חימנז כבר קרוב לסיכום, מוסקבה דחתה הצעה של 7 מיליון על קובאץ' ודורשת 10, ריבאס תקוע בדרום אמריקה ויגיע בזמן הקרוב...
חבל שהם לא מנסים להביא את ריקלמה.. ומה עם השמועה שהייתה על קווארסמה? נשאר על גדר שמועה? דרך אגב Dinamo Kiev, גם מנצ'סטר וריאל שלקחו אליפיות בליגות שלהם הם קבוצות טובות, אז למה להם להביא חיזוקים? שים לב למנצ'סטר כמה כסף שפכו ואיזה שחקנים ברמה גבוהה הביאו..
אני לא חושב שאינטר צריכה איזושהי מהפכה,הקבוצה בעונה שעברה רצה יפה מאוד,ככה שלפי דעתי אינטר צריכה אולי איזה 2-3 שחקני חיזוק בכדי להתרענן קצת,עוד שחקן הגנה,בלם או מגן ועוד שחקן צעיר שישחק בקישור התקפי.כי עם מסתכלים על הגיל של פיגו וסטנקוביץ',הם לא נהיים צעירים מיום ליום.עוד חיזוק בקישור האחורי,שחקן שיתן גיבוי לויירה וקאמביאסו,ואינטר מסודרת לעונה הבאה.
מסכים,ריקלמה שחקן שבונים עליו להוביל קבוצה שלמה.הייתי מעדיף לראות קשר התקפי כמו קוווארסמה,שיכול תרום הרבה לאינטר.אני חושב שאינטר חייבת קשר התקפי על מקומו של פיגו,פיגו אני מאמין שזו עונתו האחרונה.כך שלהביא שחקן צעיר וטוב כמו קווארסמה,יוכל לשרת את אינטר לשנים רבות.
ספרטק מוסקבה ממש חוצפנים. 10 מיליון יורו על קובאץ'? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx שיגידו תודה שמציעים להם 7. הקשר ההתקפי הצ'יליאני לואיס חימנז קרוב לחתימה. גם שוער האזוריני, ויויאנו, קרוב לחתום אבל יושאל מן הסתם. לפי הדיווחים האחרונים, רק נס יגרום לקיבו לעבור לאינטר. מוראטי וסנסי נכשלים פעם אחר פעם להשיג סיכום ביניהם, למרות שאינטר כבר סיכמה את התנאים עם השחקן עצמו והסוכן שלו. ככל הנראה קיבו יישאר עונה נוספת ברומא עד שיהפוך לשחקן חופשי, אינטר תסתפק בקורדובה/בורדיסו במרכז ההגנה לצידו של מטראצי, סמואל כנראה יישאר וקובאץ' יהווה גיבוי נוסף לעמדה הזאת אם יגיע. אנדראולי קרוב להשאלה.
ושוב עברה על החוק. בכל מקרה-מה רומא רוצים, להפסיד אותו בחינם בעונה הבאה ועוד לשלם לו משכורת העונה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לא נראה לי שזה סיכום פורמלי, ונדמה לי שלאינטר היה אישור מרומא לנהל מגעים עם השחקן וסוכנו, פשוט קיבו הסכים לתנאים שאינטר מציעה לו, ונותר רק להשיג סיכום בין מוראטי לסנסי.
בדיוק,אני לא מבין מה מהלך הזה של רומא להשאיר אותו עונה נוספת,ובעונה הבאה הוא יהיה שחקן בעברה חופשית.ורומא תאלץ לתת שחקן כזה טוב,בחינם!
מסכים איתך, אפילו 7 מליון יורו זה המון כסף בשביל שחקן כזה, הוא לא שווה יותר מ4 מליון יורו, אבל כנראה שהם רוצים לסחוט את אינטר כמה שיותר.
ולדעתך מנצסטר וריאל יזכו באליפות? אני מהמר על צלסי ובארסה. בעצם אני כמעט בטוח. לאינטר יש סגל מעולה ורק ישתפר שנה הבאה, הם רק צריכים שחקן קישור סטייל כקאקה,