אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Mamadu, Jun 2, 2007.

1. 亚历山大帕托 Member

זו מקדמה לתירוצים שיבואו כשאינטר שוב תיכשל בליגת האלופות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited by a moderator: Aug 25, 2007
  2. Deki Member

אל תדאג, אני מוכן להבטיח לך שהשנה אינטר תגיע יותר רחוק ממילאן במפעל הזה.

3. yoni10 Member

כל עוד מאנציני מאמן את אינטר היא לא תגיע רחוק בליגת האלופות.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שנה אמרו שכל עוד רוברטו מאמן של אינטר היא לא תיקח אליפות.

יש להם סגל מספיק שמן וטוב להצליח באירופה ואולי אפילו להגיע לגמר.

5. אחד מנתניה Member

מילאן אוליי לא תזכה בליגה, אבל יש מקום אחד שהיא תמיד לא מאכזבת וזה ליגת האלופות.

6. 亚历山大帕托 Member

סגל מוחלש (לפחות לחצי העונה הראשונה) שלא עבר את שמינית הגמר הולך להתעלות על סגל מחוזק שזכה בתואר לפני שלושה חודשים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    וזה בכלל בלי להתייחס להיסטוריה של שני הצדדים, במיוחד בחמש העונות האחרונות.

7. Jose Mourinho Member

ליגת האלופות זה המפעל הכי לא אחיד בעולם, סגל נוצץ לא מבטיח הצלחה וסגל פחות נוצץ לא אומר שאי אפשר להצליח. ואי אפשר להגיד תירוץ על היעדרות של 4 שחקני הגנה בכירים לאורך כמעט כל שלב הבתים.

-אדריאנו ורקובה, שהיו בעונות 2003/2004, 2004/2005 ו2005/2006 שחקני החוד הטובים ביותר של אינטר וכיום האופציות ה5 ו6 בחולייה זו, שניהם מועמדים לעבור בהשאלה לפארמה - אדריאנו לא ממש מתלהב מהרעיון ורוצה להיאבק על מקומו בעוד שרקובה שוקל זאת ברצינות.

8. אחד מנתניה Member

דיי לתרוצים לאינטר יש את הסגל הכי טוב באיטליה אם היא שוב נחשלת באלופות זהו כישלון גדול.

9. Jose Mourinho Member

ראית כדורגל מתישהו בחייך? כ"כ הרבה פעמים הקבוצות עם הסגל הנוצץ נפלו בליגת האלופות לקבוצות עם הסגל הפחות נוצץ, לעומת זאת עבור ילד פיפ"א כמוך(סלח לי, אבל מה שאמרת כאן מוביל למסקנה הזאת), קבוצה עם סגל חזק מוכרחה להגיע רחוק, בלי קשר למה שסובב את שלב הנוקאאוט במפעל הזה כמו פציעות קריטיות, מזל, או יכולת להגיע מוכן למשחק נתון.

10. אחד מנתניה Member

א) זה לא שאינטר איזה קבוצה טירונית כמו סביליה , הגיע הזמן להתקדם או שאני טועה.
    מה לעשות שמהסגל של אינטר יש ציפיות, למה לך אין ציפיות? אתה לא תיהיה מאוכזב אם אינטר תיכשל?
    אם לא עכשיו אז מתי???

11. Jose Mourinho Member

ברור שיש ציפיות, ברור שכל אוהד מאוכזב שהקבוצה שלו מודחת, וברור שהגיע הזמן להתקדם, אבל צריך להבין שליגת האלופות זה לא דבר אחיד וקבוע והכל יכול לקרות, סגל נוצץ לא מבטיח כלום וקשה להאשים נחרצות קבוצה שמודחת בגלל סיבות כמו שציינתי.

12. אחד מנתניה Member

נו אתה רואה ששתינו מסכימים, סתם קראת לי ילד פיפא למרות שלא שיחקתי בזה משנת 2000.

13. Jose Mourinho Member

"מסכימים" נהיה אחרי שתבין שסגל שחקנים, טוב וחזק ככל שיהיה, לא מבטיח הצלחה בליגת האלופות. בשביל להצליח בליגת האלופות צריך להימנע מפציעות קריטיות של שחקני מפתח, להגיע הכי מוכן שאפשר למשחק נתון ולקוות שהמזל יהיה עימך במצבים שונים. לכן לקרוא להדחה משלב נוקאאוט בגלל אחת מהסיבות שציינתי, "כישלון גדול בגלל שסגל חזק מוכרח להצליח" - לא מראה על הבנה גדולה כ"כ בכדורגל, בלשון המעטה.

14. אחד מנתניה Member

נראה לי שאתה סתם מכין תרוצים לעונה הבאה,צמפיונס ליג זה הרבה במזל אבל בסופו של דבר הקבוצה הכי טובה מנצחת גם אם היא פורטו או ליברפול נכון שהסדל לא מבטיח כלום כלום ויש עוד הרבה פרמטרים להצלחה אבל אניטר צריכה ללכת על הצמפיונס חזק.

15. Deki Member

תן לי לתקן את "אינטר"...
    ילד פרו אבולושן כנראה.
    קבוצות לא זוכות כל שני וחמישי בצ'מפיונס ליג, וזה מה שהופך את המפעל הזה ליוקרתי. כמה שהסגל לא יהיה מפוצץ בכוכבים, הכל תלוי במאמן. ראינו את זה בפורטו של מוריניו, ראינו את זה במילאן של אנצ'לוטי (שאני מקווה שכולם יסכימו שלא היה לה מהסגלים הטובים במפעל) ובליברפול של בניטז. צריך לדעת איך להתכונן למפעל הזה, ואחרי שמנצ'יני צבר קצת ניסיון (שעדיין לא מדגדג את הניסיון של אנצ'לוטי) אני מאמין שהוא הפיק לקחים וידע לקרוא תיגר גם על המפעל הזה.