ומה אתה חושב שזה אומר?! ריאל תחתים הקיץ עוד 5 שחקנים לפחות כמו שזה נראה עכשיו... ריקלמה הוא מסוג השחקנים שהמשחק אמור להיבנות סביבו, הכל צריך לעבור דרכו. הוא הוכיח לא פעם כי הוא לא עומד ברגעים המכריעים... ותפסיקו לזרוק שמות לאויר, כי כרגע אינטר לא מעוניינת בריקלמה, אולי רק אתם, אבל בקשר לורון, הוא רוצה לאינטר ואינטר רוצה אותו... כך שמבחינת הקשר המחליף לצד דאקור, כנראה שנראה את סבה באינטר בקדנציה שניה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אינטר בכלל לא צריכה את ריקלמה,היא צריכה שחקן קישור התקפי צעיר וטוב.בשביל להעמיק את הסגל. הכל שמועות בקשר לריאל,בינתיים בריאל הכי מעוניינים,להביא את אריאן רובן.
ד"א, יש לציין שאם חימנז וקובאץ'/ורון יגיעו, סולארי יידחק לקצה הספסל וייתכן מאוד שיעזוב. קוקו המסכן וסזאר הליצן חזרו רשמית לאינטר מההשאלות שלהם לטורינו וליבורנו בהתאמה. שניהם, יחד עם רקובה, צפויים לעזוב בזמן הקרוב. אדריאנו ככל הנראה יישאר עוד עונה וייאלץ להתמודד עם קרספו, סואזו וקרוז על המקום בהרכב לצד זלאטן. וכמו שציינתי מס' פעמים כבר, הישארותו של סמואל תלוייה כנראה בהגעתו של קיבו. סמואל הוא פחות או יותר המתנדנד הגדול ביותר בסגל כרגע. הויכוח שלהם על ה4 מיליון יורו יותר שריאל מציעה(אם אני לא טועה זה 18 של ריאל לעומת 14+אובינה של אינטר), אכן יגרום בסופו של דבר לכך שהם לא יקבלו עליו אגורה.
כשאני חושב על זה, אני בכלל לא מבין מדוע אינטר צריכה את קיבו. לאינטר יש את בורדיסו, מטארצי, קורדובה וסמואל. 4 בלמים ברמה גבוהה (טוב נו בורדיסו יכול לשחק גם כמגן), למעט קורדובה שנתן עונה לא טובה, עם לא מעט טעויות, אבל חוץ ממנו מטארצי היה מצוין העונה והוא באנקר בהרכב, לצידו יכול לשחק גם בורדיסו, וגם סמואל. אני הייתי הולך על סמואל, שלא קיבל הרבה קרדיט העונה, ואני גם מאמין שהעונה מאנצ'יני לא ישתמש בו יותר מדי, לכן אם להיות מציאותי סמואל לא יהיה בהרכב על פי איך שזה נראה. בורדיסו יכול להשתלב יפה לצידו של מטארצי, אבל מעניין אם למאנצ'יני יש מספיק ביצים בכדי לעלות אותו. מה דעתם של אוהדי אינטר כאן ?
הכל תלוי במאנצ'יני,הכל תלוי עם הוא יסמוך על סמואל.לפי איך שזה נראה לי,אינטר ירדה מעניין הבלם,(קיבו ירד מהפרק שנשאר ברומא). עם אתה לא טועה,בורדיסו הוא יותר מגן שמאלי מאשר בלם.
:aaarofl: הצחקת אותי. בורדיסו בתפקידו הטבעי משחק כבלם, ככה הוא היה בבוקה, וככה היה באינטר, עד שמנצ'יני בחוסר ברירה נאלץ להציב אותו בתפקידים שונים. בקשר לסמואל, אני, שלא כמו הרבה אוהדי אינטר כאן, עומד מאחורי מאנצ'יני, הוא יודע מה הוא עושה בקשר לשחקני ההרכב, סמואל סבל מהרבה פציעות העונה, מנצ'יני רואה אותו באימונים, והשילוב שלו עם מטראצי לא עובד לפעמים,שני בלמים איטיים זה חסרון גדול בהגנה. בנוסף גם בעונה הקודמת, כשסמואל שיחק, הוא סבל מחוסר עקביות, היה נותן 2 משחקים טובים 1 רע, בלם צריך להראות המשכיות וזאת עוד בעיה של סמואל. שלא תבינו אותי לא נכון, מטראצי מבוגר ממנו ב-5 שנים לפחות, אני רואה אותו נכנס לנעליים של מטראצי ברגע שהוא יתחיל לזייף הבאתו של קיבו זה לא רק בעניין של בלם, קיבו יכול לאייש מספר תפקידים, גם הוא עונה על הדרישה של בלם מהיר, גם יש פה את האפקט של הגיל, קיבו רק בן 26, גיל צעיר מאוד בשביל בלם, והבאה שלו תשמש להרבה שנים בקשר לבורדיסו, יש לו את הפוטנציאל כדי לשחק בהגנת אינטר, גם מנצ'יני אמר שהוא היה מעדיף לראות אותו בקבוצה בעונה הבאה ולא ביובה, לאט לאט הוא ישתלב בהרכב - בעונה החולפת הוא התחיל בהתקדמות שלו, ואני מצפה לראות אותו יותר בעונה הבאה. :aa1: אינטר החתימה את לואיס חימנז. הקשר הצ'ילאני יצטרף בהשאלה מלאציו, אם אינטר תרצה לקנות אותו תצטרך לשלם 11 מיליון (אותו סכום שלאציו שילמה לטרננה) בסוף העונה.
Deki, בעונה הראשונה של סמואל באינטר, הוא היה אדיר ויציב ביכולת שלו. אל תדבר באוויר, תראה לי משחקים שסמואל לא היה טוב. וסמואל לא סבל מהרבה פציעות, הפציעה הרצינית שלו הייתה לקראת סוף העונה, בחודש אפריל, בחוץ מול רג'ינה. לפני כן הוא היה כשיר כמעט לכל המשחקים, וששיחק הוא היה מצויין. *כתבה אדירה על זלאטן איברהימוביץ': http://www.channel4.com/sport/football_ita...imovicccu1.html
שוב, כמו שכבר אמרתי כאן לפני שנה בערך, אני מדגיש את העובדה שסמואל, כשהוא משחק, הוא משחק את הבלם הקדמי, מה שמטראצי עושה באינטר, וסמואל בניגוד למטראצי יוצא בחוסר אחריות יותר מדי אפילו עד החצי, והעורף חשוף. כשסמואל שיחק העונה ברור שהוא יהיה טוב אם הוא משחק נגד קייבו (להזכיר לך כמה אינטר ספגה?!), קטאניה, ליבורנו, אסקולי מסינה ועוד קבוצות חלשות, ככה שלהגיד שהוא גילה יכולת טובה במשחקים ששיחק העונה זה פשוט לשקר לעצמך. סמואל לא יכול לשחק עם מטראצי, מהסיבה שזה לא עובד. תמיד רצית לראות את סולארי במקום סטאנקוביץ' בהרכב, טולדו שוער, וזאנטי מגן (כדי שמאייקון לא ישחק). מי יודע איפה אינטר הייתה היום אם מנצ'יני היה מקשיב לך. כנראה שהוא יודע מה הוא עושה.
רציתי את סולארי במקום סטנקוביץ' אם אינטר הייתה ממשיכה 4-4-2 ואני עדיין חושב שהארגנטינאי עדיף עליו במשחק אגפים. לגבי זאנטי, המגן הימני מס' 1 בעולם, מן הסתם פחדתי שיעזוב את העמדה הזאת, אבל מאיקון תפס את העמדה בצורה מצויינת וקפיטאנו היה אדיר בקישור. כנ"ל לגבי ז'וליו סזאר כאשר הוא זייף מעט. אתה מתאר את זה כאילו רציתי אותם בהרכב כמו ילד קטן שאלה השחקנים האהובים עליו. היה לי בסיס באותה תקופה. סמואל היה טוב העונה בכל המשחקים בהם שותף, וזה לא משנה אם זה היה נגד סיינה או מילאן. תאמין לי שאם הוא לא היה טוב, לא הייתי אומר שהוא כן. ד"א, שמתי לב שהבנת מהדברים שלי שאני רוצה את סמואל בהרכב על חשבון מטראצי או לצידו. זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי(למרות שאני חושב שמטראצי וסמואל יכולים לשחק טוב ביחד), הכוונה שלי הייתה לקטול את הזילזול שלך בסמואל.