וסגרו את התיק בגלל שפשוט לא מצאו הוכחות. כנראה שאתה לא זוכר כלום, לא רק מה קרה עם זה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

יש הבדל בין טעויות אנוש שלא נגרמו במתכוון לבין טעויות שתוכננו מראש כדי לעזור לקבוצה לנצח.
    שחיתות נגד מילאן? פרוש לדוקים.
    ד"א כמו שנפסל גול של שבצ'נקו בברצלונה, באותו משחק קוסטקורטה היה צריך לקבל אדום ישיר בגלל עבירה על אטו שהוא אחרון בדרך אל השער, ולא קיבל.

14. mrwhat Member

אוקיי , עובדתית - יצאתם אשמים , אז תסתמו את הפה.
    את אליפות 05 אני מחשיב , וגם אפילו עם טעם מתוק בפה.
    והשנה , שלדעתי לא יוצאת דופן משנה שעברה , אינטר תיקח אליפות במרחקים.

15. Yoann Gourcuff Member

ואיזה הוכחות היו נגד מילאן?
    ולמה נראלך שברלוסקוני ינסה כמה פעמים לערער אם הוא היה אשם?
    וכנראה שלא מצאו הוכחות, כנראה שמוראטי קשור לזה.. כל הליגה מושחתת ורק אינטר בסדר נכון?...
    טעויות אנוש? אתה מדבר על טעויות אנוש? זה כבר לא טעויות אנוש, זה כבר שחיתות... בגמר פנדל לא חוקי של ליברפול + הגול של שמיצר..
    400 טעויות בליגה נגד מילאן כנראה שזה כבר לא טעויות אנוש כמו שאתה קורא לזה..
    7 נקודות הפרש זה הרבה...
    נכון אין הוכחות אז בית משפט גם יכול להיות מושחת הרי כל דבר באיטליה הוא מושחת...