תגיד לי אתה אוטיסט?!?!?! באיזה חלק מהמשפט שלי ראית שאמרת שזאת לא המטרה של אינטר?! ממשפט למשפט אתה מוכיח לי שאתה באמת אחד מנתניה...
:aa1: אדריאנו לא רוצה לעבור בהשאלה לפארמה , והוא רוצה להתאבק על מקומו באינטר, בגלל זה נשיא פארמה החליט לפנות לאינטר כדי להביא את רקובה לקבוצתו במקום אדריאנו.
אתה מדבר כאילו קבוצות אחרות לא צריכות להתמודד עם פציעות ולהתכונן למשחקים הכי טוב שאפשר. הזוכה היא בדרך כלל זאת שמתעלה על כל הקשיים שמשותפים לכל קבוצה בצורה הטובה ביותר. בעשור האחרון רק מילאן וריאל זכו פעמיים, וקבוצות בדרג שווה או נמוך מאינטר כמו פורטו, מונאקו, ליברפול, ולנסיה, לברקוזן וארסנל, הגיעו לגמר ומחציתן זכו. המפעל הוא מאוד תחרותי וכל קבוצה טובה יכולה לזכות בו, לפחות פעם אחת. את הכישלונות של אינטר אי אפשר לתרץ בחוסר מזל, היא לא שונה מאף קבוצה אחרת שמתקדמת או מודחת בגלל מזל. זו לא מקריות שחוזרת על עצמה מדי עונה ב-42 השנים האחרונות, אלא לוזריות מוחלטת כשקבוצת טופ לא יכולה להגיע להישגים האלה, במיוחד עם סגל חזק כמו שלה. די לתירוצים! גם השנה כשתודחו בגלל שערי חוץ זה יהיה עניין של מזל? קבוצות גדולות לא מסתמכות על זה וגם לא בוכות בגלל זה, הן באות ומנצחות את באיירן, יונייטד וליברפול בלי מזל, איכות נטו. כמו שאנצ'לוטי אמר כשנשאל איך מילאן הצליחה להרים את הראש ולהתעלות על כל הקשיים שסובבו אותה מאז הקיץ שעבר: "מה אנחנו, ילדים קטנים?".
מה שאמרתי הולך לגבי כל קבוצה, לא רק אינטר. אני כיוונתי לזה שסגל חזק וטוב לא מבטיח הצלחה בליגת האלופות. לא את כולם, אבל חלק מההדחות בהחלט כן. תרצה או לא, בליגת האלופות צריך מזל, והרבה. ולא חסרות דוגמאות. בהחלט אפשרי. אף אחד לא מסתמך על זה או בוכה בגלל זה, אבל אתה פשוט לא יכול להתעלם מכמות הפעמים שלקבוצות פשוט היה מזל במפעל הזה(מנצ'סטר יונייטד-פורטו, מילאן-ליון והרשימה עוד ארוכה, אלה סתם דוגמאות שקפצו לי לראש). שום איכות, הזכייה האחרונה של מילאן היא הדוגמה הכי טובה לקבוצה שהיא לא בין הטובות באירופה באותה עונה, אבל קבוצה שהצליחה להימנע מפציעות קריטיות של שחקני מפתח בשלבים המאוחרים, להגיע מוכנה באופן ספציפי לכל משחק ומשחק, ולהיעזר ביום לא טוב יחסית של היריבות שלה בחלק מהמקרים. וכמובן, קצת מזל(השער הראשון בגמר והפנדל שלא היה מול באיירן בסן-סירו, למשל).
בקיצור, אני רואה שאוהדי אינטר כבר מכינים נאומי תירוצים על איך שתמיד המטבע שלכם נופל על הצד הלא נכון. שום איכות אה? טוב, נו, אתה סתם ממורמר. אגב, השער הראשון נגד ליברפול לא היה מקרי. אם בקהאם יבעט כדור חופשי חזק והוא ייכנס אחרי שפגע בקורה (לא בכוונה), תגיד שזה מזל, או כישרון שלו שאליו אנחנו רגילים? זה היה תרגיל מתוחכם שהצליח בעבר במצב זהה לחלוטין :: http://youtube.com/watch?v=_0D2kBhgVPE (הגול הראשון, כמובן).
מה פתאום אין למילאן שום איכות יש להם סתם שחקנים אם מזל, מילאן גם שנה שעברה לא סבלה מפצעיות אה והיא באמת לא אחת מבין הקבוצות הטובות של אירופה היא רק השפילה את יונייטד וניצחה את באיירן בחוץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אתה סתם אוהד לוזר וכל החיים שלך תיהיה כזה נותן תרוצים לפניי העונה, לא פלא ששנינו יודעים מי המועדון הכי טוב בעיר