אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Mamadu, ‏2/6/07.

1. Deki Member

על זה בדיוק אני מדבר, אם מנצ'יני היה נוהג בחוסר סבלנות כלפי השחקנים הנ"ל היה אפשר לשכוח ממנו ומאליפות לעוד כמה שנים טובות.

אני חושב שזה די משנה מול איזו התקפה אתה מתמודד. בטח ובטח כשהתקפה כושלת כמו של קייבו מרשיתה שלושה שערים במשחק של סמואל (למרות שגם ז'וליו סזאר וקורדובה היה ביום חלש)

אני לא מזלזל בסמואל, להפך, אני דווקא מאוד מעריך אותו ואת המסירו?ת שלו, אבל כמו שזה נראה הוא לא אותו בלם שהיה בקבוצת האליפות של רומא.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא גם שיחק נגד מילאן ונתן משחק גדול, ולגבי המשחק מול קייבו, השער הראשון היה מטעות של מקסואל שבגללו קייבו קיבלה פנדל, והשער השני לא הייתי מאשים את ההגנה כי השחקן בעט את הכדור מחוץ לרחבה ולא הייתה ברירה להגנה, והשער השלישי היה מטעות של קורדובה שבמקום להרחיק את הכדור כמו שצריך עשה אחלה בישול לבריגי.

3. Jose Mourinho Member

שחקני אינטר בקופה אמריקה 2007, בקצרה:

ברזיל -

דגלאס מאיקון:
    נפצע כבר במשחק הראשון מול מקסיקו בו גם היה אשם בגול הראשון, לאחר מכן חזר, היה אדיר(המשך ישיר לעונה המצויינת שלו באינטר), והראה מי המגן הימני הבכיר של נבחרת ברזיל כיום.

ארגנטינה -

ניקולאס בורדיסו:
    מלבד המשחק האחרון בשלב הבתים בו היה לא רע בכלל, לא שותף בטורניר.

חאבייר זאנטי:
    היה מצויין באגף הימני לאורך כל הטורניר, בגמר היה טוב בהגנה אבל בהתקפה נראה כמו שאר שחקני הנבחרת.

אסטבן קמביאסו:
    טורניר בינוני לקוצ'ו, כנראה בגלל ששיחק באגף שמאל ולא במרכז.

הרנאן קרספו:
    פתח נהדר עם 3 שערים במשחק ורבע, נפצע למשך שאר הטורניר, הגיע כשיר לגמר אבל לא שותף וחבל שכך.

אורוגוואי -

אלבארו רקובה:
    טורניר פרידה לרקובה מהנבחרת, טורניר בו היה אמור להוביל את הסלסטה אבל כרגיל נפצע יותר מדי והתמקד יותר בלהיות כשיר למשחקים מאשר בלשחק בהם כמו שהוא יודע, למרות שבדקות הבודדות בהן שיחק הוא היה טוב. פיספוס, כמו כל הקריירה שלו.

אפשר לציין גם את פביאן קריני ששוחרר מאינטר בתום העונה החולפת, נתן טורניר לא רע ואני מקווה בשבילו שימצא קבוצה סבירה באחת מהליגות הבכירות.

קולומביה -

איבן קורדובה:
    יכול להיות שכמו שDeki אומר, הוא היה גרוע בגלל שינוי התיפקוד שלו כבלם, אבל אני עדיין חושב שבלי כל קשר הוא ממשיך להידרדר ביכולת שלו והיה אפשר לראות את זה גם בהופעות החלשות שלו בטורניר הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/07
  4. Deki Member

מסכים איתך בהכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

:aa1: הקוריירה מפרסם כי מילאן עצרה את המו"ם עם פאטו. הסיכויים של אינטר לרכוש את הברזילאי גודלים.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: ח'מיניז ונלסון ריבאס מצטרפים רשמית לאינטר, והם יוצגו לתקשורת היום.

http://www.inter.it/aas/img/96648-500.Xxx

6. Jose Mourinho Member

אז ריבאס הוא שחקן אינטר, אנדראולי בוודאות יושאל, ומעמדו של סמואל שוב מתערער - אלא אם כן הקולומביאני יושאל. קיבו כמעט בוודאות לא יגיע לאינטר הקיץ.
    לגבי חימנז, מחליף אידיאלי לפיגו, יירש את מקומו בהדרגתיות העונה, שחקן מצויין.

שתי ההחתמות החדשות הגיעו למחנה האימון בברוניקו יחד עם פיגו וסזאר. אני מקווה שמנצ'יני לא מתכוון לשלב את הליצן הברזילאי בסגל העונה.

כאשר מנצ'יני נשאל לגבי עמדת המגן השמאלי במקרה שמאקסוול ייעדר, הוא השיב שבנוסף לזאנטי ובורדיסו, גם סולארי יוכל לשחק שם. לדעתי זו אפשרות לא רעה בכלל, סולארי כבר שיחק בעמדה זאת בעבר, באתלטיקו מדריד, ובעקבות ההחתמות החדשות בקישור, מס' הדקות שלו בחולייה הזו ירדו בצורה משמעותית, לכן הפיכתו לגיבוי בעמדת המגן השמאלי זה הפיתרון האידיאלי עבורו, כי בקישור כבר אין לו מקום.

7. תומר22 Member

בארגנטינה אנשים בהלם על כך שאינטר לקחה את נלסון ריבאס. רק שתבינו, כולם דיברו על כך שהוא בדרך לבולוניה ופתאום גילו שהוא הלך בכלל להתאמן עם אינטר. בריבר עשו הכל כדי להיפטר ממנו אחרי עונה עלובה בה לא הפסיק לעשות שטויות. יש לקולומביאני הזה המון פוטנציאל(שלא מומש בארגנטינה) והוא מכונה 'טייסון' בגלל מימדי גופו והדימיון למתאגרף האמריקאי.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/07
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאנצ'יני עוד לא ראה אותו בפעולה אבל קרוז ואחותו של מוראטי הציעו אותו לאינטר אחרי שראו אותו במשחק של ריבר .

9. Jose Mourinho Member

אתה רציני? לא יצא לי לצפות במשחקים של ריבר בתקופה שריבאס שם, אבל אם זה היה כך אז אני לא רואה שום סיבה לוותר על סמואל בשבילו. כאשר אינטר סיכמה על הבאתו, נכתב שהוא יושאל לעונה או שתיים, כנראה שזו האפשרות הטובה ביותר, לראות מה הוא שווה באיטליה.

ד"א, המטרה האחרונה של אינטר בחלון ההעברות הנוכחי הוא רדוסלב קובאץ' - מנצ'יני רוצה את הצ'כי הבינלאומי כדי להשלים את הסגל.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה השכונה הזו ?! מה זה חבר מביא חבר ?!
    מקוהה שאני טועה,אבל זה נישמע חובבני ביותר (מזכיר קצת את המדינה שאנחנו חיים בה..)

11. Deki Member

תרגעו הוא עוד לא חתם רשמית, הוא יתאמן שבוע עם הקבוצה ורק אח"כ יחליטו מה לעשות איתו.

12. Jose Mourinho Member

Inter4Me נו באמת, נראה לך שמנצ'יני היה מחתים שחקן בלי לראות אותו בפעולה? זה שקרוז ואחותו ובנו של מוראטי המליצו עליו, לא אומר שמנצ'יני החתים אותו מיידית בלי לצפות בו בכלל. חוץ מזה, כאמור ריבאס כנראה יושאל לפחות לעונה הנוכחית.

13. תומר22 Member

בארגנטינה הוא הפך מהר מאוד לבדיחה. שחקנים אלמוניים מקבוצות קטנות חגגו עליו ובריבר מיהרו להטיל עליו את האשמה(זורקים הכל על הזרים, מזכיר מדינה קטנה במזה"ת...) והדיחו אותו מההרכב. הוא הצליח לתפוס כותרות כשבארגנטינה גילו שהוא זה שצוחק אחרון, ואחרי דיווחים שהוא הולך להיבחן בבולוניה הם ראו פתאום שהוא מצטרף למושבה הארגנטינאית באינטר.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/07
  15. Jose Mourinho Member

לפי איך שאדריאנו נראה במשחק, הוא עדיין נראה לי שמן מדי.

לואיס חימנז ונלסון "טייסון" ריבאס, הוצגו לתקשורת:

http://img407.imageshack.us/img407/8987/96749480gh4.Xxx

לא רוצה לנחס, אבל יש לי הרגשה שחימנז הולך לככב באינטר, היורש האידיאלי לפיגו. שחקן אדיר, והוא רק בן 23.
    לגבי ריבאס, אני לא מאמין שאחרי שהוא הוצג בצורה כזאת וכל הרעש התקשורתי של אינטר לגביו, ישאילו אותו. כנראה שמנצ'יני רוצה אותו כחלק מהסגל לעונה הבאה, אז כנראה שבנוסף להשאלה הצפוייה של אנדראולי, תהיה גם מכירה של סמואל.

דיווחים באיטליה אומרים שקיבו מוכן אפילו לקצץ במשכורת שלו(!) כדי שאינטר תעלה את ההצעה שלה לרומא ותחתים אותו. שיבוא, גם ככה סמואל יעזוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx