אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏2/6/07.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר תתארח היום אצל מנצ'סטר יונייטד והמשחק יתקיים בשעה 22:00 .

המשחק משודר ב: ART SPORT 6 , MUTV , ספורט 2 .

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר ניצחה היום את מנצ'סטר יונייטד 3-2.

כבשו לאינטר:

סואזו(21),זלאטן(27), סואזו(34).

כבשו ליונייטד:

רוני(18), אדריאנו שער עצמי (57).

3. ACBenb Member

איזה מזל ביש יש לאדריאנו, מתי הוא ייצא מהמשבר אלוהים יודע. למישהו יש תקציר של המשחק? ראיתי רק את השערים של מנצ'סטר (רוני והעצמי של אדריאנו). סואזו בינתיים משחק טוב, פאק הוא היה צריך להיות אצלינו.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. itzik zohar #20 Member

כאחד שראה את המחצית הראשונה במשחק, מאוד התלהבתי מהארגון במשחק של הנראזורי...הם שיחקו הרבה יותר טוב מיונייטד במחצית הראשונה. סואזו ממשיך ביכולתו הטובה, לדעתי הרכש הטוב ביותר של אינטר בקיץ הזה. זלאטן גם היה מצטיין במשחק, וכמובן סנטיאגו סולארי, שיחק לא רע. כל זה במחצית הראשונה את השנייה לא ראיתי.
    הגול של מנצ'סטר הגיע מכדור רוחב, הכדור התגלגל לרוני ששם אותה לפינה בקלאסה. הגול של סואזו היה מאוד מקרי, בלבול ברחבה כשוידיץ' מבשל לו גול מרבע מטר. הגול השני של אינטר של זלאטן, היה מאוד יפה, אם אני לא טועה זה היה מדאבל פס עם פיגו וזלאלן בעט את הכדור מסוף הרחבה כמעט כדור חצי גובה. השער השלישי היה של סואזו כמובן, שקיבל כדור באחד על אחד מול השוער, ונתן לו כדור לפינה ולשוער לא היה שום סיכוי. הגול הרביעי של אינטר, הגיע מהרמה של מנצ'סטר ונגיחה חדה לפינה של אדריאנו שלא הותירה סיכוי לאף שוער בעולם, חבל שזה היה רק שער עצמי.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. uri מנהלים

מדי ה"אולד סקול" האלה של אינטר בהחלט לרוחי.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אגב, למה אתמול לא היו בתלבושות שלכם את השמות של השחקנים? זה קבוע?

9. 亚历山大帕托 Member

בד"כ בתלבושת של משחקי קדם עונה אין שמות, ולפעמים אף המספרים רנדומליים לגמרי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/07
  10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי טוריר האמירויות הייתי כלכך מודאג מהיכולת של הקבוצה, אינטר לא שיחקה טוב נגד ולנסיה ושיחקה ממש רע נגד ארסנל, אבל אפשר היה להבין את זה כי אינטר לא שיחקה עם הרכב חזק בשני המשחקים.

נגד היונייטד מאנצ'יני פתח עם הרכב חזק יחסית, ואינטר שיחקה מעולה לאורך כל המשחק , ובעיקר דויד סואצו המצטטין של אינטר עד עכשיו במשחקי הידידות, אינטר בסוף ניצחה 3-2 וזאת תוצאה מצויינת נגד קבוצה גדולה כמו יונייטד ומול כל הקהל הגדול שלהם.

לצערי הרב אדריאנו גם במשחק הזה לא היה כלכך טוב והוא לא מראה לנו סימני השתפרות, אפילו כבש שער עצמי, ויש לי שאלה, למה רק לי נראה כאילו שאדריאנו כבש את השער הזה בכוונה????, כי כך לא מרחיקים כדור בדרך שבה הוא נגח את הכדור.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שהוא מנסה לסלול את הדרך שלו החוצה מהקבוצה. הוא כנראה נלחץ מהמשחקים הטובים של סואזו מה שכנראה ישאיר אותו החלוץ הרביעי ברוטציה, ובצדק לשחקן כזה זה לא מגיע. לדעתי הוא יעזוב עוד הקיץ.

12. itzik zohar #20 Member

בכוונה לא נראה לי שזה היה, אבל הוא פשוט לא מתאים לרמה הזאת של אינטר, כבר אמרתי שלדעתי הוא צריך לפרוש מכדורגל, או לשחק בקבוצה קטנה באיטליה או בספרד או מה שזה לא יהיה, הוא לא מתאים לרמות האלה. נהיה שמן, לרוב חסר תועלת. או שהוא עושה עם עצמו משהו ומהר או שהוא יסיים לשחק מהר משחשבנו.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תגזים, התרופה של אדריאנו היא לעבור לקבוצה שאין בה לחץ כמו שיש באינטר, קבוצה כמו ולנסיה או סביליה בהחלט מתאימה לו.

14. Sergio Ramos Member

איזו הגזמה...לפרוש?
    אדיראנו שחקן גדול, אין מה לעשות לא הולך לו. כולם בטח שמעו על הפרשה הזו של האלכוהול אחרי מות אביו ופרידתו מחברתו. אבל אדיראנו בן26-25 ואני חושב שהוא עדיין יכול להשתקם כמו רונאלדו שעושה זאת. אני אהבתי את השחקן הזה כל כך ועד עכשיו צובט לי בלב על מה שעובר עליו. אני דווקא חושב שמעבר למילאן(למרות שרוב אוהדי אינטר לא היו רוצים בזה)מעבר כזה כמו לקבוצה יעשה לו טוב לדעתי, בעיקר שיתנו לו שם חום ואהבה עם כל הברזילאים שכרגע נמצאים בקבוצה.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

או ליובנטוס.
    תראה, ברגע שזה יחזור אליו, ולדעתי הכישרון שלו יחזור אליו (לא באינטר, אומנם) הוא יתחיל להפציץ רשתות כמו בעונות הראשונות באינטר ובפארמה. הוא צריך קבוצה קטנה שיכולה להגיע לגדולות (או במקרה של יובנטוס, לחזור לגדולות) ויובנטוס תהיה בית חם בשבילו. בניגוד לשאר השחקנים שהבאנו הוא לא בינוני אלא אחד שעובר תקופה חלשה ולצערי גם ארוכה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/07