אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏2/6/07.

1. uri מנהלים

אגב, כפי שצפיתי קיבו פתח בעמדת המגן השמאלי.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, והוא שיחק כבלם אחרי שמאטראצי הוחלף.

אינטר לא שיחקה טוב בכלל, וללא ההצלות של סיזאר וטולדו היינו מפסידים 5-1 מינימום, קיבו נתן משחק מעולה בשני התפקידים, סמואל גם נתן משחק טוב, סואצו הבקיע שער והיה טוב, אדריאנו כמו תמיד נראה שמן ולא שיחק טוב בכלל, פילקור לא היה רע בכלל למרות שלא ממש הרשים אותי.

ואת האמת קיבלנו שער מואן פרסי שרואים רק בסרטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/7/07
  3. uri מנהלים

כן, אבל העובדה שפתח בעמדת המגן השמאלי מוכיחה שהוא נקנה לתפקיד הזה. לא יכלתי לראות את המשחק, אבל הבנתי שהוא היה רע בעמדה הזו ואז עבר למרכז. אם בסוף הוא באמת לא יצליח בעמדת המגן השמאלי, ויש סבירות כזאת הרי זו לא עמדה טבעית לו, אז אינטר תשאר עם המכנסיים למטה. מאקסוול יהיה המגן השמאלי היחיד בסגל ובעמדת הבלם הם יהיו מצופים. אני כבר מתחיל לבנות לי בראש איזה דיל שישלח את סמואל ליובנטוס (שבהחלט זקוקה לבלם קשוח מסוגו) ובתמורה תקבל את קייליני, אבל זה רק בראש לי. בינתיים לפחות.

למרות שזה לא קשור לנושא, אני עדיין לא מצליח להבין איך ראניירי לא רואה בקייליני שחקן הרכב קבוע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבו לא היה רע בעמדת המגן השמאלי, הוא היה טוב בצד ההגנתי אבל בצד ההתקפי לא משהו.

הלוואי שמה שאתה חושב זה שיקרה, קייליני מגן שמאלי מצויין ועיסקה כזאת תועיל הרבה לאינטר.

5. Daniel616 Member

קיילני הוא שחקן נהדר שכפי שאמרת, מתאים להרכב הראשון ביובנטוס, אבל באינטר אין לו מקום בהרכב, יש לך את מאקסוול, מגן שמאלי פנטסטי, פה ושם גם משחק בעמדת המגן השמאלי מאייקון, אולי המגן הכי טוב בעולם והנה גם קיבו שיכול לשחק כמגן שמאלי כשצריך. קיילני יכול להוות גיבוי טוב למאנצ'יני, אבל לטובתו, כדי שילך למנצ'סטר סיטי, שם יש לו מקום בהרכב.

ד"א, מישהו יכול להביא את השער של סואזו?

6. A. Arshavin Member

או תקציר לכל המשחק?

7. Sergio Ramos Member

הכל תלוי איך יציב מנצ'יני את קיבו, אם הוא יציב את קיבו כמגן שמאלי, יהיה לו כגיבוי די טוב את מקסוואל. אז במקרה כזה קלייני לא כזה נחוץ. אבל אם מנצ'יני בונה על קיבו לשחק לצד מטראצי, אז סיכוים די טובים שנראה את קלייני בסופו של דבר באינטר, משתף פעולה אם מקסוואל ברוטצית המגן הימיני. בוא נראה מה יהיה או שמנצ'יני יסמוך על סמואל או ריבאס שישחקו ליד מטראצי(קורדובה אני לא מאמין שיפתח העונה הרבה)או שיתן לקיבו להיות הבלם ליד מטריקס.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף שהוא ישחק ליד מאטראצי כבלם, והיום היה ברור באיזה עמדה הוא יותר טוב.

9. Daniel616 Member

אל תשכח שיש לך את קורדובה בקבוצה.

10. Sergio Ramos Member

קורדובה לא צפוי לפתוח העונה הרבה אחרי העונה החלשה שלו בעונה שעברה, הוא ככל הנראה יהיה כגיבוי וישמש לשעות צרה.

11. KICKER Member

עונה חלשה,היתה לו עונה מצויינת, קיבו עדיף בצד שמאל כי מאטרצי וקורדובה משלימים אחד את השני.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיכוים של קיבו להצליח הרבה יותר גבוהים ליד מטראצי. קיבו בלם נהדר עם ראיית משחק ומנהיגות נדירה אבל חלש יחסית בצד הפיזי שלו. הוא צריך לידו בלם חזק כמו מטראצי כדאי לשחזר את היכולת הטובה מרומא ליד מקסה.

13. Sergio Ramos Member

אבל לא לשכוח שיש עוד בלמים בקבוצה, יש את סמואל(שסיכוים טובים שיעזוב עוד השנה)וקורדובה. קורדובה לא הולך לשחק הרבה, ויש את ריבאס שהגיע העונה. אם מנצ'יני יחליט לסמוך על מקסאוול אז קיבו ישחק ליד מטראצי. אך אם לא כנראה שקיבו ישחק כגמן שמאלי ואו סמואל שמנצ'יני לא כל כך אוהב או ריבאס ישחקו ליד מטראצי. קורדובה יהווה כגיבוי.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתה לו עונה חלשה והוא כבר 3 עונות לא משחק טוב, הגיע הזמן שהוא ירד לספסל ומקווה שזה יהיה בעונה הקרובה.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמונה מהנייקה סטור שבלונדון:

http://inter.it/aas/img/97231-500.Xxx

תראו כמה יפים המדים של השוער.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/07