לא מוזר, אבל אין הרבה שחקנים שיכולים לבעוט ככה בכדור, ועוד ברגל הפחות טובה שלהם. אחרי הכל, לא סתם היה כתוב על התמונה הזאת "A spectacular effort from Ibrahimovic" ד"א, אחד הקליפים שראיתי לאחרונה גרם לי להיזכר באחד המשפטים הכי גדולים של זלאטן: "First I went left. He did too. Then I went right. And he did too. Then I went left again. And he went to buy a hot dog." ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אהבתי ומי זה היה שעמד מולו?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מהמשפט של קאצו חשבתי שהוא אמר בחצי הגמר השני מילאן ניצחה את באיירן, טוב.. לא משנה עדין האיטלקיות מרשימות.
כשולנסיה תקבל את אדריאנו בכושר כזה אף אחד לא יצפה ממנו לשים שער למשחק, יקבלו אותו בתור פרויקט שיקום. כמו רונאלדו שעבר אל מילאן בינואר, הגיע בכושר גרוע ולא ציפו ממנו להרבה ומילאן באמת שיקמו אותו. עכשיו אתה מבין? תעשה לי טובה אל תתייחס להודעה שלי אחרת בגלל שאין חתימה מתחת. תודה.
:aa1: דקו נמצא במשבר עם קבוצתו ברצלונה , והוא אמר שהוא רוצה לשחק במועדון אחר, הסוכן שלו כבר דיבר עם מוראטי על מעבר אפשרי של השחקן לאינטר.
קמביאסו חוגג היום את יום ההולדת ה27 שלו, מזל טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx
אני חושב שהגיע הזמן למכור את אדריאנו זה ברור שאדריאנו לא יחזור לכושר שלו מלפני שנתיים , לפחות לא באינטר
ויירה בראיון עם איזשהו ערוץ אומר על מאטיראצי : "הוא שחקן גדול והיה מצויין במונדיאל, ואפילו הבקיע שער בגמר. יש כאלה שאוהבים אותו ויש כאלה ששונאים אותו, אבל אני מצידי לא מוכן לשבת לידו לאכול". איזה טיפש הויירה הזה, אם הוא שונא את מאטיראצי שיעזוב!!!!!!!
לא מבין איזה דחף היה לויירה לצאת לתקשורת בראיון כזה. מוזר מאוד. אבל יכול להיות שבילפו את זה, כמו שהיה עם איברהימוביץ' לא מזמן.
מספרי החולצות לעונה הקרובה פורסמו: 1. פרנצ'סקו טולדו 2. איבן קורדובה 4. חאבייר זאנטי 5. דז'אן סטנקוביץ' 6. מאקסוול 7. לואיס פיגו 8. זלאטן איברהימוביץ' 9. חוליו קרוז 10. אדריאנו 11. לואיס חימנז 12. ז'וליו סזאר 13. מאיקון 14. פטריק ויירה 15. אוליבייה דאקור 16. ניקולאס בורדיסו 18. הרנאן קרספו 19. אסטבן קמביאסו 20. אלבארו רקובה* 21. סנטיאגו סולארי 22. פאולו אורלנדוני 23. מרקו מטראצי 24. נלסון ריבאס* 25. וואלטר סמואל 26. כריסטיאן קיבו 29. דויד סואזו 31. סזאר* *בספק
תקנו אותי אם אני טועה, אבל החליטו על פרישת המספר שלו רק אחרי מותו. למה?! הוא בערך השחקן הכי חשוב בהיסטוריה של אינטר, הוא כמו מאלדיני במילאן.
כי באינטר אין היסטוריה של הפרשת מספרים. אם ככה אז גם היו מפרישים את 8 של מאצולה, 2 של ברגומי ו4 של זאנטי.
יש דבר שצועק לשמיים באינטר ואולי בכל הכדורגל האירופי בזמן האחרון: רקובה!!! השחקן הכי מוכשר באינטר שמתאים מאוד לעמדה מאחורי החלוצים במקום פיגו,בדרך החוצה ואף אחד לא קופץ עליו(מבין קבוצות הדרג הראשון-שני באירופה).מי שראה את גביע טים ראה איך מילאן ואינטר נאבקות כל המשחק באינטנסיביות ללא הכרעה רצינית,משוועות למהלך מבריק שישנה את האיזון במרכז.אז עלה בדקה ה-15 שחקן עצוב שעומד לעזוב את קבוצתו והראה בכמה נגיעות למה הוא בשתי דרגות טוב מפיגו הקשיש והאיטי ובארבע דרגות מחימנז הבינוני.הקרם היה מהלך קליל בו עבר שלושה שחקנים מסר וקיבל חזרה ובעט מ20 מטר סיבוב לחיבור מעל השוער כמו שרק הוא יודע. רקובה מהיר מפיגו וטכני בהרבה מחימנז .יש לו בעיטה מדהימה ויכולת מסירה והגבהה מהטובות בעולם.אז למה הוא לא בהרכב? כמה סיבות. 1.הוא לא מספיק עובד.לא עושה הגנה,עדין מדי במלחמה על כדורים ולא בעניין של סגירות טקטיות. 2.הוא דרום אמריקאי בדם.מסוג השחקנים שרוצים את הכדור אצלם ברגל,ויעשו תנועה לקבל אותו בפס פשוט וכמעט אף פעם לא בתנועה בין הבלמים מול השוער כמו מספרי 9 קלאסיים.אם היה משנה את הגישה(כבר מאוחר מדי..) היה ללא ספק ואני לא מגזים בין ה3 הטובים בעולם.פשוט לא חסר לו כלום. 3.אין לו עמדה.בתור חלוץ מתוך שניים הוא לא מספיק עושה תנועה לעומק ולא עבודה שחורה שקרספו ואינזאגי בנו עליהן קריירה.בתור אחד מאחורי שני חלוצים הוא לא עושה מספיק הגנה(רק תסתכלו על סטנקוביץ' האפור ותבינו כמה הגנה מנצ'יני דורש).מעבר לסוף העונה שעברה בזמן שהיה גארבג' טיים,רקובה קיבל את העמדה הזו פעם אחת בלבד.זה היה לפני שלוש עונות ב2004-05.אינטר התארחה אצל רומא ורקובה שיחק ב4-3-1-2 מאחורי אדריאנו ומרטינס.מנצ'יני באותה תקופה החליט לנסות ן ועבר מה4-4-2 ל4-3-1-2.בתחילה סטאנקוביץ' שיחק שם ולא הצליח להביא שינוי.מנצ'יני החליט לתת לרקובה את הצ'אנס.מה קרה? רקובה לא עשה הגנה,רומא שחטה את אינטר בקישור,עלתנ ליתרון מוקדם ואינטר חזרה מהר ל4-4-2 כשדאווידס מחליף את מרטינס ורקובה עולה לשפיץ עוד במחצית הראשונה.אני חושב שאלו היו החילופים אבל הנקודה היא שרקובה לא עובד מספיק לעמדה הזו ומאז מנצ'יני לא רוצה לחשוב על האופציה הזו במשחקים רציניים.הוא הביא את חימנז כגיבוי לפיגו.תבינו מה זה עשירית מהכישרון של רקובה אין לו,אבל הוא עובד והרבה. בתור שחקן כנף ב4-4-2 באגף שמאל הוא נוסה אבל שוב,אותן בעיות.לא מספיק עושה הגנה על המגן ובעזרה באמצע ולא מתאים מבחינה פיזית למאבקים באגף. פעם אחת הוא אפילו נוסה בעמדה של הקשר האחורי שבונה את המשחק מאחורי הקישור כמו פירלו.מה לא ניסו איתו.. פירלו הפך מקשר קדמי יצירתי אך מוגבל פיזית לעושה משחק מאחורה הטוב בעולם,מנצ'יני אמר אולי גם אם צ'ינו.כמובן שגם זה לא עבד.הסיבות שבגללן פירלו הוסט אחורה שונות ולכן הוא הצליח כרקובה עדיין מתבגר אך לא ממצה כלום ממה שהוא יכול באמת. 4.פציעות חוזרות ונשנות.בשלוש- ארבע עונות האחרונות הוא שיחק בממוצע 15 משחקים בעונה בערך.מספר זעום מאוד.מנע ממנו להשיג מקום בהרכב ואפילו ברוטציה הקבועה של אינטר. מוראטי מת עליו ולא היה מוכן לותר עליו וגם נתן לו משכורת מנופחת מאוד.עכשיו גם הוא כבר מרים ידיים,וכששמות כמו טורינו וקבוצות מקטאר וסעודיה נזרקים באויר אני לא יכול שלא להתאכזב.יש לי ולחברים שלי כמה שחקנים שנכנסים לקטגוריה "איך נפלו גיבורים?" ורקובה הוא לצערנו בראש הרשימה.ההבדל בינו לבין שאר השחקנים ברשימה הוא שהם עברו פציעות או דברים דומים שהורידו להם את היכולת בצורה משמעותית,רקובה אמנם עבר פציעות אבל עדיין הוא שחקן אדיר,לכן זה מתסכל אפילו יותר.מצד שני זו גם נקודה של אור,שאולי הוא עוד יחזור,אחרי הכל אין שום שחקן בעולם עם ייחודיות כזו,מהסוג של פעם. "אלבארו רקובה לא בועט ברגל שמאל שלו,הוא מצייר איתה." יהודה ארם.